Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל תראה את ההודעות אייל... למען השם, אלו הודעות עם כוונה לחפריות בצורה הכי ברורה שיש.. לשים מערכת שקונים בדיוטי פרי ב 200 דולר, הכל למען חיסכון בכסף וכו'.

מה?! מה לעזאזל מעלים טופיק בנושא שכזה.

ושוב הכל ברמות של - "ידוע כי לא עושים את זה, אבל חשבתי לעשות את זה בגלל שאני חפר או פשוט אין לי הרבה כסף ואני חושב שזאת דרך טובה לחפות על כך" (סליחה על הקיצוניות).

אם זה מה שאתה מסוגל לרשום כאן, אתה איש רדוד.

לא לכולם יש כסף לקליאו ספורט, רוקפורד 1000.1 וקיקרים...

אז כן, יהיו את אלו שיקנו מהדיוטי פרי, או לא משנה מאיפה...

בדבר אחד בסך הכל צדקתם כאן, אנשים לא משתמשים בכפתור חיפוש, אבל

לרדת לרמה של ביקורת... מגעיל.

בזה אתה צודק(BLACK MAZDA F), אתה (JOKER2K) לא יכול להאשים אנשים בזה שיש להם רק 1000 שקל לקנות HU, מה הקטע לא כולם נולדו עם "רמקול זהב בפה", אז לא יפה בכלל להעביר ביקורת על אנשים שמבקשים ייעוץ על מערכות בינוניות +\-.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
אבל תראה את ההודעות אייל... למען השם, אלו הודעות עם כוונה לחפריות בצורה הכי ברורה שיש.. לשים מערכת שקונים בדיוטי פרי ב 200 דולר, הכל למען חיסכון בכסף וכו'.

ושוב הכל ברמות של - "ידוע כי לא עושים את זה, אבל חשבתי לעשות את זה בגלל שאני חפר או פשוט אין לי הרבה כסף ואני חושב שזאת דרך טובה לחפות על כך" (סליחה על הקיצוניות).

בזה אתה צודק(BLACK MAZDA F), אתה (JOKER2K) לא יכול להאשים אנשים בזה שיש להם רק 1000 שקל לקנות HU, מה הקטע לא כולם נולדו עם "רמקול זהב בפה", אז לא יפה בכלל להעביר ביקורת על אנשים שמבקשים ייעוץ על מערכות בינוניות +\-.

תבין אין בעייה שיבקשו עזרה

אבל הבעיה היא שהשאלות חוזרות על עצמם:

איזה מגבר הכי טוב עד 800 שקל?

איזה סאב הכי כדאי לי שיפוצץ לי את האוטו עד 1000 שקל?

האם הרמקולים האלו של פיוניר או של פייל ב300 שקל טובים?

זה אוטו נוסח שחוזר על עצמו וכבר נמאס לענות על הדברים האלו, אם עושים חיפוש אז אפשר למצוא לרב את התשובות על כל השאלות שלהם

ואגב .... זה יתן להם תשובה יותר מהירה :lol:

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

תבין אין בעייה שיבקשו עזרה

אבל הבעיה היא שהשאלות חוזרות על עצמם:

איזה מגבר הכי טוב עד 800 שקל?

איזה סאב הכי כדאי לי שיפוצץ לי את האוטו עד 1000 שקל?

האם הרמקולים האלו של פיוניר או של פייל ב300 שקל טובים?

זה אוטו נוסח שחוזר על עצמו וכבר נמאס לענות על הדברים האלו, אם עושים חיפוש אז אפשר למצוא לרב את התשובות על כל השאלות שלהם

ואגב .... זה יתן להם תשובה יותר מהירה :lol:

זה כן זה משהו אחר אבל אם לבנאדם אין תקציב אז יוצאים עליו? :twisted:

(אני מאוד מעריץ את החיפוש, אז אני מבין אותך בקשר לשאלות שחוזרות על עצמם 10 פעם בשבוע, בסגנון איך החברה קליפורניה בום :evil: )

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

למה יוצאים עליו?

כי אם הוא רוצה שיקחו אותו ברצינות אז שישאל שאלה רצינית ולא איזה סאב הכי טוב

כי זו שאלה כללית ולא רצינית.

ניקח דוגמא: אתה רוצה לקנות מחשב - אתה בא לחנות ואומר אתה רוצה מחשב למשחקים שיגיע עד הסכום X.

אתה לא בא ואומר איזה מחשב הכי טוב יש לך למשחקים - זה לא רציני וגם תקבל תשובה בהתאם.

כנ"ל כאן, אם רוצים לשאול משהו רציני אז רושמים - מה התקציב, מה הדרישות (SPL/SQ)ואז אפשר לחשוב כבר על מה לענות.

