פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני נוהג בפיאט פונטו והייתי רוצה לשים רמקולים מאסיביים מאחור, אולי 8 אינץ'. השאלה אם הדיקט מאחור (המשטח שעליו שמים ת'רמקולים) מספיק יציב בשביל להחזיק אותם. אגב מישהו יודע איזה גדלים מתאימים לקדימה בפיאט פונטו ספייס 2004? תודה
הודעה אחרונה מאת SLaSH1Z, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות מגבר lanzar-vibe420 המגבר עולה 1050 והוא צריך להגביר סאב של פיוניר ה-305c שזה 400rms ועוד זוג רמקולים אחורים שבינתים הם JBL של 175 וואט אבל אני יחליף אותם בזמן הקרוב למשהו הרבה יותר טוב אז מה אתם אומרים על המגבר עצמו? ואיך הוא מתאים לשאר המערכת? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת maphisto, -
-
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חבר'ה תעזרו לי אני בדילמה רצינית... מתלבט בין הדגמים הבאים Kenwood 7024 sony CDX-7700 pioner DEH-750 premier JVC KDSH9750 אשמח לקבל עצות והצעות....
הודעה אחרונה מאת adilevy20, -
- 3 תגובות
- 967 צפיות
רדיו דיסק ב 700 שקל יש המלצות מה הכי כדי? יש בכלל אפשרויות של בחירה במחיר כזה חוץ מהפיוניר DEH-1600 כלמור זאת הבחירה שלי כרגע... (שואל בשביל חבר) ו... תודה!
הודעה אחרונה מאת RoyWa, -
המערכת שלי :) 1 2
מאת שייקה- 20 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
התמונות יצאו לי בקטן משום מה.. אז תכנסו לפה : http://shay12345.pic.co.il http://www.pic.co.il/Files/15514F77825648E184076E5546328F90/thumb_0DA480094CE4475F8D3534ED6505A240.JPG זה הסאב: של rockford דגם rfz34123. בתיבה מקצועית הבנויה בהתאם לנתוני הסאב+גריל. http://www.pic.co.il/Files/15514F77825648E184076E5546328F90/thumb_B1DFF478E9B649BB8FD398100E6C98AD.JPG המגבר של הסאב: של pyramid. 2+300 וואט,2*70 rms,בגישור בסביבות ה200 +. הגיין מכוון אצלי על חצי והסאב הגיע לגבול היכולת. הרמקולים : קדימה-קומפוננט של dragster מסדרת hige performence.(הסדרה הבינונית) 75 rms. אחורה-רמקול 6*9 של dragster מסדרת hige performence.(הסדרה הגבוהה) …
הודעה אחרונה מאת SUB, -
- 0 תגובות
- 810 צפיות
רדיו דיסק PIONEER DEH-560 רמקולים PIONEER 6.5' 30w rms רמקולים PIONEER 6X9 60w rms סאב PIONEER TS-W33C 150w rms מגבר לרמקולים האחורים CONCORD 600W 2CH מגבר לסאב PIONEER GM-X362 200w max/100w rms יש שירים שלא ממש שומעים טוב עם הסאב, הוא נותן צליל מעוות כזה. איזה פונקציות להפעיל/לא להפעיל ? loud,hpf,lpf איך לסדר את האקולייזר ? ולמי שמכיר את המכשיר יש פונקציה שניקראת EQ-EX כרגע היא מופעלת, מה התפקיד שלה ? איך לסדר את המערכת מבחינת FADER לאחורה או לקדימה ?
הודעה אחרונה מאת Sefi, -
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם אני עכשיו מתחיל בבניית מערכת ואני מאוד ישמח עם תעזרו לי אני מתלבט בעיקר בקשר לסאב וופר, אני מחפש סאב עם הרבה עוצמה אבל חשוב לי מאוד שיהיה לסאב גם איכות ברמה. חשבתי על סאבים בכיוון של: kicker l7 "12" 750 rms סרוין ואגה -"12" סטרוקר 1000RMS - משומש 2 סאבים של סרוין ואגה - ואגה "12"כל סאב 400 RMS או 2 סאבים של סרוין החדשים"12" V-MAX כל סאב 300 RMS חשבתי גם על JL AUDIO אבל הם ממשש יקרים-אז ירדתי מזה מבחינת מקום - אין לי בעיה להכניס גם 2 סאבים "15" תיבה לסאב אני יבנה תיבה שתתאים לSQ מבחינת מגבר אני מביא כנראה מונו של רוקפורד או 501BD או 1001BD או תלוי בסאב.. אני מאוד התלהבתי מהקיקר L7 אבל אנשים אמרו לי שהוא בכלל לא מדיוק וממש בלי איכו…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 929 צפיות
אני גם מתעניין ב 300/4 האם זה מגבר טוב? מהיכן קונים בארץ?
