Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האודיו המובנה במאזדה 3?

שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

כמה שאלות, בתקווה שמישהו מכיר...

מה איכות המערכת המגיעה עם המאזדה 3? אשמח לשמוע דעות גם על ה-Head Unit וגם על הרמקולים.

מעבר לזה, אם מישהו יודע, עד כמה קל/אפשרי להוסיף לה רכיבים נוספים, בעיקר מגבר אני מניח, בשביל לשפר את האיכות. האם זה דורש חיווט מחדש של חצי אוטו, או שהם עשו איזשהיא הכנה מתוחכמת לטובת העניין?

---

אמור לי באיזה רכב אתה נוהג, ואומר לך מיאטה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לטובת העניין? הייתי אומר בדיוק להיפך.

המערכת מובנית ברוב המכוניות כיום כדיי למנוע כמה שאפשר התערבות של הצרכן במערכת החשמל באוטו ע"י הוספת מגברים, מכשירי דיוידי וכו'.

אם בכל זאת שילמת למתקין שיקמבן פתח בפנל או יחבר מנחת ויתקין לך מגבר - האחריות על מערכת החשמל באוטו מבוטלת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש הבדל בין להגיד למה שתכלס קורה בפועל. גם לי אמרו בוולבו את זה, הוצאתי את הרדיו דיסק וראה איזה פלא, עדיין הייתה אחריות. כמו שאפשר להתקין דיבורית אפשר להתקין רדיו דיסק, זה לא שאתה עורך שינוי במערכת החשמל.

מצאתי דיון בנושא, אני רואה שהניק שלך הופיע שם :wink: :

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=269837&highlight=#269837

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר הבנתי שזה הולך להיות לא נעים להתקין שם דברים....

מה גם שזה יהיה מליסינג, והם בטח עוד פחות ישמחו שאני אתקין דברים שמפרים את האחריות.. למרות שמצד שני אני יכול לא לשאול אותם :-)

בכל מקרה - השאלה הבסיסית היא מה הרמה שלה? כלומר - אם היא די טובה, אני כנראה אוכל לחיות איתה. מצד שני, אם היא ברמה של הרדיו-סידי JVC שיש לי באוטו הנוכחי (מהליסינג ), שברגע שאני מעלה את הווליום קצת אני שומע את הדיסטורשן פורץ מהדלתות, אז זה קצת בעיה...

---

אמור לי באיזה רכב אתה נוהג, ואומר לך מיאטה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרמה של המערכת במאזדה היא ממוצעת. בווליום נמוך טובה . בווליום גבוה אין מה לחפש איתה. ממה שגם הבנתי ה rms של המערכת זה בערך 17.. כך שזה גם חלש.

VW scirocco , 1.4 TSI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...