Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לבדוק מה חברות כמו אלפיין ופיוניר שמות בתוך המכשירי HD שלהם.. הם בטח עשו ניסויים לפני שהם הוציאו אותם לשוק.

אני משאר שזה דיסק של לאפטופ (2.5") ואם למישהו יש גישה לברר איזה חברה ודגם בדיוק זה יעזור מאד.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן.

כל מי שיש לו מכשיר MP3 עם הארדיסק מתבקש לעזור :D

אגב, עדיין לא נסגרתי לגבי עניין ההשראה מהסאב-וופר.

איך אוכל לדעת שאין השראה אלקטרומגנטית מהסאבוופר, וכמה רחוק אני אמור למקם את המחשב \ הדיסק הקשיח.

אם ייסתבר שהמרחק גדול מדי, ייתכן ואצטרך (לצערי) למקם את המחשב בתא הכפפות - אני מעדיף להשאיר את תא הכפפות עבורי.

אפשר גם לחשוב על דברים מטורפים כמו מתחת למושבים?! :twisted:

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

אם יהיה לך מארז לפיסי שעשוי ממתכת אין לך העיה של השראה כי המארז הוא מה שנקרא

"משטח גאוס" והשראה לא חודרת אותו

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

אני בזמנו תכננתי מחשב באוטו ובגלל קשיי מסך ירדתי מזה..

אבל מה שכן בניתי זה את המארז - ובניתי אותו שטוח ומותאם להיכנס לי מתחת למושב שליד הנהג..

עכשיו הבנתי שאתה מחפש רכב ספורטיבי שמטבעו הוא יהיה קטן במיוחד אם מדובר בRSI או בראלי..

בכל מקרה - כמו שנאמר אם הלוח יציב בפנים והמארז יציב מבחוץ - אין סכנה ממשית למחשב..

פורסם

לא יודע לגבי "משטח הגאוס" של המארז (אני לא מבין בזה הרבה).

אני די בטוח שאם אני אקרב סאב 12" לכל מארז סטנדרטי ממרחק 40 ס"מ עם הזמן ההארדיסק יפגם.

הרי יש גבול לכמות הבידוד שהמארז יכול לתת.

לא כך, מפיסטו?

פורסם

תבדיל

הנזק שיגרם לדיסק זה בגלל רעידות ולא השראה מגנטית או חשמלית

המארז רק יתן לך הגנה מהשראה

הרעיות של סאב 12 בתיבה יפוצצו את הדיסק

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
לדעתי ההתלבטות שלך צריכה להיות בין saxo vts

לטויוטה סיליקה ואני אישית הייתי הולך על הסיליקה למרות שמאוד קשה להשיג בישראל

קיימים מעט מאוד כאלה(גם הסקסו)

אבל מכוניות מעולות, סיליקה לי יצא לראות בערך 4 ואני לא יודע על אחת בארץ שהיא מעל 95

אבל אין מה להשוות היא נראת הרבה יותר טוב מכל המכוניות שהבאת פה, ומכונית מצויינת

מוזר לי שהיא לא מוזכרת ברשימה שלך

הסיליקה נמכרה עד שנת 94 לטעמי, קצת ישן מדי. וגם בתור שנת 94 המחירון שלה הוא בערך 40,000! אני לא צריך רכב כזה גדול...

מתוך סקרנות - מדוע ספציפית אתה אומר VTS? במה היא עדיפה למקרה שלי על GTI או RALLYE שהן די דומות?

נ.ב. עכשיו שמתי לב שההודעה המקורית נמחקה. יש סיבה מיוחדת לכך? :shock:

פורסם
לדעתי ההתלבטות שלך צריכה להיות בין saxo vts

לטויוטה סיליקה ואני אישית הייתי הולך על הסיליקה למרות שמאוד קשה להשיג בישראל

קיימים מעט מאוד כאלה(גם הסקסו)

אבל מכוניות מעולות, סיליקה לי יצא לראות בערך 4 ואני לא יודע על אחת בארץ שהיא מעל 95

אבל אין מה להשוות היא נראת הרבה יותר טוב מכל המכוניות שהבאת פה, ומכונית מצויינת

מוזר לי שהיא לא מוזכרת ברשימה שלך

הסיליקה נמכרה עד שנת 94 לטעמי, קצת ישן מדי. וגם בתור שנת 94 המחירון שלה הוא בערך 40,000! אני לא צריך רכב כזה גדול...

מתוך סקרנות - מדוע ספציפית אתה אומר VTS? במה היא עדיפה למקרה שלי על GTI או RALLYE שהן די דומות?

סיליקה אני מכיר חבר שהיה לו 95 וזה ההכי חדשה שאני מכיר בישראל

אבל אחי מה לעשות אי אפשר להשוות את היופי של האוטו הזה, אוטו עם ביצועים מצויינים

ונראה טוב וגם דורש מערכת !!