סאב ומגבר מחול 1 2
מאת MATAN206XT- 29 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בתקציב של 2000 שקל מה אני יכול להביא מחול כולל משלוח ! אני רוצה יותר SQ תיבה אני כבר יבנה ושהמגבר יהיה מונובלוק בשבילאותו סאב תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 19 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לתיבה של הסאב שלי לא שמתי רשת (קצת קשה להתקין אותה), זה ישנה משהו אם אין רשת ? מה תפקיד הרשת בכלל ?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 33 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
ייתכן והנושא יותר מתאים לפורום "יעוץ ברכישה", אבל לפי דעתי יותר קשור לפורום אודיו - מנהלים, אם הנושא לא הולם לדעתכם, אנא העבירו. בחודשים האחרונים התחלתי לחפש רכב ספורטיבי (התקציב הוא בין 20000 ל-50000, עם העדפה לכיוון האמצע). בעקבות מחקר נרחב הגעתי למסקנה שאני רוצה 106 ראלי או GTI, או לחילופין VTS, בין השנים 95-98 (עם עדיפות ל-97 ואילך). כמו כן שקלתי מס' מכוניות נוספות כמו VTR, אסטרה GSI, פונטו GT וקליאו RSI (אבל כאופציה שניה!) מצד אחד - אני מעוניין להנות מרכב ספורטיבי וכיפי לנהיגה, לכן הרצון שלי במכוניות הנ"ל. מצד שני - אני מעוניין להנות מסאונד טוב, ולכן אני מעוניין לבנות CarPC (העובדה שאני מתעסק המון שנים עם מחשבים, הרבה הרבה יותר מרכב, באה לעזרתי כאן). בתכנ…
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני כחודש קניתי רמקולים של פיוניר דגם TS-G1647, אחלה רמקולים הם מחוברים מקדימה ל HU, היום שמתי לב שהרמקול הימני קצת זימזם באיזה שיר, בשאר השירים זה לא קרה, אך אני לא זוכר שהוא זימזם בכלל לפני זה. ממה זה יכול לנבוע ? (זה היה שיר בסגנון RAP, אבל בלי הרבה באסים)
הודעה אחרונה מאת Sefi, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רבותיי וגבירותיי [אם יש..] אני בדילמה,ברשותי סאב של מומנטום דגם פלאש 12" למי שמכיר 400RMS הסאב מופעל ע"י מגבר של סאונדסטרים 5.1 ,בערוץ של הסאב הספק של 200W לסאב סליל יחיד ובשל כך לא אוכל להוציא מן המגבר יותר הגברה.אבל................. בנתונים של המגבר רשום כך:200W ב- 4אום 400W ב-2אום 500Wב-1אום [לא מצויין "סטייבל"] וכאן נכנס ה-קיקר לתמונה, לו שני סלילים, כך אוכל לנצל סאב של 400RMS שאלתי היא האם הסאב איכותי?[כי המומנטום בתיבת סילד מאוד איכותי ומדוייק] האם יהיה נבון לבצע פעןלה שכזאת? ולסיום..לדעתכם יקרה נזק כל שהוא למגבר? תודה דודו נ.ב אשמח לקבל כל חוות דעת על הקיקר.
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תגידו אחים שלי אפשר לשים רמקולים קדמים בגודל 6.5 לפיאט פונטו שנת 96 למה אני לא רואה איך זה אפשרי אין חור לרמקול בדלת
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
alpine 9831
מאת אבי007-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברצוני להביא את המכשיר מארה"ב. ובאתר החברה בארה"ב אין את - manual שלו ולא ניתן לראות אם ניתן לשנות את התדרים ע"י תכנות. בדגם הקודם 9830 כן יש manual ושם רשום שניתן לשנות ע"י תכנות. האם למישהוא יש את המכשיר או יודע בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת אבי007, -
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברה יש בראשותי מערכת טובה ומושקעת מאוד... רדיו דיסק של פיוניר ?4600/MP3 כמו כן 2 מגברים של לאנזר סאב של רוקפורד punsh400W קומפוננט של לאנזר.. אני שומע מצוין והאקוסטיקה מדהימה... הבעיה שלי שלעיתים יש מין צליל צורם כזה שבא מי הדלתות כאילו יש לי שם איזה רמקול סטנדרטי של הרכב שלא עומד בעומס...מה הפתרון אני צריך לעשות איטום לדלתות ..?
