פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
רמקול 70RMS עם מגבר שדוחף 100RMS...במידה והנמכתי את הגיין, אין סכנה לרמקול נכון ? האם שילוב כזה יהיה טוב בגלל "חוסר" התאמצות של המגבר ?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אנשים - מה הגודל של הרמקולים בטויוטא יאריס מהשנים האחרונות.. ובכלל יש לך רמקולים בדלתות? או רק על הדש?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 19 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
הייתי מעוניין לדעת מהם היתרונות והחסרונות שבאיטום הדלתות לצורך הרכבת סט קומפוננט,האם הרכב נפגע בצורה כל שהיא מהעיניין? האם ה"באס " המופק מהדלת יחלש? יוגבר? אשמח לשמוע כמה שיותר פרטים דודו
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 1 תגובות
- 793 צפיות
השבוע ניסיתי לעשות משהו , פתחתי את הסאב שיש לי והרכבתי אותו על המגש כי יש שם מקום כבר לסאב 12" אבל השמיעה הייתה גרועה איזה סאב אני יכול למקם על המגש ושתא המטען ישמש לו כתיבת תהודה?
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
דפדוף בתיקיות.
מאת שייקה- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
איך אני יכול לדפדף בתיקיות מבלי לסרוק את כל השירים בתיקייה? יש לי hu של ג'נסן. תודה.
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש לרכוש חדש או משומש רדיו דיסק עם תצוגה יפה ומרהיבה כמו סגנון הדולפינים של פיוניר (אחד האופציות באמת פיוניר) ראיתי מכשיר יפה של סוני CDMX 8800 מישהו מכיר יכול לתת חוות דעת ?? גם לדגם 7700 של סוני יש תצוגה יפה דומה לפיוניר... איך הוא ?? הייתי שמח לקבל עוד דגמים בסגנון שאני לא מכיר, חשוב לא לקפוץ לדגמים יקרים כמו הצבעוניים למינהם מעל 400 $ .... בידידות שמעון
הודעה אחרונה מאת jenia, -
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
אהלן חבר'ה, יש לי שאלה, אני מתעניין ברוקפורד 551X ושמתי לב לדגם 501X, מבחינת המחיר יש הבדל של כ-750 שקל בין הדגמים, מבחינת ההספק ה551X - 70 watts RMS x 4 at 4 ohms 140 watts RMS x 4 at 2 ohms 275 watts RMS x 2 in bridged mode at 4 ohms וה501X - 65 watts RMS x 4 at 4 ohms 125 watts RMS x 4 at 2 ohms 250 watts RMS x 2 at 4 ohms in bridged mode האם מבחינת איכות המגבר יש שינוי המצדיק את תוספת הכסף? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 20 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לפני שבוע בערך שאלתי פה בפורום איזה סאב מומלץ לי . ועכשיו שאני כבר חייב לקנות כי אני לא מסוגל לשמוע ככה החלטתי לשאול אותכם שוב פעם ואז ללכת ולהזמין . יש לי כמה התלבטויות בקשר לסאבים : הראשון של רוקפורד RFZ 3412 השני של רוקפורד RFZ 2415 השלישי של סרווין HED 12 והאחרון של דראגסטר DWE 126 את הביצועים של אפשר לראות כאן באתר http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=29&products_id=129 מה אתם אומרים על מה ללכת ? , איזה סאב נותן צליל מדוייק ויפה ? יש אפשרות גם לסאבים שלא מופיעים כאן בסביבות המחירים האלה . דרך אגב הסאב שלי מחובר למגבר של רוקפורד power400a4 מחכה לתגובות שלכם, תודה !!!!
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
במידה והFADER לא מופעל. אני שואל כי בזבל שלי אאא סליחה HU שלי המוצא לאחוריים חזק בהרבה מהקדמיים אז חשבתי אולי כדי שאחבר את הרמקולים הקדמיים שלי ליציאה לאחוריים. תודה.
