Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכבי, פיאט אונו.

ברכב מותקן רדיו דיסק של קנווד עם יציאה אחת למגבר, מגבר של קליפורניה בום 200X4, שני רמקולים אובליים של קנווד וסאב של פיוניר.

עכשיו אני רוצה להוסיף רמקולים קדמיים, אך שולל את האפשרות של לחבר אותם לHU.

קודם כל, היש פה מישהו שהתנסה בהתקנת רמקולים קדמיים בפיאט ? בדשבורד יש מקום לרמקולים 4" שנראה לי מאוד מאוד לא אידיאלי, במינימום מקום(אין לי מושג אם רמקול 4 נורמלי יכנס שם בכלל) תוך כדי שזה נתפס בדשבורד עם פטנט שלדעתי רק יביא לרעידות ורעשים מכיוון הפלסטיקה. פיתרון אידיאלי ? מיקום אידיאלי אחר ? פרויקט שמישהו עשה באונו להתקנת רמקולים קדמיים ? חשבתי על פודים בפינות של הדש, אבל גם לזה אין כל כך מקום בפינה השמאלית.

בנוסף, מגבר נוסף. האם להוסיף מגבר נוסף "חלש" שידחף את שני הקדמיים , או להוסיף מגבר נוסף "חזק" שידחוף את הסאב ואילו המגבר הקיים ידחוף את ארבעת הרמקולים?

במידה ועדיף מגבר לסאב, איזה מגבר אני צריך, באיזה הספק ~ ?

ליל"ט.

פורסם

מבחינת איכות - הכי טוב ( :lol: ) שתקנה רמקולים קדמיים ותגביר אותם עם המגבר שלך.

את הסאב תשאיר בגישור על אותו מגבר, ואת הרמקולים האחוריים תחבר לרדיודיסק.

פורסם
מבחינת איכות - הכי טוב ( :lol: ) שתקנה רמקולים קדמיים ותגביר אותם עם המגבר שלך.

את הסאב תשאיר בגישור על אותו מגבר, ואת הרמקולים האחוריים תחבר לרדיודיסק.

מדוע דווקא את האחוריים לחבר לרדיו דיסק ולא את הקדמיים ?

ובמידה ויש תקציב לעוד מגבר סביר (עד 700 שקל נגיד), האם כדאי לדחוף איתו את הסאב ועם המגבר הנוסף את 4 הרמקולים ? (על מנת לנצל את ה"קרוסים" של המגברים להפריד בין תדרים נמוכים/בינונים לגבוהים ככל שניתן ללא הוספת קרוסים נוספים).

• תוכן חדש...