Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חמוד ביותר רפאל! נשקול בחיוב.

יש אגב המון מארזים מסוג זה, כשיגיע הזמן אמצא את האחד המתאים ביותר לצרכי (ולכיס שלי).

בהמשך לנושא - הגעתי למפגש PSI ביום שבת (שלשום) לברר עניינים.

עפ"י הבדיקה שלי - 106 כלשהי, לא משנה איזה דור או דגם, תתאים יותר מסקסו להתקנת LCD בדשבורד.

הסיבה - בסקסו הפאנל של המערכת הוא באמצע, והמזגן הוא מעליה.

ב-106 הפאנל של המערכת למעלה, והמזגן מתחת. מה שאומר שבעזרת בעל מקצוע יהיה אפשר "לפרק" את איזור המערכת ולבנות הרחבה ל-Dashboard כלפי מעלה.

אופציה נוספת הייתה לשים LCD מאחורי ידית ההילוכים - האופציה כמובן ירדה כי הראות אינה טובה וכמו כן מדובר בצג Touch Screen ואני "אדפוק בו" במהלך העברת ההילוכים :twisted:

לגבי בידוד - אני אשקול. לא יודע כרגע. לא הבעיה העיקרית שלי.

בעיה יותר חשובה היא המזגן. אני לא יודע איך אני נוסע עם חלונות סגורים באמצע אוגוסט בחום הנוראי. ומצד שני גיליתי של-106 יש מזגנים באופן חלקי החל משנת 96-97 :shock: ולא, אני ממש לא נהנה להשמיע את המוזיקה לכל הסביבה, ואני גם מעדיף בידוד אקוסטי יחסי מהרעשים בחוץ (בטח שלא רוצה רעש של רוח). נראה לי שאני אחכה עד שאמצע 106 דור שני (משימה לא פשוטה).

וסתם כהערת צד, כמה אנשים עוסקים בזה בארץ? (CarPC)

נראה לי יחסית דבר מאוד נדיר בארץ, יש ממש בודדים.

שימו לב שגם שיפורי רכב בכלליות לא נותנים תמורה מלאה למחיר (ההשקעה לרוב לא מחזירה את עצמה), אבל זה סוג של פאן, ואת זה דווקא הרבה אנשים עושים בארץ.

CarPC? רוב האנשים חולמים על זה. מעט מאוד מבצעים.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

עופר (KICKER) גם עובד על זה, ולפי מה שעופר הדליף זה כבר מוכן להצבה.

עופר תן פרטים בבקשה.

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=26161&highlight=%EE%E7%F9%E1

אני גם מעוניין בפרטים, כי המחשב שלי דורש תיקון קל. יש לי עוד יחידת מודם חיצונית שיכולה להתחבר לאינטרנט או GPS דרך SIMCARD, מקלדת אלחוטית, עכבר אצבע ומסך LCD מגע. כיוון שעופר סיפר שניתן להתחבר למחשב הרכב עם DB9 (חיבור מקבילי של 9 פינים), אני מחפש תוכנה שתתאים למיצובישי סופר לנסר ותוכל לעבד את המידע מהמחשב. מישהו יודע איך זה עובד ב-REAL TIME של הנסיעה?

פורסם

כן כן המחשב כבר מוכן להצבה ברכב.

הבעייה היחידה הייתה המסך (טאץ')-כי כמו כולם אני לא מעוניין להשקיע סכומים גרנדיוזים על מסך שכזה, המחשב שיפעל ברכב הוא מחשב מדגם קפוצ'ינו CG1 בעל מעבד פנטיום 3 1G , המסך הוא מסך מתוצרת שארפ בגודל 6.4" בעל בהירות גבוהה (2 פלורסנטים),מע' ההפעלה היא WIN 2K LITE ,ברמה העקרונית כל החיבורים הם בילט אין אבל אם חשקתם באיכות סאונד קצת יותר גבוהה ממה שמחשב מסוגל לתת אז השתמשתי בכרטיס קול חיצוני מתוצרת קריאטיב בעל יציאות RCA ,כרטיס רשת אלחוטי (העברת קבצים מהבית כאשר הרכב בחנייה),וגם חיבור אינטרנט (איטי מאוד)דרך הדיבורית.

יש לי גם את התוכנה שמקשרת בין המחשב של הרכב (פולקסווגן פולו) לבין הPC וגם את הכבל (תודות לאחי הגדול) אבל אין לי מושג עדיין איך היא תעבוד עד שאני לא ירכיב את המחשב ברכב.

לגבי דילמת החשמל-מחשבים ניידים עובדים על 16-20 וולט ואין צורך להכניס ממיר מתח ל220 וולט אלא לרכוש את המתאם למצית של המחשב (פחות בזבוז חשמל).

לכל מי שחשב לשים גם כונן דיוידי שישכח מזה-אחרי גלישה מרובה בפורומים ברחבי העולם והתייעצות מרובה עם בעלי מקצוע (שלחלקם כבר נמאס ממני :lol: )אמרו לי שהוא ישבוק חיים אחרי כשבוע (הם בטח לא לקחו בחשבון את עוצמת הבאסים שאני שומע).

הפרוייקט כרגע נזנח עקב חברה לא מתלהבת בכלל ואני מצטט "עופר, עזוב את האוטו הזה בשקט-הוא סבל ממך מספיק,לך תמצא לך אוטו אחר להתחרע עליו :mad: ".

כרגע אני בשלבים של למכור את הקטנוע (משימה בלתי אפשרית) ולרכוש עוד רכב (אין לי מושג איזה) אז הפרוייקט יתעקב עוד קצת.

עופר

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...