Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה התקציב שלך לכל העיניין ?

התקציב הוא 2000 פחות או יותר.

השאלה היא אם יש בבדלים בין נגיד פיוניר פרימייר DEH 760 לבין הCDA-9827

פורסם

יש יבואן של נקמיצ'י (ברח לי השם אבל זה מופיע באתר הראשי שלהם) אבל הוא יותר עוסק באודיו הביתי. למרות זאת אם תרצה הוא יהיה מוכן להזמין לך במיוחד אבל זה גם עולה בהתאם.

בכל אופן לא הייתי הולך עליהם, יותר מדי בעיות אמינות. גם עכשיו ניתן לקרוא חוות דעת על כך שגם הרדיו דיסק החדש שלהם הCD700II קופץ.

פורסם
מצטרף למוטי (BOOM) נקמיצי זו החברה לפחות לטעמנו

***וגם אין חשש שיגנבו לך אותו הוא ממש מכוער לא יחשבו שהוא ממממש מקצועי ויקר :lol::lol::lol:

ככל היודע לי, אין להם דגם שמנגן MP3.

אתם יודעים משהו שאני לא יודע?

פורסם
["]השאלה היא אם יש בבדלים בין נגיד פיוניר פרימייר DEH 760 לבין הCDA-9827

ההבדלים בין המכשירים האלו הוא יחסית קטן למרות שהייתי לוקח בלי לחשוב פעמיים את האלפיין במידה והייתי צריך לבחור בין השניים.

אם אתה יכול להביא אלפיין מארצות הברית זה יהיה הכי משתלם. בתקציב של 2000 שקל בחול אתה יכול לקבל דגמים מאוד איכותיים של אלפיין ( 9815 , 9833 ואפילו 9835 ) - בדגמים האלה תמצא את כל הפיצרים שאתה רק רוצה ( וכאלה שאתה לא רוצה).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מצטרף לעופר - אכן להביא מחו"ל את האלפיין (אני הבאתי את ה9825 ב1000 ש"ח)

את ה 9835 אתה תוכל להביא סביב ה 2400 משהו כזה (שכולל באס אנג'ין פרו)

כדאי לך לחפש בEBAY את המוכר EZORDERUSA הוא שולח לארץ ודרכו אני הזמנו את האלפיין, הוא שולח דרך EMS - דואר שליחים של רשות הדואר ו USPS (רשות הדואר של ארה"ב)

אם תעשה חיפוש בפורום תראה את ההודעות שכתבתי על התהליך שהבאתי אותו לארץ.

אומנם אין לך את הקטע של האחריות אבל בלי העין הרע לא הייתה לי שום בעיה עד עכשיו במכשירים שהיו לי תוצרת פיוניר ואלפיין ולכן כל הקטע של האחריות לא מהווה גורם בקנייה של HU.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

בשלושת הדגמים שרשמתי יש את "חבילת האבזור של באס אנגין פרו" , ולא רק ב 35.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני החלטתי בסופו של דבר להזמין מחו"ל.

עכשיו מגיעה הדילמה הבאה איזה מהדגמים לבחור CDA 9833 או CDA 9831

ההפרש במחירים אחרי מכס ומעמ הוא בערך 80$.

ההבדל העיקרי בינהם הוא הBASS ENGINE שב33 הוא PRO וב31 הוא PLUS.

השאלה היא אם אני באמת צריך את הפרו כי בסך הכל יש לי באוטו מונו של אלפיין וארבע ערוצים של אלפיין קומפוננט דוטק וסאב HE X2 של רוקפורד.

וראיתי שבפרו יש כל מיני אופציות שאני אפילו לא יודע מה הם עושות.

אז מה הייתם מציאים לי לעשות ? אני בטוח ימשיך לשפר את הכל עם הזמן אז אולי כבר כדאי לי להביא הד יונית מתאים.

והאם יש עוד הבדלים משמעותיים חוץ מב BASS ENGINE ?

עריכה: ההבדלים בינהם הם BASS ENGINE ו6WRMS לכל ערוץ.

פורסם

ראה, אני לא בא להמליץ על דבר מאחר ואני לא מכיר את שלל האופציות של וההבדלים בין הדגמים אך למיטב הבנתי, בין ה-30 ל-31 ההבדלים ממש לא קריטים אך יש פער במחיר.

רלוונטי במידה ותחליט ללכת על ה-31.

ההבדלים שאני מצאתי התייחסים לשינוי צבע תאורת כפתורים, חיווי ממגברים (מחייב דגמים של אלפיין) ואולי עוד כמה פיצ'פקעס קטנים.

אודה אם תעירו את עיניי באם יש הבדלים נוספים.

פורסם
ראה, אני לא בא להמליץ על דבר מאחר ואני לא מכיר את שלל האופציות של וההבדלים בין הדגמים אך למיטב הבנתי, בין ה-30 ל-31 ההבדלים ממש לא קריטים אך יש פער במחיר.

רלוונטי במידה ותחליט ללכת על ה-31.

ההבדלים שאני מצאתי התייחסים לשינוי צבע תאורת כפתורים, חיווי ממגברים (מחייב דגמים של אלפיין) ואולי עוד כמה פיצ'פקעס קטנים.

אודה אם תעירו את עיניי באם יש הבדלים נוספים.

ההתלבטות היא לא בין ה-30 ל-31

אלא בין ה-31 ל-33

וההבדל העיקרי הוא הבאס אנגין

פורסם

במידה ואתה יכול לספוג את ההפרש הכספי בין שני המכשירים לדעתי ישתלם לך ללכת על ה 33 בגלל מספר פונקציות שימושיות ( ברוב המקרים ) שיש ב 33 כמו :

six channel digital time correction

קרוס אובר משוכלל יותר

אקוולייזר משוכלל יותר

ועוד כל מיני שאין טעם שאני יפרט. באתר של אלפיין יש בדיוק את הפונקציות לכל מכשיר ..

הקפיצת מדרגה בין המכשירים היא גדולה ושווה את הכסף לטעמי.

דרך אגב , מה יוצא לך העלות של המכשיר ( 33 ) כולל משלוח והכל ?

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...