בקשר לסקסו VTS יש לה חיסרון אחד וזה שהיא לא יפה במיוחד

אבל זה אוטו מפלצתי אבל שוב הוא נדיר מאוד בישראל למעשה ראיתי רק 1

אגב יש את הסקסו VTR שזה אותו המנוע אבל 100 כח סוס (נדמה לי)

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם

יש לי מחשב מיוחד לרכב, שנבנה במיוחד למטרות של GPS ולשימושי מולטימדיה אחרים, טיפה איטי 233 MHZ, אבל אני לא צריך אותו בשביל יישומים כבדים. כרגע מחכה ליד החמה והמתקנת שלי כדי להיכנס לאוטו ולחזור למצב אופטימלי.

ברגע שפירקתי אותו גיליתי שההרד-דיסק שלו הוא הרד-דיסק סטנדרטי של LAPTOP עם 10 GHZ. גודל המחשב כגודל חצי מקלדת רגילה ועוביו 10 ס"מ.

בגלל זה אני חושב שההרד דיסק של LAPTOP יתאים לך מצויין ולא יצטרך הרבה "טיפול". הבעיה שהפינים של החיבור המקבילי בהרד-דיסק של LAPTOP הם יותר קטנים וצפופים מהפינים של ההרד-דיסק הסטנדרטי הביתי, ולכן תצטרך לבנות מתאם או להשיג מאיפשהו.

חוץ מזה אל תחשוב על פתרונות פיצוציים אחרים, אם זה התאים ליצרני המחשב לאוטו זה יתאים גם לך!

נ.ב: אל תחסוך על איטום, זה זול ושווה את המחיר. גם יבודד אותך מרעשי סביבה (אני לא יודע אם זה משפיע גם על טמפרטורה) וגם יכול לבודד מרעשי מנוע אם תתקין את זה ליד מחיצת ההפרדה לתא הסלון. אבל!!! מוסיף כמה קילוגרמים מיותרים!!! (לא טוב לרכב ספורטיבי).

פורסם
נ.ב: אל תחסוך על איטום, זה זול ושווה את המחיר. גם יבודד אותך מרעשי סביבה (אני לא יודע אם זה משפיע גם על טמפרטורה) וגם יכול לבודד מרעשי מנוע אם תתקין את זה ליד מחיצת ההפרדה לתא הסלון. אבל!!! מוסיף כמה קילוגרמים מיותרים!!! (לא טוב לרכב ספורטיבי).

איטום אולי שווה את המחיר, אבל זול זה בטח לא. איטום טוב (מבחינת חומר ועבודה) לשתי דלתות ובגאז' יגיע לכ2000 ש"ח (ויכול כמובן לעבור, כי תמיד אפשר להוסיף שכבות).

פורסם

אני כבר 4 שנים עם מחשב באוטו, הדיסק 20GB אף פעם לא עשה בעיות, אצלי הוא מותקן בצורה אנכית על 4 קפיצים מלמטה ו 4 קפיצים מהצדדים,2 בכל צד.

פורסם
אני כבר 4 שנים עם מחשב באוטו, הדיסק 20GB אף פעם לא עשה בעיות, אצלי הוא מותקן בצורה אנכית על 4 קפיצים מלמטה ו 4 קפיצים מהצדדים,2 בכל צד.

תוכל לפרט איזה סוג דיסק?

חברה? דגם? האם זה דיסק 2.5 אינץ' של מחשבים ניידים?

איך בדיוק התקנת אותו על קפיצים? (דבק? הברגה?)

פורסם

לדעתי התקנה על קפיצים רק תגרום ליותר נזקים...

מישהו ראה פעם דיסק שמותקן על קפיצים בלאפטופ או במכשיר MP3 נייד עם HD?

אני לא, ואני בטוח שלא קיים דבר כזה כי היעילות שלו היא הפוכה.

יש לי הרבה ניסיון בפתיחת לפאטופים של הרבה מאד חברות, ובכולן הדיסק מחוזק לשלד המכשיר בצורה מקובעת הייטב ולא נמצע על "משטח בולם זעזועים" כלשהו.

גם עיטוף בחומרים ספוגיים יכול לגרום נזק של שמירת חום וכתוצאה מזה בעצם התחממות של הדיסק וקיצור אורך החיים שלו בצורה משמעותית..

בקיצור חבל להמציא את הגלגל, יש מארז בגודל 1DIN של CASE TRONIC מדגם C134 או C136 שמהווים את הפותרון האידיאלי להתקנה במקום HU או למי שיש שני 1DIN ברכב (ולא חסרים רכבים כאלה היום..)

• תוכן חדש...