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רוקפורד PUNCH 551X רוקפורד POWER 400.4 אני חשבתי על ה400.4 הוא אמור להרים דוטק וסאב 3412 של רוקפורד הנתונים של ה551X טובים יותר אך ה400.4 דגם גבוה יותר לא שנעתי טענות על אף אחד מהדגמים אבל שמישהו מתחיל לשבח את ה400.4 הוא לא מפסיק את שניהם אני קונה במחיר כמעט זהה
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 1 תגובות
- 905 צפיות
יש לי הצעה לקנות קומפוננט של מוראל מילניום 2 ב450 ש"ח, יש אחריות לעוד 10 חודשים האם העסקה שווה ? , או שעדיף להביא סט אחר
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- 4 תגובות
- 818 צפיות
הממממ קניתי מידידה שלי מערכת יד שנייה וכנראה שהיא הסירה את זה מהרכב שלה היא זרקה את התקע והחוטים וזה לא מערכת מוקרת אלא של סתם חברה PROSOUND ואני לא יודע ממש מה לעשות חשמלאי רכב אמר לי שצריכים ללכת לחשמאלי שיוציא לי חוטים אבל זה יעלה 200 שקל וזה לא נשמע לי בסדר קיצר אם מישהו יכול לעזור אני הודה מאוד
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
שילובי דרייברים בקומפוננט 1 2
מאת Guest gonen- 28 תגובות
- 2 אלף צפיות
מכיוון שאני שוקל להישאר עם האוטו בסופו של דבר ולא להחליף, עלה לי הרעיון הבא (כמובן שמגובה באפשרות שלי לביצוע): יש לי סט קומפוננט של מגנט 5.25 שמזייף בבאסים עמוקים בשל הגבלת נפח בהתקנה. יש לי אופציה לזוג וופרים 6.5 של אינפיניטי (במקור במסט קומפוננט 3 חלקים) ואיתם גם הקרוס שלהם (עם 3 יציאות כמותאם לסט המקורי) בנוסף לאלו חשבתי על זוג סאבים 6*9 של ג'נסיס. המטרה- שימוש בבמה קדמית בלבד ללא רמקולים אחוריים (הסאבים יחליפו את הפיוניר הקיימים) וכמובן הסאבים. חשוב לציין שהוספת הוופרים הכרחית על מנת למשוך את הבאס קדימה שכן המיד הנוכחי לא יכול לעשות זאת טוב לדעתי. השאלה - עירבוב כזה של וופר מחברה אחת (מצויינת לכל הדעות, ובייחוד שמקורו בסט 3 חלקים) עם מיד של מגנט, טוו…
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג את הקומפוננט הזה במחיר שכזה (800 ש"ח) . תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת alexmo, -
טכנאי משובח?
מאת רועי5- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זקוק בדחיפות לעזרתכם למציאת טכנאי סבלני ומשובח שיוכל לתקן לי את הצ'יינג'ר ב NAKAMICHI MB75 שלי. תוקן בלי סוף וחזר ונתקע אחרי מספר ימים. אנא.!
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יכול לעשות לי פעם אחת ולתמיד סדר בכל הדגמים שקימים !! קיבלתי הצעה לדגם 760 MP פרימייר ב 1700 ש"ח ולעומת זאת ראיתי שדגם 7500 רגיל עולה 1900 ש"ח ... למה ? 760 פרמייר לא אמור להיות חדיש יותר וטוב יותר ?? אני מעוניין לקנות מכשיר כזה (משומש או חדש) אולי תמליצו לי על אחד מהדגמים (לא מעוניין בסדרות יקרות כגון 8 או 9 ) ומה ההבדל בין פרמייר ללא פרמייר ?? RDS ? למען הסדר הדגמים שאני כבר יודע .... 7450 7550 750 7500 7600 760 תודה שמעון
הודעה אחרונה מאת pacoo, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם!! טוב המחיר הסופי של הרדיו דיסק הזה הוא 915 ש"ח ומכס - 83 ש"ח כלומר 998 ש"ח (אפשר לומר 1000) הזמנתי דרך EBAY את הרדיודיסק הזה אצל מוכר שמוכן לשלוח לארץ, המחיר של הרדיודיסק הוא 139$ ומשלוח+ביטוח 50$ כלומר 189$ , תוספת עמלה של WESTERN UNION AUCTION PAYMENTS -10$ כלומר 198$ שהם בשקלים 915 ש"ח ע"פ החיוב בישראכרד המוכר שלח את הHU ביום שלישי ולא להאמין זה הגיע לארץ כבר ביום ראשון, ביום שני קיבלתי מכתב מהמכס לשחרר אותו. המוכר שלח ב EMS שזה דואר חבילות של רשות הדואר, היות ואני חייל אני זכאי כל 3 חודשים לקבלת הנחה 30$ במכס וכמובן שממימשתי את הזכות הזו במקום 234 ש"ח לשלם למכס שילמתי 83 ש"ח. שזה הנחה דיי משמעותית. הראתי להם קבלה של הרדיו דיסק בסך 13…
הודעה אחרונה מאת machinehead, -
- 0 תגובות
- 728 צפיות
מישהו מכיר מעבדה שרות תיקונים לפיוניר בארץ חוץ מעוזי רדיו?
