פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
מה אתם אומרים על הממגבר הזה של קדנס http://www.need4sound.co.il/Product.asp?Pid=Z2000&Cat2Cat1ID=3182&Cat2ID=0 הוא יותר טוב מהבוס ba 2900?
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
אנשים רצתי לדעת מה דעתם על הרדיו דיסק של פיוניר 560 פרימייר??????
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חבר שלי קנה היום מגבר וסאב של חברת לגסי , עכשיו אני לא שמעתי על יצור כזה . מישהו מכיר את החברה הזאת ?!!? אם אפשר לענות כמה שיותר מהר ,שאם וטעה בקניה , יוכל להחזיר בחזרה את מה שקנה ! בתודה , יותם .
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
- 2 תגובות
- 852 צפיות
קניתי את הרמקולים הנ"ל,ואני מתקין את שאר המערכת ברגעים אלו כשבאתי להתקין את הרמקולים שמתי לב שהגיעו איתם שני קבלים בקופסא למה הם משמשים ומה אני עושה איתם?
הודעה אחרונה מאת U-re, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
החודש הזה אמורה להיות תחרות מספר 2 משום מה אין שום פרטים באתר שלהם על התחרות. לפי מה שנראה לי לא תהיה תחרות כי בתחרות הקודמת הכריזו עליה חודש לפני וכרגע אין שום הכרזה. למי ששואל אם אני מתכוון להתחרות אז אני לא מתכוןן להתחרות - אם תהיה אני יהיה בתור מבקר
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברה אחותי בחו"ל בחנות של מערכות היא רוצה לקנות לי רדיו דיסק עד 250$ מה הכי טוב מהר בבקשה שכחתי להדגיש שהייה יציאה לדיוידי
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://WWW.NEED4SOUND.CO.IL יבוא מכירה והתקנת מערכות סאונד לרכב במחירים הכי טובים בארץ עם שרות אישי ומסור לכל לקוח!!! הנכם מוזמנים להצטרף לקהל לקוחותינו הרחב. זיו וצוות NEED FOR SOUND יאנוש קורצ'ק 9 פ"ת 056-904700 * NEED4SOUND הם ספונסרים (חלקיים) של הפורום ופרסום ההודעה נעשה באישור מנהלי הפורום*
הודעה אחרונה מאת TTAALL, -
-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני מחפש רדיו דיסק MP3 שיהיה כמה שיותר איכותי ושיהיו הרבה אופציות של חיתוך תדרים ושליטה על הסאונד. אני לא רוצה שטויות ואנימציות רק סאונד. חשבתי בכיוון של אלפיין CDA-9827, אולי למישהו יש הצעות רעיונות מישהו מכיר אולי רדיו דיסק דומה של פיוניר ומה ההבדלים בינהם.
הודעה אחרונה מאת B.R, -
-
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
האם כאשר החוט של ה - REMOTE מהמגבר לא מחובר ל - HU, המגבר מושך זרם (דרך הכבל מתח) מהמצבר?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה יותר איכותי??? ויותר כדאי ?. שניהם באוטו מחיר
הודעה אחרונה מאת bomber man, -
מגבר מונו ל- Sub's 1 2
מאת eyalh99- 20 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הי, יש לי 4 Subs של 200RMS כל אחד ולפי הבנתי ממולץ לחבר כל 2 ע"י מגבר מונו שיסחוב 600W. מה מומלץ ?
הודעה אחרונה מאת B.R, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
טוב אחרי כל הירידות והקטילות שהיו יש לי בקשה למי שיכול לעזור.. יש לי 3000 שקל ואני מחפש רמקולים אחורים וקדמים וסאב +מגבר אני יודע שהתקציב נמוך לכן אני גם מוכן לחפש דגמים במכרזים או שהם יד שניה(כמובן באריזה עם אחריות)..תעזרו לי למצוא את הכי טוב שאני יכול בסכום כזה... נ.ב חיפשתי בפורמים כבר ומצאתי כמה ששאלו את זה אבל המערכות שהוצאו שם לא ממש לטעמי...
הודעה אחרונה מאת djd18, -
- 1 תגובות
- 950 צפיות
שלום אני מחפש רדיו דיסק לרכב קורא צרובים ו-MP3 .( תקציב 1000-1200 שקל) למישהו יש המלצה חמה? תודה
הודעה אחרונה מאת gal75, -
קומפוננט יד שניה 1 2
מאת MATAN206XT- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
התקציב של 600 שקל אולי טיפה יותר אני מבין שהכי כדאי להביא את מורל דוטק... אבל איזה עוד אפשרויות יש ??
