Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רדיו דיסק MP3 שיהיה כמה שיותר איכותי ושיהיו הרבה אופציות של חיתוך תדרים ושליטה על הסאונד.

אני לא רוצה שטויות ואנימציות רק סאונד.

חשבתי בכיוון של אלפיין CDA-9827, אולי למישהו יש הצעות רעיונות

מישהו מכיר אולי רדיו דיסק דומה של פיוניר ומה ההבדלים בינהם.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איכות ללא פוזה = אלפיין!!!!!!!!!!

אני לא אהבתי את האיכות של פיוניר המכשיר צועקקק(מבחינת שמיעה..)

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

תירד כמה הודעות למאט בלוח ותיראה דיון ענק של 4 עמודים על איכות ועוד שטויות של רדיו דיסקים...

קיקר אחי מה זאת אמור צורח?? תיכוון את הטרבל ולא יצרחחחחחחחחחחחח :lol:

פורסם
איכות ללא פוזה = אלפיין!!!!!!!!!!

אני לא אהבתי את האיכות של פיוניר המכשיר צועקקק(מבחינת שמיעה..)

יש דגם מסויים שאתה ממליץ עליו ?

ן EDDY למטה מדובר בסאבים ולא ברדיו דיסקים

פורסם

אחי אני אהבתי את האלפיין דגם:

7894RB

יש גם לסוני דגמים מאודד איכותיים(דגם 8805,850,ועוד כמה...)

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

תחפש באינטרנט על שיטת ההעברה ל-MP3 ועל המשמעויות שלה מבחינת הסאונד ותבין שMP3 וSQ לא הולכים באותו המשפט...

אפשר יהיה להגיע לסאונד טוב או אפילו טוב מאוד אבל אף פעם לא למערכות שמתיימרות להיות SQ.

ואני לא אומר את זה כדי לשכנע את כולם לא לשים MP3 ברכב כי אני בעצמי נוסע עם אלפיין 9827 :roll:

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
תחפש באינטרנט על שיטת ההעברה ל-MP3 ועל המשמעויות שלה מבחינת הסאונד ותבין שMP3 וSQ לא הולכים באותו המשפט...

אפשר יהיה להגיע לסאונד טוב או אפילו טוב מאוד אבל אף פעם לא למערכות שמתיימרות להיות SQ.

ואני לא אומר את זה כדי לשכנע את כולם לא לשים MP3 ברכב כי אני בעצמי נוסע עם אלפיין 9827 :roll:

אז אתה בעצם אומר שהאוזן מבדילה בין MP3 לWAVE??

לי אישית יש 6400R של פיוניר שהוא לא MP3 ובכללי יצא לי לישמועה פעם MP3 זה קצת פחות איכותי אולי טיפה..

פורסם

איך ה9827? אני חושב על להביא אותו מארה"ב.

פורסם

אז אתה בעצם אומר שהאוזן מבדילה בין MP3 לWAVE??

לי אישית יש 6400R של פיוניר שהוא לא MP3 ובכללי יצא לי לישמועה פעם MP3 זה קצת פחות איכותי אולי טיפה..

האוזן אולי לא תבדיל (תלוי באוזן) אבל מכשירי הבדיקה בתחרויות כנראה כן...

פורסם

אף אחד כאן לא בעל שמיעה כל כך חדה בשביל להבדיל בין איכות CD רגיל לMP3

גם ככה כולם מגבירים את המערכת לMAX ככה שהאוזן לא מבדילה

אם תצרוב שירים של MP3 באיכות גבוהה 192kbps אתה תשמע סבבה בכל מערכת של חברה טובה

פיוניר אלפיין JVC וכודומה

פורסם

המכשיר שהיה בתחרויות הוא בסך הכל RTA שבודק הענות, הוא לא בודק איכות ובכל מקרה הורידו אותו.

MP3 טוב ובאיכות של 192KBPS (באינטרנט יש גם MP3 של 320KBPS שמקודדים רע או שנעשו ממקור רע) יהיה קשה עד בלתי אפשרי להבחנה מCD רגיל. זוהי דעתי שגם מסתמכת על מבחנים עיוורים שנעשו ושעשיתי בעצמי לאנשים שונים.

מי שאומר ישר שהאיכות גרועה הוא בן אדם שישר שלל את הפורמט בשל איבוד המידע ושלא באמת ישב ועשה מבחן עיוור בין MP3 מקודד טוב לבין CD.

פורסם

מצטרף למוטי (BOOM) נקמיצי זו החברה לפחות לטעמנו

***וגם אין חשש שיגנבו לך אותו הוא ממש מכוער לא יחשבו שהוא ממממש מקצועי ויקר :lol::lol::lol:

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...