Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני לא ממש מבין במערכות/התקנות וכו... ויש לי כמה שאלות של "מתחילים":

אני מתכנן לקנות רכב חדש עוד תקופה לא ידועה ואז להתקין בו כמו שצריך מערכת(לא משהו מקצועי מדי ) עם רדיו דיסק בשאיפה שיהיה Mp3...

אך כרגע, יש לי רכב עם רדיו טייפ רגיל של סוני. גיליתי שיש לנו בבית צ'יינג'ר שהיה מותקן ברכב הקודם של אבא שלי, והוא מעלה אבק סתם.

1. מה אני צריך לבדוק כדי לדעת אם הם מתאימים ואפשר לחבר את הצ'יינג'ר לרדיו-טייפ?

2. כמה תעלה לי התקנה כזאת?? ( הבנתי שרק הכבל עולה סכום לא מבוטל...?)

*לצ'יינג'ר היה מעין "שלט" רחוק שמורכב על ההגה, שמסתבר שמסיבות לא מובנות נשאר עם הרכב שנמכר.

3. כמה יכולה לעלות לי התקנה ( והסרה ) של מערכת או רק רדיו דיסק , כי אם זה לא רציני - אולי משתלם לי לקנות את הרדיו דיסק עכשיו, להתקין על הרכב הנוכחי ולהחליף כשאני אחליף את הרכב.

*בענייני עלות התקנה, אגב, כמה בערך עולה התקנה של דיבורית לרכב?

תודה מראש על הייעוץ. :wink:

פורסם

טוב דבר ראשון אתה יכול להרכיב את הצינגר רק אם הוא מאותו תוצרת של הרדיו דיסק. כי הכבלי DATA שונים. במקרה שלנו זה סוני אז גם הציינגר חייב להיות סוני. תראה. עלות התקנה היא 150-250 ציינגר +רדיו דיסק. אני הייתי מציע לך לקנות אמ פי שלוש נחמד וזהו.. הרבה יותר טוב . חסכוני .

להתקין רדיו דיסק ולאחר מכן להסירו העלות תהיה בערך 200 שקל. התקנה +הסרה +התקנה בקיצור קנה אמ פי שלוש ונגמר עניין.

הקתנת דיבורית משהו בסביבות 150-200

פורסם

1.צ'נגר לא חייב להיות מאותה החברה של הרדיו בגלל שאפשר להשתמש במתאם במפעיל את הצ'נג'ר כתחנת רדיו

2.התקנת דיבורת עולה בערך 70 שקל ומקסימום 100

3.זה ברור שעדיף לקנות MP3 אם אתה עוד צריך להוציא כסף בשביל שיהיה לך צ'נג'ר.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

קודם כל תודה על הייעוץ.

-השיקול לא לקנות רדיו דיסק אמ פי כרגע הוא שאולי אני אקנה את הרכב הבא כבר יחד עם מערכת... ואז סתם בזבזתי...

1.צ'נגר לא חייב להיות מאותה החברה של הרדיו בגלל שאפשר להשתמש במתאם במפעיל את הצ'נג'ר כתחנת רדיו

וכמה יעלה הכל? התקנה+ תיאום? הוחשב העניין של השלט שבא עם הצ'ינג'ר יעכשיו איננו? כלומר הרדיו יוכל לשלוט על הצ'יינג'ר עם הכפתורים הרגילים של הרדיו??

פורסם

2.התקנת דיבורת עולה בערך 70 שקל ומקסימום 100

3.זה ברור שעדיף לקנות MP3 אם אתה עוד צריך להוציא כסף בשביל שיהיה לך צ'נג'ר.

1. האופציה היחידה שהצ'נג'ר לא יהיה מאותה החברה היא שמלכתחילה אתה קונה צ'נג'ר rf(fm), מכיוון שהוא מגיע עם היחידה המתאמת והשלט (בכדי לשלוט על הצ'נג'ר), במידה ואין לך את היחידה העלות שלה היא כמעט כמו צנגר חדש.

2. עלות התקנת דיבורית נעה בין 190-250 ש"ח (התקנה בסיסית בלבד) לפי מחירוני החברות הסלולאריות.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...