יש לי SUB בן שנתיים וראיתי שיש לו סדק/קרע קטן (2 ס"מ) למישהו יש מושג איך מתקנים/אוטמים אותו ?
הודעה אחרונה מאת car-stereo-adam, -
שאלה בקשר לסאב
מאת Oxcide- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי סאב של פיוניר TS-W304C זה עם היהלום 300 WATT RMS אם אני אתן לו 250WATT RMS הוא יחיה או ישרף?
הודעה אחרונה מאת Oxcide, -
ייעוץ בקניית מערכת 1 2
מאת אביעד כ.- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם....אני ממש עוד מעט מוציא רשיון לאוטו וכמובן שצריך מערכת טובה בכל אוטו לא? אז ככה אבא שלי אמר שהוא יארגן לי את כל הקשור בנושא המערכת באוטו כי יש לו קשרים וכו' וכו'.... אז ככה מה שיש עכשיו זה ככה: פאנל פיוניר 7450 mp3 מקדימה קומפוננט מורל דוטק 5.... מאחורה פיוניר 260 וכמו מי שפה יודע במאזדות יש גם רמקולים בדלתות האחוריות...אז שם יש פיוניר 200 השאלה שלי היא: אם להשאיר את הרמקולים 200 ולחבר אליהם מגבר או להוריד אותם?! *עדיין אין מגברים וסאבים באוטו זה רק שאני אקבל את הרשיום ביד...אז איזה דברים איכותיים אתם ממליצים לי לקנות כדי להרים את הרמקולים (דברים איכותיים ועוצמתיים) וגם שני סאבים של פיוניר ts-w305 שזה כמובן גם אחרי שיהיה לי את הרשיון... …
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 33 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
ובכן סוף סוף הוחלף הרמקול (פעם שניה!) וכמובן כוונה המערכת ע"י אוטופרט. התרשמות.. בתחילה הסט הנ"ל ישב בגישור ע"ג מגבר 400.4 מה שנאמר לי יותר מאוחר כטעות... כעת הוא ישב על 50 וואט "מסכנים". א. ההבדל בעוצמה אישית לא שמעתי בין הגישור ל 50 וואט שכרגע הם מקבלים- הכל עניין של כיוון ב. צליל מאוד אבל מאוד נקי , מאוד חזק, כל מה שרציתי ויותר!. הבאסים במערכת כוונו ופשוט שומעים פנטסטי. אני שוקל אם להוסיף אלמט שלישי או לוותר על הרעיון כי שומעים כל כך טוב שאני לא יודע אם זה יהיה שווה כמו כן גם להוסיף מגבר מתח ליציאות ה RCA - מה שנאמר לי שיעלה את הווליום ללא הורדת איכות שכחתי את השם של הפרטי הנ"ל עלות באיזור ה 500 ש"ח.. נשמע דיי מוגזם אבל שיהיה. המערכת…
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום , בניתי תיבת סאב גדולה ואני רוצה להתקין על התיבה רמקולים 9*6 . השאלה שלי האם רעידות של סאב לא ישפיעו על עבודה תקינה של רמקולים. חשבתי להתקין בין תיבה לרמקולים בולם זעזועים (ספוג קשיח או משהו בסגנון). בבקשה תעזרו לי בהחלטה ותכתבו מה אתם חושבים על זה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת SUB, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה זה התחיל בזה שההיתי ולקח סיבוב פתאום אני שומע בלי הטויטרים מקדימה... לאחר מכן בקפיצות לאחר מכן כל זה ועוד לא שומעים את כל הפרונט באוטו.. עכשיו שומעים מקדימה למרות שבצד אחד חלש מהשני שאין לי מושג למה... אבל עזבו את זה.. כאשר אני טיפה מגביר את הווליום אז יש כיאלו רישרושים מהסאונד לא מהרמקול .. כמו צירצור כזה בכל החלק הקדמי.. עכשיו זה קומפוננט סרווין שמחובר לפאנל של פיוניר.. ותענו מי שבאמת יודע מה הבעיה בידיוק.. תודה ...