הודעה אחרונה מאת SUB, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום שלום, זה אני שוב, יש לי כל כך הרבה שאלות אז ככה, יש לי את התיבה ואת שני הסאבים 12" שני סלילים כל אחד של 2OHM לקחתי את התמונה המצורפת מ http://www.sounddomain.com ומה שאני מבין מזה: 1. אני פשוט מחבר חוט קצר בין ה + וה - של כל אחד מהסאבים 2. אני מוציא שני חוטים מה + של המגבר, כל אחד ל + של כל אחד מהסאבים 3. אני מוציא שני חוטים מה - של המגבר, כל אחד ל - של כל אחד מהסאבים אז דבר ראשון האם אני צודק בכל מה שאמרתי כאן ? דבר שני, האם יש איזה משהו מיוד שאני אמור לדעת על החיבור שלהם ? דבר שלישי, כרגע עד שיגיע המגבר מונו יש לי מגבר 4 יציאות ששתיים מהיציאות שלו מחוברות בברידג' לסאב ROCKFORD HE (המגבר 301X), אז עד שיגיע המונו אני רוצה פשוא להחליף את התי…
הודעה אחרונה מאת dr_lin_berto, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מישהו יודע איפה אפשר ליקנות בזול ספוג ביצים כמו בתמונה
הודעה אחרונה מאת TTAALL, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה, הגיכו הסאבים שלי מחול !!!! שילמתי על כל אחד רק 450 שקל, חדשים דנדשים ! עכשיו הבעיה היא תיבה.... דיברתי פה עם כמה אנשים, נתנו לי מידות לתיבה לבניה עצמית אבל תאמת אין לי זין לזה! אני רוצה עוצמה כמו שאתם מבינים אבל חשובה לי מאוד מאוד האיכות ! דיוק! אז מה אני עושה? יש לי הזדמנות להביא תיבה לשני הסאבים , מוכנה, הבחור אמר מקצועית ..@!@!@ ב 500 ש"ח ואני אומר למה לטרוח ולהכין אחת שאני יכול לקחת אחת כזו ? מה דעתכם ? וחוץ מזה אני מתלבט בעניין המגבר לסאבים האלה.... הייתי רוצה JL 500.1 אבל אין לי כסף והוא גם חלש, אז אני החלטתי ללכת על Kicker 600.1 אבל הייתי רוצה את דעתכם על מגברים של לנזר, או HIFONICS - הברוטוס או נמסיס, הם נראים לי חיות ויורדים ל 1 OH…
הודעה אחרונה מאת dr_lin_berto, -
-
אני רוצה להביא מחו"ל את הסאב הזה ואני יודע שיש כל מיני חישובים של המחיר משקל מס וכו'.... מישהו יכול להגיד לי כמה כסף יעלה לי להביא שניים כאלה לארץ תודה...אני מתכוון להזמין מהאתר הזה.. http://www.thecarstereo.com/product/product_view.php?product=SW1201928
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ואיך הוא עובד ?
- 54 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
טוב סוף סוף לאחר חודשים של התלבטויות ( וחוסר כסף ) קניתי את הדוטק במחיר פצצה של 850 שקל כולל אחריות כולל הכול קופסא חדשה שלא תחשבו שזה יד שניה או משהו... בקיצור עדיין לא התקנתי אותו מחר בבוקר אני מאוד מקווה לא להתאכז במיוחד בקטע של השמיעה עם מזרחית טוב כרגע המערכת שלי אחלה אני רק צריך להחליף את הסאב גם או דפוק אבל אני חושב בכיוון של איכות מאשר עוצמה... טוב יש לי שאלות קטנות... 1.הגברה של 85-90 RMS תוזיז יפה את הרמקול נכון ? 2.שמעתי שרמקולים חדשים צריכים"להיפתח" כמה זמן אתה מערכים שלוקח לדוטק להיפתח ? 3.ובאיזה עוצמה אמורים להפעיל בהתחלה את הרמקול ! כי הבנתי של צריכים להגביר גבוה מידי בהתחלה 4.שאלה לא קשורה המגבר של קליפורניה 1200 רשום שהוא מו…
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 4 תגובות
- 811 צפיות
ערב טוב ,יש לי דודה שם וחשבתי לנסוע. יש למישהו מושג אם המחירים שם לאודיו לרכב הם זולים?
