Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. קראתי באתר של AUTOSOUND שאסור להעביר את כבל ה - RCA בצד של הכבל

מתח. מאיזה צד מעבירים נגיד חוטים של רמקולים, מהצד של ה - RCA או של כבל

המתח?

2. האם הכבל של המינוס צריך להיות מאותו סוג/גודל (נניח 4G) כמו הכבל של הפלוס?

3. באתר שם כתוב "השתדלו לקנות כבלי RCA באורך מתאים. אם הכבל ארוך מדי אל

תקפלו אותו בצורת זיג-זג", אז מה בדיוק אני עושה עם כל העודף?!

4. האם כדאי לחבר את המגבר ישירות לגב המושבים (למרות שבאתר כתוב שלא)?

כי אני לא רואה סיבה לא לעשות את זה...

אם לא כדאי לגב המושבים, איך כן כדאי לעשות את זה?

המון תודה מראש לעוזרים!!! :D

בחורה עם גזרה טובה צריכה בחור עם גזר (-:

פורסם

1. אפשר להעביר חוטים של רמקולים דרך המסילה של ה RCA - מה שחשוב שה RCA לא יהיה עם הכבל מתח . אצלי סלול הכבל של הרמקולים בשני המסילות ואין שום הפרעה.

2. עובי הכבל מינוס צריך להיות אותו דבר כמו עובי כבל פלוס

3. אם יש לך עודף אז אתה יכול לסלול אותו סביב המושב האחורי שלא יהיה גלוי לעין.

4. כן אפשרי לחבר את המגבר למושב האחורי - רק מה שמומלץ זה לקחת פלטה מעץ לרפד אותה ואז להרכיב את המגבר - הרעיון הוא שהגוף של המגבר לא ייצור מגע עם המושב האחורי על מנת לא יהיו רעשים.

מקווה שעזרתי לך.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

בוא נענה שאלה שאלה...

קודם כל שאלה מספר 1:

זה לא משנה איפה אתה מעביר את הכבלים של הרמקולים מהסיבה שהם אינם קולטים אעשים כמו כבלי הRCA.

ישנם אנשים שיגידו לעביר מצד ניגודי של המתח אך זה אינו משנה.

2:

אדם חכם אמר "חוזר השרשרת נמדד בחוליתה החלשה".

ברגע שאתה נותן כבל 4 גייג' בפלוס, אך נותן מינוס צר יותר, לחשמל אין מאיפה לזרום חזרה וזה משפיע, בעצם אינו מנצל את כל עובי כבל הפלוס

3:

תנסה למתוח אותם כמה שיותר לאורך האוטו, עדיף לעשות עיקופים כדי להימנע מזיגזג

4:

קח פלטת עץ סנוויץ' רגיל, כסה אותך באיזה שטיח או לבד, ואת זה תצמיד לכיסא. את המגבר שים על זה.

הסיבה היא שלפעמים ישנם מגברים שיש זליגה בין הגוץ למינוס המכשיר, לכך חיבורי הRCA קולטים רעשים.

פורסם
בוא נענה שאלה שאלה...

תנסה למתוח אותם כמה שיותר לאורך האוטו, עדיף לעשות עיקופים כדי להימנע מזיגזג.

קודם כל המון המון תודה!!! עזרתם לי מאוד! :D

לגבי הכבל RCA, סתם לידע כללי, מה זה משנה אם אני מקפל את זה בזיגזג או ממשיך לסלול אותו בכל מיני מקומות?

פורסם

2:

אדם חכם אמר "חוזר השרשרת נמדד בחוליתה החלשה".

ברגע שאתה נותן כבל 4 גייג' בפלוס, אך נותן מינוס צר יותר, לחשמל אין מאיפה לזרום חזרה וזה משפיע, בעצם אינו מנצל את כל עובי כבל הפלוס

.

יש לי שאלה בעניין העובי של כבל המינוס. כבל המינוס מומלץ, הוא לא יותר חצי מטר. כבל פלוס בדרל כלל הוא כ 5 מטרים ולכן עובי כבל המינוס יכול להיות דק יותר מהפלוס, מכיוון שהוא קצר ממנו בהרבה. הלא כן? :roll:

פורסם

זה לא קשור בהכרח. את המינוס אתה צריך לחבר למרכב הרכב לכן הוא קצר. העובי צריך להיות כמו העובי של כבל הפלוס שאותו כאמור אתה צריך להעביר עד למצבר.

פורסם
לגבי הRCA צרות הסלילה או הקיפול לא משנה דבר...

ד''א

איזה חיוט קנית בסוף??

4G.

עוד שאלה, איפה פחות או יותר ממוקם המעבר בין המכסה מנוע לפנים האוטו בשביל להעביר את הכבל מתח?

פורסם

תעקוב אחרי הכבלים שנכנסים מתחת למכסה מנוע לסלון

בדרך כלל זה בצד של המצבר

ותעביר משם בעזרת שליחים

איזה חיווט קנית יענו חברה? ובכמה?

פורסם

לא בולשיט בכלל, בכל ניסוי מדעי שנערך התוצאה הייתה שלא היה הבדל. למרות זאת על מנת להיות בטוחים 100% עדיף לתת דגש גם על הסלילה שכן זה לרוב לא עולה עוד כסף ובכל זאת יש שינויים מרכב לרכב.

פורסם

שמע אחי, אני מדבר מנסיון..

באוטו שלי בהתחלה גם זיגזגתי את הRCA, ושחיפשתי רעשים מצאתי ששם הייתה הבעיה..

פורסם

אני הכי אוהב שאנשים אומרים "אני מדבר מניסיון", אז מה אם אתה מדבר מניסיון? עשית מחקר בנושא? עשית בדיקה מדעית עם 10 רכבים?

גם אני מדבר מניסיון שלמשל שהעברתי כבל מתח RCA יחד עם כבל מתח לא קרה שום דבר. עדיין אתה לא רואה אותי מבסס את את הטענות שלי על סמך הניסיון הזה כי זה לא אומר דבר.

יש מספיק אנשים (ריצ'ארד קלארק למשל) שחקרו בנושא ועשו ניסויים מדעיים מעמיקים והם מצאו שלא קרה כלום. לכן אם אבסס משהו אני אבסס על דבריהם. למרות זאת כפי שאמרתי, גם אני אישית מקפיד על פיצול וסלילה טובים וזאת בגלל שגם אם יש סיכוי של 1% שסלילה לא טובה תשפיע, אני לא מוכן לקחת אותו.

פורסם

ל -tweet חוק פיסיקלי: גוף לא משפיע על עצמו.

כדור יכול להפעיל על עצמו כוח ולזוז?

כבל יכול ליצור שדות שיפריעו לעצמו?

• תוכן חדש...