Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת STINGER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר אחד כזה ברכב (יש אחד כזה למכירה בפורום קנייה\מכירה) והוא ממש מפלצת.

אח שלי הביא לי אותו מהולנד לפני שנתיים והוא עובד אצלי ללא הפסקה מאז - דוחף שני סאבים של נאקאמיצ' 10'' 150 וואט RMS כל אחד והגיין בקושי עד החצי...

החברה לא כ"כ מוכרת בארץ - אבל אני יכול להגיד מהניסיון שלי איתם שהם הרבה יותר טובים מ-BOSS למשל (ורואים את זה באיכות ההרכבה והחומרים) גם מבחינת העוצמה וגם מבחינת אמינות.

פורסם
יש לי מגבר אחד כזה ברכב (יש אחד כזה למכירה בפורום קנייה\מכירה) והוא ממש מפלצת.

אח שלי הביא לי אותו מהולנד לפני שנתיים והוא עובד אצלי ללא הפסקה מאז - דוחף שני סאבים של נאקאמיצ' 10'' 150 וואט RMS כל אחד והגיין בקושי עד החצי...

החברה לא כ"כ מוכרת בארץ - אבל אני יכול להגיד מהניסיון שלי איתם שהם הרבה יותר טובים מ-BOSS למשל (ורואים את זה באיכות ההרכבה והחומרים) גם מבחינת העוצמה וגם מבחינת אמינות.

איזה מגבר זה STING או STINGER?? (כי אני יודע שSTINGER זה קבלים, מצברים, איטום..)

שרון.

**עריכה** מצטער לא שמתי לב לכותרת (קורה לי הרבה).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

שרון, אתה גם לא מצטיין בלבדוק טוב לפני שאתה לוחץ שלח...

שים לב לכותרת של ההודעה של roytech (כן, כן, אותה הודעה שצטטת)

פורסם

שמעתי מגבר של סטינג(אמנם לפני שנתיים)לפי דעתי מותג מקומי,לא מאד נפוץ,לא ראיתי עוד מוצרים שלהם(הכוונה מותג מקומי בהולנד,לא בארץ)

Quality, thats what it alll about !

• תוכן חדש...