Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://WWW.NEED4SOUND.CO.IL

יבוא מכירה והתקנת מערכות סאונד לרכב במחירים הכי טובים בארץ עם שרות אישי ומסור לכל לקוח!!!

הנכם מוזמנים להצטרף לקהל לקוחותינו הרחב.

זיו וצוות NEED FOR SOUND

יאנוש קורצ'ק 9 פ"ת

056-904700

* NEED4SOUND הם ספונסרים (חלקיים) של הפורום ופרסום ההודעה נעשה באישור מנהלי הפורום*

פורסם
WWW.NEED4SOUND.CO.IL

יבוא מכירה והתקנת מערכות סאונד לרכב במחירים הכי טובים בארץ עם שרות אישי ומסור לכל לקוח!!!

הנכם מוזמנים להצטרף לקהל לקוחותינו הרחב.

זיו וצוות NEED FOR SOUND

יאנוש קורצ'ק 9 פ"ת

056-904700

* NEED4SOUND הם ספונסרים (חלקיים) של הפורום ופרסום ההודעה נעשה באישור מנהלי הפורום*

אני לקוח מרוצה של החנות :smilecol:

אתמול ( יום רביעי) הזמנתי מזיו בשעה מאוחרת יחסית רדיו דיסק של JVC כבל מטח

RCA ומפצל כבל מטח

יצא לי מחיר זול

ומה שהכי הדהים אותי זה השירות המהיר והאמין שקיבלתי שזה אומר שאת הציוד קיבלתי

היום (יום חמישי ) ב 1 בצהריים זה הגיע אלי :twisted::twisted::D

בקיצור ממליץ לכולם ליקנות יש לו אחלה מחירים שזה המחירים הכי זוליםשמצאתי לרדיו דיסק ושירות מעולה :D:D8)

ולכל שאר הפורום לא ליתקוף אותי כי באמת אני רק משבח חנות שקיבלתי ממנה שירות טוב

אני לא עובד שם ולא כלום :lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...