הודעה אחרונה מאת wacky, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש למישהו להציע לי עד מחר חנות לבקר בשביל להתנסות באודיו לרכב באיזור תל אביב רמת גן? תודה
הודעה אחרונה מאת sagirodin, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עשיתי חיפוש ומצאתי דברים בנושא אך לא את התשובה שאני רוצה - מה אני צריך לחפש בכבל RCA? מה טוב ומה לא? האם אפילו זה טוב - http://www.autoam.com/info.asp?id=344 כמה אמור לעלות בערך (משהו באיכות טובה)?
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
רמקולים בפביה
מאת RS- 4 תגובות
- 753 צפיות
שלום לכולם, מהי מידת הרמקולים (קידמיים) בפביה? מי הוא יצרן הרמקולים? האם היצרן הוא Blaupunkt? תודה מראש, אוראל.
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב אז ככה.. קודם כל, יש לי אימפרזה 2001 דור קודם.. כדי לוודא- המקום לרמקולים מאחורה זה 6X9? (אני רואה את החור לרמקולים אבל אני לא בטוח אך קוראים לצורת הרמקול) בכל מקרה... נניח שההד יוניט שלי מוציא הספק של 4X50 איזה עוצמה של רמקול תתאים לי? רק עד 50W? יותר מ-50W אבל עד גבול כלשהוא? או שככל שההספק של הרמקול יהיה גבוה יותר השמיעה תהיה טובה יותר?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 10 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לדוגמא מערכת 4x50 כמה RMS היא מוציאה ?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמה שאלות, בתקווה שמישהו מכיר... מה איכות המערכת המגיעה עם המאזדה 3? אשמח לשמוע דעות גם על ה-Head Unit וגם על הרמקולים. מעבר לזה, אם מישהו יודע, עד כמה קל/אפשרי להוסיף לה רכיבים נוספים, בעיקר מגבר אני מניח, בשביל לשפר את האיכות. האם זה דורש חיווט מחדש של חצי אוטו, או שהם עשו איזשהיא הכנה מתוחכמת לטובת העניין?
הודעה אחרונה מאת ow-polo, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
משהו מכיר את הסט הזה שמע אותו ? יכול להמליץ עליו הסט 100 RMS 200 וואט. שוב הדגם IT 6.02
הודעה אחרונה מאת BOOM, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש לקנות סאב שישב על מגבר לנזר וויב 250 1000W RMS ב 2 אום 500RMS ב 4 אום וקומפוננט שישב על מגבר רוקפורד פנץ' 500S 125RMS ב 4 אום תקציב 3000 ש"ח בדוקטור סאונד הציעו לי סאב קדנס UD12-2H וקומפוננט של אינפיניטי כולל הרכבה, גם של רמקולים אחוריים ועוד מגבר, וכבלים ב 3400 ש"ח 1. שווה? 2. המוכר אמר לי שהקומפוננט של אינפיניטי יותר טוב מ MB QUART, נכון? 3. יש לכם הצעה יותר טובה בשבילי (כולל הרכבה)??
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם אפשר להתקין על blaupunkt rpd552 4x52 טוויטרים של 200w max בנוסף לרמקולים 3 way קדמיים? יש לו יציאה לשני זוגות, השאלה האם מתאים לטוויטרים. תודה
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בואו נדמיין מצב שיש לנו רדיודיסק די גרוע שמחובר למגבר מצויין (חזק ואיכותי) ומחובר לקומפוננט מצויין (חזק ומאוד איכותי) ומונובלוק איכותי שמגביר סאב וופר איכותי. ע"י כך שהדרייברים מחוברים דרך מגבר לרדיודיסק מבטלת את חשיבות העוצמה של הרדיודיסק ונגיד שהרדיודיסק מוציא 2VOLT לכל אחד מהמגברים. במצב הזה עד כמה ההשפעה של איכות הרדיודיסק משפיעה על איכות הצליל הסופית ?
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אמרו לי שהסאב 303 של פיוניר הוא פרי איר השאלה שלי היא אים להחניס אותו לתיבה מה זה יתן לטובה ומה זה יתן לרעה בתודה מראש ארתור.
הודעה אחרונה מאת ARTHURZ, -
- 13 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אני חושב שהכותרת די מדברת בשביל עצמה, לא ? לי נראה היגיוני שהכי כדי לצרוב בX1. נכון, לוקח הרבה זמן אבל אם יש זמן אז זה האידיאלי, נכון ?
הודעה אחרונה מאת Fireball,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.