Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audiobahn איך זה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני שאלתי איזה מוכר הוא אמר לי שהם בין המובילים בעולם יותר טובים מרוקפורד באיכות ובעוצמה

לא יותר טובים זה בטוח אם הם מאותם טווח מחירים. אבל אודיובאן הרבה פחות טובה מרוקפורד בסדרות הנמוכות. למשל סאבים מנייר.. מה זה צריך להיות? כבר שנים שלא משתמשים אם נייר לסאבים. זה פרימיטיבי ולא עמיד כמו קרבון ואלומיניום. אפילו סאבים הכי פשוטים היום של פיוניר הם מפלסטיק לפחות.

לא עושים מנייר? עושים גם עושים. גם סאבים וגם רמקולים וזה ממש לא משיקולי עלות אלא דווקא משיקולי צליל. חלק מהרמקולים היקרים ביותר שיש לרכב עשויים נייר.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמע אי אפשר לזלזל בכול דבר.

אין מה לעשות גל. יש לאוטובאן סאבים יותר חזקים משלך. ויש פחות טובים וגם גרועים.

לכול חברה יש הרבה ירידות וחסרונות ויש גם יתרונות ודברים טובים מה שהראתה זה רק חסרונות על הסאב יש גם הרבה כמו לכול דבר יתרונות.

כמו קליפורניה בום. יש הרבה יגידו שהם זבל אפילו שהם לא שמעו יש כאילו שיגידו שהם זבל כי היה להם את זה. ויש כאילו שזה יהיה מספיק טוב בשבילהם. זה לא אומר שאילו פחות מבינים ואילו יותר מבינים. לכול דבר יש יתרונות וחסרונות.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

צודקים כולם כמובן, הכיף זה שכך המצב. :)

אגב אסטרו (תמיר) ברור ששלי לא סוף העולם (הלוואי והיה לי אחד כזה)

וכן, סטינו מהנושא, אבל שוב, אתה מדבר על רמקולים, אבל תבדוק דגם,

תבדוק ביקורות, ותעשה חשבון אם מתאים לך.

פורסם
אני שאלתי איזה מוכר הוא אמר לי שהם בין המובילים בעולם יותר טובים מרוקפורד באיכות ובעוצמה

לא יותר טובים זה בטוח אם הם מאותם טווח מחירים. אבל אודיובאן הרבה פחות טובה מרוקפורד בסדרות הנמוכות. למשל סאבים מנייר.. מה זה צריך להיות? כבר שנים שלא משתמשים אם נייר לסאבים. זה פרימיטיבי ולא עמיד כמו קרבון ואלומיניום. אפילו סאבים הכי פשוטים היום של פיוניר הם מפלסטיק לפחות.

לא עושים מנייר? עושים גם עושים. גם סאבים וגם רמקולים וזה ממש לא משיקולי עלות אלא דווקא משיקולי צליל. חלק מהרמקולים היקרים ביותר שיש לרכב עשויים נייר.

רמקולים מנייר זה סבבה אבל סאבים עוצמתיים מנייר לא ראיתי חוץ מאודיובאן. אתה יכול להגיד לי איזה סאבים עוד עושים מנייר בעוצמות כאלה?

פורסם

גל, בקישורים שנתת מדברים על הדגמים היותר נמוכים. ואני גם אמרתי שהם לא משהו..

אני דיברתי על סדרת הAW-Q שהיא הגבוהה. ואני רוצה שתראה לי מישהו שאומר שהיא לא טובה ולא שווה את המחיר.

והסאב שלך עשוי מפיברלוק שזה לא בדיוק נייר כמו של האודיו באן. זה נייר אם עוד כמה חומרים. וגם עובדה שאת הסאב שלך מחליף עכשיו סאב מאלומיניום

פורסם

לגבי כל המוצרים:

http://forum.sounddomain.com/forum/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=11;t=058172#000003

אבל זהו, אין לי כוח ליותר :D

זה לא משנה, כי כפי שאמרתי, תמיד יהיו אוהבים יותר, אוהבים פחות...

העיקר שאני מרוצה ממה שיש לי, ואתם ממה שיש לכם, וזה הכי חשוב.

לגבי נושא האלומיניום, הוא צובר תאוצה, אבל עוד לא הוכח שיותר טוב,

אלא נראה טוב.

בסך הכל הקשיחות של ה cone היא יחסית "זניחה" כי כרגע המרכיב הכי

תובעני בדרייבר זה המנוע שלו והמהירות שהוא יכול לעמוד בה.

פורסם

נכון מאד מה שכתוב שם.

ברור שהרבה שם שונאים אותם כי הם חולי אודיו ויש לכל אחד מהם W7 באוטו אז זה נחשב חרא בשבילם. הם טובים יחסית למחיר. וגם זה ששרף אותו אז הוא בטח נתן לו קצת יותר ממה שהוא יכול לקבל במכה מהשנייה הראשונה שהוא התחיל לעבוד.

פורסם

לבחור ששאל את השאלה המקורית:

לדעתי שווה לקנות את הרמקולים האלה, כיוון שהמחיר שלהם נמוך. במחיר הזה תמצא רק "זבל סיני" עם הספק נמוך. אפילו שאודיובאן לא "הכי טובה בעולם", בשביל המחיר שאמרת זה עדיין שווה (אפילו אם זה קצת פחות מ-90 RMS) ולא תמצא משהו אחר במחיר הנ"ל שמשתווה לרמה הסבירה שלהם.

ואם מישהו לא מסכים איתי, שיגיד בבקשה :wink: .

פורסם
לבחור ששאל את השאלה המקורית:

לדעתי שווה לקנות את הרמקולים האלה, כיוון שהמחיר שלהם נמוך. במחיר הזה תמצא רק "זבל סיני" עם הספק נמוך. אפילו שאודיובאן לא "הכי טובה בעולם", בשביל המחיר שאמרת זה עדיין שווה (אפילו אם זה קצת פחות מ-90 RMS) ולא תמצא משהו אחר במחיר הנ"ל שמשתווה לרמה הסבירה שלהם.

ואם מישהו לא מסכים איתי, שיגיד בבקשה :wink: .

אני לא מסכים. הוא לא אמר איזה דגם אז אולי זה הדגם הכי מסריח?? אם זה באמת הדגם הכי גרוע אז עדיף ללכת על רמקול רגיל של אינפיניטי ולא קומפוננט. הוא ישמע יותר טוב.

הוא חייב לברר מה הדגם. אחרת אי אפשר להחליט.

פורסם
לדעתי אודיובן חברה ברמת של לנזר לא יותר....

איזה הגזמה!!!

למה הגזמה...

תיסתכל במחירים של לנזר ואודיובן הם כימעת זהים בחו"ל....

וברור לי שאדיובן לא חברה גדול כמו רוקפורד..

• תוכן חדש...