Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לחבר שלי יש רדיו טייפ של סוני שאין לו יציאת שלט למגבר.

השאלה שלי אם אני יכול לחבר לו את המגבר בלי יציאה זו?

ואם כן אז אך?

תודה מראש לכולם!

פורסם

הוא שפשוט תחבר מפסק On/Off עם שלושה מצבים (הכי פשוט שיש) ליד הנהג ואת הכבל תריץ לכניסת Remote במגבר ובמפסק רגל קיצונית אחת מתח, רגל קיצונית שנייה למרכב של הרכב או נק מינוס שהכי קל לך להתחבר אליה ורגל אמצעית למגבר. כך תוכל לשלוט על המגבר וכשהוא ב-Off תמיד הרגל שליטה תהיה קשורה לאדמה.

פורסם

לדעתי כדאי RELAY עם כפתור NORMALLY CLOSED וNORMALLY OPEN. ככה שכשנסגור סוויץ' המגברים יכבו אוטומטית (הוא עלול לשכוח את המתג על ON ואז לא יהיה מצבר) ותמיד תהיה לו אופציה להדלקה וכיבוי. ככה עשיתי ברכב כשהשתמשתי ברדיו האורגינלי וזה עובד טוב מאוד.

פורסם

מכל הרעיונות הכי הגיוני זה לחבר את הפלוס של הסוויצ' לremote של המגבר וזהו

או שremote צריך מתח שונה מ 12?

פורסם
הוא שפשוט תחבר מפסק On/Off עם שלושה מצבים (הכי פשוט שיש) ליד הנהג ואת הכבל תריץ לכניסת Remote במגבר ובמפסק רגל קיצונית אחת מתח, רגל קיצונית שנייה למרכב של הרכב או נק מינוס שהכי קל לך להתחבר אליה ורגל אמצעית למגבר. כך תוכל לשלוט על המגבר וכשהוא ב-Off תמיד הרגל שליטה תהיה קשורה לאדמה.

במקום למתח, שיחבר לסוויץ, וככה הוא יוכל להפעיל את המגבר באמצעות המפסק, רק כאשר הסוויץ פתוח, שהרי אם הסוויץ סגור במילא לא יגיע מתח.....

פורסם

אני מניח שלא שמת לב שהסכמתי עם אייל שהציא את זה כבר אתמול...

הרעיון שלי סתם מחשבה למימוש הכי הכי פשוט מבלי לתעסק עם הסוטיץ' אף על פי שגם לדעתי עדיף לחבר לסוויץ ממסר.

פורסם

הבעיה בסוויץ' לדעתי היא שיהיו הרבה כיבויים והדלקות מיותרים (כשאתה מתניע למשל ולא לדבר מה קורה אם יש לך סטרטר דפוק). לא בטוח שזה יגרום נזק אבל אני אישית מאוד לא אוהב לעשות את זה לציוד שלי.

פורסם

שאם כיבית את האוטו עם מערכת דולקת...פתחת סוויץ' שני : המערכת נדלקה : המגבר פועל, נתת סטרטר המערכת כבתה : המגבר כבה, שיחררת את מתג הסטרטר המערכת דולקת המגבר דולק

קיצר זה יוצא אותו דבר אלא אם תגיד לי שיש בהד יוניט הגנה לנושא (מה שאני בטוח שלא נכון...כי אני רואה את האנטנה החשמלית משתגעת...(למרות שאצלי זה לא קורה...המערכת לא שולחת את הפולסים לרמווט ולאנטנה עד שהמאסק לא משלים את הסיבוב...ככה שאני מספיק להתניע)

פורסם

קח בחשבון שהעסק בשליטתך... כשמחובר לסוויט'צ לא.

זה עניין של העדפה אישית. אני בחיים לא מעמיד ציוד כלשהוא שלי תחת הדלקה וכיבוי בזמנים קצרים, זה מוות מהיר למערכת. אגב - זה הגורם העיקרי בהתקצרות חיי רכיבים. חברות מכובדות דואגות למעגלי שיכוך וסינון וחברות לא משהו- פחות אם בכלל...

פורסם

המאסק מתחיל להסתובב ואחרי שהוא מסיים להסתובב יש השהיה של איזה שתי שניות ורק אז נדלקים האורות המגבר והאנטנה....במערכות שאין להם מאסק...גם יש דילי מרגע פתיחת הסוויץ' עד הדלקותם ?

• תוכן חדש...