Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לאבא שלי אאודי a6 מודל 2000

לרכב יש רדיו טייפ מקורי שהוא נראה לי של בלאנקפוט. רכשתי בארה"ב רדיו דיסק jvc kdg-400

וכמובן שהוא לא מתאים בגודלו. האם קיים איזה מתאים שניתן לשים אותו על הנישה המקורית ועליו את הרדיו דיסק?

ואם כן מאיפה אפשר.

ועוד דבר מישהו יודע אם ההגברה ברכב הזה היא על המכשיר עצמו או שיש מגבר חיצוני כלשהו באוטו-כי באוטו יש יותר מ6 רמקולים-

רמקול+טוויטר על כל דלת

+

שני רמקולים נראה לי בגודל 10\4 במגש האחורי

אם אין הגברה חיצונית,כיצד אפשר לחבר את כל הרמקולים?

פורסם

יש פנל השלמה לרדיו ניתן להשיג ברדיו מילאנו.ברכב קיים מגבר אם תסתכל טוב בתא המטען תוכל לראות שיש סאב.אני אישית לא הייתי מחליף את הרדיו הקיים בJVC אלא מוסיף צ'נג'ר של פנסוניק(מתאים לA-6)אבל אם אתה מתכוון להוסיף הגברה אז זה כבר סיפור אחר.

פורסם

כן הנחתי שיש סאב באוטו...יש לך מושג איפה המגבר והסאב בדיוק נמצאים?

ואם תהיה בעיה להוציא את הכבל אר סי איי מהרדיו דיסק למגבר?

ובאמת תהיתי איך יכול להיות שלרמקולים של האוטו שהם 4 אינץ' בכל דלת יש כזה באס חזק ומדוייק(זה לדוגמא אוטו עם אפקט חזק של באס מקדימה,הרבה יותר מהגולף שלי לדוגמא שיש בא רוקפורד איקס מקדימה+סאב סרווין)

היינו שמים צ'יינג'ר אבל הבעיה היא עם המכשיר עצמו(קשה לי להאמין שאבא שלי אפילו ישים דיסק באוטו...הוא רוצה רק רדיו)-הווסת של הווליום נדפק לגמרי!

מוזיזים אותו לכל צד לא משנה איזה הוא רק יגביה ובהפרשים עצומים! זה ממש מעצבן וזה בעיה בכל הרדיו טייפים המקוריים של האיי 6

פורסם

והמגבר שציינת,הוא חלק מהרדיו טייפ או שהוא מחובר אליו בצורה חיצונית?

*****פעם הבאה שלא תשתמש בכפתור ערוך ההודעה תנעל.

פורסם

אוי ואבוי,אין לך 4" בדלתות אלא 6.5" (קומפוננט) בכל הדלתות.

לגבי הסאב: בתא המטען בצד ימין יש לך מעיין תא שנפתח עם ידית פלסטיק קטנה, תפתח אותה ושם נמצא הסאב עם מגבר בתוך התיבה שלו, לגבי המגבר הנוסף (ל-4 הדלתות) הוא נמצא באתו הדופן(ימין) בחלק הפנימי יותר מקובע על הדופן של הרכב (מאחורי הריפוד).

למגברים הנ"ל לא מגיע כבל RCA בצורה שאתה רגיל אליה אלא כל החוטים שמרכיבים RCA אבל בצורה של צמה שמתחברת ישירות לתוך המגבר.

במידה ואתה רוצה לשדרג את המערכת כולל הרדיו הייתי ממליץ לא לגעת במגבר ובסאב ולא לשנות שום דבר מההגברה הקיימת אלא להתקין מערכת חדשה תוך התעלמות מהציוד הישן וכשתרצה למכור את הרכב פשוט להחזיר את הרדיו המקורי ולחבר את הכל וגמרנו.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אני לא רוצה לשדרג את המערכת,זה בסך הכל בשביל אבא שלי(אין לי ביטוח צעיר על האוטו הזה :evil::twisted: כי הוא עולה הון) בשביל שיהיה לו איך לשמוע דיסקים ורדיו נורמלי.

המערכת כבר נקנתה(ב100דולר) אז ככה שצריך לחשוב מה עושים. השאלה היא עד כמה התקנה של רדיו דיסק רגיל אל המגבר יכול להיות מסובך

אגב באוטו מתי שהקליטה טובה שומעים ממש ממש יפה באס מאוד נקי ומדוייק כך גם המידים.(יש קרוסים? איפה הם נמצאים?)

פורסם

אני במקומך הייתי עושה ככה:

מוסיף צנג'ר לטייפ המקורי, מחליף את 2 זוגות הקומפוננטים באוטו ב זוגות חזקים ואיכותיים

כמו מורל פולס (איכותיים לפחות חלק מהאנשים), ועליהם הייתי מחבר מגבר חמוד שיספק להם עוצמה, משהו כמו רופורד 801x

לקחתי בחשבון כמה דברים בנוגע למה שהצעתי:

א- הבאתי דברים יקרים פחות או יותר, אמרת שהאוטו עולה הון אז יש לכם הון אני מניח :twisted:

ב- סאב נוסף חוץ מזה המקורי לא נראה לי שאבא שלך ירצה כי אבות מתנגדים לזה בד"כ, וחוץ מזה לאודי אי6 יש סאב כמו שנכתב פה.

ג-רדיו דיסק אחר לא ישב כמו המקורי וזה מוריד מאיכותה ויופיה של המכונית מבפנים-לטעמי האישי לפחות......

ד- אבא שלך יכול להוסיף צנג'ר אמפי 3 כמו שאנחנו עשינו, שמנו אחד של jvc ועכשיו כולם במשפחה מסודרים בדיסקים.

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

עוד פעם, אתה לא מבין את הבעיה.

אבא שלי לא חובב סאונד גדול וקשה לי להאמין שהוא ישקיע במערכת.

אבא שלי רוצה רדיו דיסק ברכב בשביל שיהיה לו איך לשמוע רדיו ואת הדיסקים שהוא אוהב(אם זה היה תלוי בו הוא גם היה שומע אותם עם שני רמקולים של מחשב)

להוסיף צ'יינג'ר למכשיר המקורי לא בא בחשבון בגלל שהמכשיר המקורי דפוק

ואי אפשר לסדר אותו אלה רק להחליף אותו במכשיר מקורי אחר של אאודי שעולה יותר מ2000 שקל.

לסיכום:אני שואל אם אפשר לחבר רדיו דיסק חדש לגמרי שכבר נרכש למגבר של הרכב

• תוכן חדש...