הודעה אחרונה מאת B.R, -
חברת STINGER
מאת Oxcide- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חברת STINGER מישהו יש לו מה להגיד על החברה הזו? מישהו יש לו מגבר שלהם? מהי ארץ הייצור? תודה http://stingerelectronics.com/web/homepage_industrial.asp
הודעה אחרונה מאת SoundQ, -
- 26 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
... אני מרים ידיים... :snipersm: אנשים.. חד משמעי אני קורה למנהל הפורום אייל להתחיל למחוק הודעות עם תוכן אשר מז**ן ת'שכל בנוגע למיקס של מערכות בית אשר רוצים להכניס לרכב. זה כל כך לא מקצועי, כל כך מוריד את הרמה הכוללת בפורום, עד כדי גיחוך עצוב להפליא, שלא לדבר על איך אנשים שבאים לפורום פעם ראשונה או שניה ורואים פתאום הודעות מסוג זה צצות על ימין ועל שמאל. ההודעה של shayxxxx היא אולי השלישית בתוך פחות מכמה ימים בנוגע לעניין האידיוטי הזה, אני לא הייתי מעלה נושא חדש בעניין, אבל ההודעה הזאת שוברת שיאים.. shayxxxx - אני מתנצל אם נפלתי על ההודעה שלך אבל הייתי חייב לעשות את זה איפה שהוא. בעצם לאחר מחשבה..... אני ממש לא מתנצל. שמישהו יעשה משהו!!!! ז…
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת מאיפה אני מוריד תצוגות למכשיר ואיך מתקינים אותם במכשיר. תודה ניב קנדי
הודעה אחרונה מאת wacky, -
- 4 תגובות
- 943 צפיות
אז ככה... אני רוצה להזמין מערכת מחו"ל... אבל לפני אני רוצה לוודא כמה פרטים שאני לא יודע ולא בטוח לגביהם... 1. זה נכון שלמערכות החדשות (של פיוניר) אין PAUSE ?????? 2. אמרו לי גם שפיוניר רגיל קורא mp3 לאט יחסית... ודגמי פרימייר קוראים מהר יותר, זה נכון ? או ששניהם קוראים אותו דבר ? 3. במידה ואני אזמין... מה עדיף ? פיוניר 7600 או פרימייר 760 ? *הפרימייר בכ-20 דולר יקר יותר.... תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת zx6r, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, קיבלתי במתנה רדיו-טייפ של קנווד מבחור ששידרג לרדיודיסק. הבעיה היא שאין לי את הקונקטור שלו. ביררתי אצל מתקין וגם כאן אצל אחד מחברי הפורום, כל אחד רצה 150 ש"ח... נראה לי מוגזם מדי. אני יכול להשיג קונקטור של פיוניר ואלפיין מחבר, הם יתאימו לקנווד? ואם לא, מאיפה אני יכול להשיג כזה דבר במחיר שפוי? Please Help צחי
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהוא אולי יודע איך משתמשים באתר הזה ? אני רוצה להזמין מהם מראות לרכב ואין לי מושג מה עושים ? מה השלב הראשון ??? תסבירו לי קצת על האתר הוא ממש מסובך דרך אגב המחיר שרשום הוא מחיר סופי כולל הכל ????? זאת אומרת כולל שליחה וכולל כל התשלומים ? תודה רבה , מחכה לתגובות
-
רמקולים לרכב
מאת elior18- 4 תגובות
- 978 צפיות
זוג רמקולים אובליים 6X9 לרכב מבית KENWOOD דגם KFC-6979 כמה עולים והאם הם טובים?
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אם יש לי רמקול של 8 אום, אני יכול לגשר אותו כך שיהיה מחובר לשני ערוצים (למשל שני הימיניים) ? ואם כן איך אני עושה את זה ?
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המגבר הוא ארבעה ערוצים הייתי רוצה לגשר את 2 הערוצים של הרמקולים הקדמיים לסאב, אבל אני צריך לדעת כמה הוא מוציא לגישור. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת bomber man, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כיודע לכם יש מעביר מ12 וואלט של רכב ל-220 כמו בבית.. תקנו מערכת של רמקולים +די וי די אפילו כאלה מהפשוטים כמו של akai זה עולה 200 דולר וזה רמקולים כוללים סאב +רסיבר שבתוכו יש די וי די.. עכשיו תתקינו את המערכת יפה ברכב שימו את הדי וי די (שהוא גם רסיבר) במקום נסתר או שתיכינו לו מקום ותחברו את השקע של החשמל למעביר של ה12 ל-220 והנה קיבלתם מערכת ששומעים בה סוף הדרך(יחסית לרכב בוא נגיד) בכלום כסף! אם יש פה איזה טעות אז בבקשה תתקנו אותי!
הודעה אחרונה מאת SUB,
-
מי מחובר 23 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,686 אורחים (הצג רשימה מלאה)