תאמין לי שאם ככה כל אחד היה פונה או שואל שאלה עניינית הרמה כאן הייתה אחרת לגמרי.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אולי היא ישראלית טיפוסית מטומטמת אבל מה שיותר מצער פה זה שאילג כמוך שיודע להתקין מערכות על כותב מחפשים עם ס..אז אולי אני לא מבין כ"כ במערכות ובשביל זה יש את הפורום הזה אבל דברים בסיסים כמו לרשום בלי שגיאות כתיב אני יודע..

קח את זה לצומת לבך ותלך לאולפן!

פורסם
אולי היא ישראלית טיפוסית מטומטמת אבל מה שיותר מצער פה זה שאילג כמוך שיודע להתקין מערכות על כותב מחפשים עם ס..אז אולי אני לא מבין כ"כ במערכות ובשביל זה יש את הפורום הזה אבל דברים בסיסים כמו לרשום בלי שגיאות כתיב אני יודע..

קח את זה לצומת לבך ותלך לאולפן!

לפני שאתה בא לבקר אחרים בדוק גם את עצמך.

כותבים "עילג" ולא "אילג"

*** עריכה ***

דרך אגב, התיאור עילג בכלל אינו מתאים פה...

עילג: מגמגם, כבד פה, כבד לשון, מדבר בכבדות;

אני מניח שלא שמעת אותו מדבר (בדגש על שמעת...) אז חפש ביטוי אחר.

*** עריכה נוספת ***

כותבים "תשומת לב" ולא "צומת לב"

פורסם

אתה חושב שאתה עוד חכם אז טעות...התכוונתי אילג ולא עילג

אילג זה סלנג צבאי של אחד שהוא טיפש..ועילג זה מגמגם..

דבר שני אני לא רוצה למשוך תשומת לב אני רוצה שהוא ירכז את ליבו בדבר..

צומת לב...עכשיו קח אותו ואותך ותלכו לאולפ!

פורסם

מה קרה כולם פה נהיו אבשלום קור

נהיה לי פחד לרשום הודעות כבר בודק את עצמי שלא יהיה לי חס וחלילה איזה שגיאת כתיב שלא יצחקו עליי פה, אנשים לא מתרכזים בעיקר של הפורום שזה לענות לאנשים על השאלות שקשורות לנושא.

JOKER2K - מה כואב לך שהוא שואל שאלה כזאת? עם הוא לא ישאל את זה פה אז איפה הוא ישאל? יש מנהל פורום שיחליט עם זה דבילי או לא...

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

דיברתי כאן על מערכות לבית שמנסים לקמבן כאן על מנת לדחוף לרכב, זה הכל! מצידי שיקנה רמקולים ב 100 ש"ח כל עוד הם יעודיים לרכב ולא לבית!

ובכלל אתם לא הבנתם את משמעות דברי!

אני לא דיברתי על מערכת לרכב ב 200$, אני התיחסתי לקניית מערכת ביתית ב 200$ ולחבר אותה לרכב! לזה התכוונתי, הניסוח לא יצא כמו שצריך ולא קישרתי אותו לטופיק של shayxxxx ...

מקווה שהבנתם שאני כאן לא מדבר על מערכות לרכב בתקציב נמוך ואני מבין שלא לכל אחד יש כסף וכו', אבל אני כן נגד חיבור מערכות בית וכל הניסיון שבלעשות זאת. ובכלל לפתוח ת'רדים בעניין.

הטעות שגרמה לת'רד הנ"ל להתנפח בצורה הזאת היתה בניסוח. :) סליחה, עכשיו אחרי ההסבר אני מקווה שהסברתי את עצמי.

פורסם
אתה חושב שאתה עוד חכם אז טעות...התכוונתי אילג ולא עילג

אילג זה סלנג צבאי של אחד שהוא טיפש..ועילג זה מגמגם..

דבר שני אני לא רוצה למשוך תשומת לב אני רוצה שהוא ירכז את ליבו בדבר..

צומת לב...עכשיו קח אותו ואותך ותלכו לאולפ!

אז היתה לי שגיאת כתיב, באמת אני ממש לא יודע איך רושמים מחפשים... פשוט לא עשיתי הגהה לת'רד. ביג דיל.

ואני כאן לא יתחיל לרדת לרמה של ירידות אחד על השני , במיוחד כאשר אין לך זכות לפצוח את הפה. במיוחד לאחר השאלה המאוד חכמה שרשמת.

אז תסלח! לי ... שביצעתי שגיאת כתיב פעם ב......

אתה יודע לא כל אחד מושלם. אבל לפחות לא שואלים שאלות כמו שאתה שאלת.

ונסגור פה את העניין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...