Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נוהג בפיאט פונטו והייתי רוצה לשים רמקולים מאסיביים מאחור, אולי 8 אינץ'. השאלה אם הדיקט מאחור (המשטח שעליו שמים ת'רמקולים) מספיק יציב בשביל להחזיק אותם.

אגב מישהו יודע איזה גדלים מתאימים לקדימה בפיאט פונטו ספייס 2004?

תודה :lol:

HU סוני CDX-F7700

מגבר XM-754HX - צריך להחליף

אחוריים פיוניר "8 TS-A2010

קדמיים - מחפש... (בינתיים סובל עם המקוריים של הפונטו)

פורסם

אם הוא לא מספיק חזק מחזקים , מה הבעיה לחזק אותו במידה וצריך ??

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תשמע לי

תפרק את הפלטה שקיימת עכשיו תעשה אחת כזאתי בדיוק אבל יותר עווה תרפד אותה ועלייה תרכיב את הוופרים

כי חבל שתרצה למכור את האוטו אז תשים את המקורית

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם
תשמע לי

תפרק את הפלטה שקיימת עכשיו תעשה אחת כזאתי בדיוק אבל יותר עווה תרפד אותה ועלייה תרכיב את הוופרים

כי חבל שתרצה למכור את האוטו אז תשים את המקורית

לא יכולתי להסביר אחרת... :)

מסכים עם כל מילה.

פורסם

שולפים את הפלטה המקורית, הולכים לנגריה, קונים בנגריה פלטת עץ סנדוויץ' בעובי ס"מ 1, לא אמור להיות יותר מ 80 ש"ח,

מבקשים מהנגר שיחתוך בצורה של המגש המקורי (נניח יקח עוד 30 ש"ח על עבודה) כולל חיתוך חורים לרמקולים.

צירים - זה תלןי איך הפלטה הספציפית של הפונטו מתחברת, בכל מקרה, לאלתר משהו לא צריכה להיות בעיה גדולה... סה"כ פלטה...

לא מדובר על בניה מטורפת שאמורה להחזיק סאב 15"...

הדרך שהצעתי היא הדרך הכי קלה, כמובן שאם יש רצון וטיפה ידיים טובות, אפשר לקנות את הפלטה, לחתוך לבד בצורת המגש + חורים לרמקולים ולסגור עניין.

כדאי גם להדביק איזה ציפוי בד על הפלטה לאסטטיות.

פורסם

אחי אם אתה מאיזור המרכז לך לאדי מערכות בראשל"צ יש לו פלטות כאלה לפונטו, משהו רציני עבה מעץ, עם צירים, אני שמתי בפונטו שלי חבל על הזמן... :twisted:

פורסם

אני לא ידוע כמה זמן יש לך פלטה מעץ... אבל לי יש את אותו הדבר והפלסטיקים בצדדים עם הזמן פשוט הולכים ויוצאים מהמקום ככה שזה לא לטווח הארוך!!

• תוכן חדש...