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
צריך המלצה לקומפוננט (לא morel) תווך מחירים של בערך 200 דולר הקנייה תהיה באמריקה רוב המוזיקה שתושמע בו זה האוס ושחורה והוא יחובר למגבר Kicker KX650.4 שיספק לו 120 rms ב 4 אום או 170 rms ב 2 אום
הודעה אחרונה מאת rozwarez, -
- 0 תגובות
- 843 צפיות
מה רמתם ואיכותם של מגברים אלו וביחוד סידרה DADDY? ניסיתי לחפש בפורום ולא מצאתי דעות... אז אני שואל כאן אני מתעניין בדגם D350.4 או V400.4 תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת mozman11, -
- 2 תגובות
- 858 צפיות
Rockford Fosgate FNQ3614 6-3/4" יעבוד עם המגבר Kicker KX650.4 איך לדעתכם הקומפוננט? יש יותר טובים במחיר עד 200 דולר באמריקה ואיך הוא יעבוד עם המגבר
הודעה אחרונה מאת rozwarez, -
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי שני סאבים פיוניר 304 F בתיבה כפולה עם שני פורים באורך 36 וקוטר 9 ס"מ עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לעשות לו עוד שני פורטים או עוד פורט אחד כי כשאני מגביר אני שומע כאילו הוא רוצה להוציא עוד אוויר אבל הוא לא יכול ועוד דבר זה אם כדאי לעדות לו מחיצה באמצע תודה טל
הודעה אחרונה מאת TTAALL, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לקנות זוג רמקולים אחרויים כרגע בשלב יותר מאוחר והנבתי שיש כל מיני סוגים מישהו מוכן לתת לי מדריך קצר איך בוחרים רמקול טוב יש כל מיני דברים כמו 4WAY 3WAY וכו' מה זה? וקומפוננט?? אמממ יש עוד כל מיני מושגים שחשוב לדעת שקונים רמקולים? אם אני רוצה לשמוע מוזיקה באיכות טובה אני לא חייב את כל המערכות המפוצצות האלה נכון? בתודה מראש נרקש
- 1 תגובות
- 942 צפיות
שלום אנשים יש לי שאלה קטנה: כרגע יש לי באוטו: רדיו-דיסק: KENWOOD 2023 מגבר: ROCKFORD FOSGATE 501X רמקולים אחוריים: PIONEER 6X9 330W קומפוננט: מקורי הקומפוננט מחוברים ישירות לרדיו-דיסק, והרמקולים האחוריים מחוברים למגבר. המגבר הוא 4 יציאות, 65W כל אחת, וכרגע ישנם 2 יציאות פנויות. אני רוצה להוסיף סאב למערכת הזאת. מה עדיף? - לחבר את הסאב למגבר הזה (אבל ככה אוכל לשים סאב 250W RMS מקסימום (שזה קצת חלש בשבילי))? - לקנות מגבר מונובלוק חדש יותר חזק, ולחבר סאב יותר חזק אליו, ואז אוכל לחבר את הקומפוננט למגבר הראשון? מה עדיף? מבחינת כסף, אני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח (על התוספים) ומבחינת איכות, אני מעדיף SPL אם נטייה ל SQ, כלומר שיהיה חזק, אבל בל א…
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אוקי חברה החלתתי להזמין מגבר מחול במחיר של עד 100 דולר..אפילו עד 110 אם זה יעזור המגבר אמור להפעיל זוג סאבים כל סאב 250 ארמס עוד דבר אם אפשר להפעיל עם המגבר גם רמקלים זה גם טוב אבל זה לא חלק כל כך חשוב העיקר הסאבים אני בהתלבתות בקשר למגברים הבאים, תמליצו לי בבקשה מה לקחת ורק מנסיון 1) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18796&item=5705445283&rd=1 2) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18796&item=5705361713&rd=1 3) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=39734&item=5704176094&rd=1 4) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=39744&…
הודעה אחרונה מאת EyalR,
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,142 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- orsh99
- epiphone
- ELI001
- yor2
- efraimc
- Igalz
- ArikB
- SlowRide
- BRAVO_SX
- razi_pazi
- `Infinity
- PYA