Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז ככה:

יש לי באוטו מגבר שמחובר לסאב, נגעתי בכבלים של הפלוס ומינוס של הסאב שמחוברים למגבר ופתאום נשמע פיצוץ קטן.

המגבר עובד ושומעים את הסאב אבל הרמקולים שמחוברים לרדיו דיסק לא עובדים.

אני יודע שהרמקולים לא נשרפו כי 2 רמקולים לא היו מחוברים בזמן הפיצוץ וכשחיברתי אותם אחר כך הם גם לא עבדו.

מה לדעתכם הבעייה?

תודה לכל מי שיכול לעזור! (מצטער על ההודעה הארוכה)

פורסם

והסאב אתה אומר עובד פיקס???

תאמר לי, איך האות מגיע למגבר? מיציאת RCA יעודית לסאב או שאתה לוקח את הסיגנל של הערוץ האחורי ועושה לו קרוס עם הקרוס של המגבר?

פורסם

נשמע כאילו קיצרת משהו ב-HU אבל הייתי מצפה שהסאב לא יעבוד כמו שצריך...ולכן זה קצת לא עושה שכל אבל בוא נמשיך...

תאמר לי, על קצוות החוטים, יש סימני חריכה?

עוד משהו, כששיחקת לך עם הכבלים, לא בטעות נתת ככה איזו זפטה קטנה ומשכת החוצה איזה חוט משני הרמקולים, או בקניות של שבת לא בטעות משכת אותם, בדקת שהכול מחובר טוב. נכון?

פורסם

הכל מחובר טוב כנראה נשרף משהו ביציאות של הרדיו ידסק למרות שזה לא נשמע הגיוני.

עוד משהו שזה קרה לו יכול לנסות לעזור?

פורסם

אני מקווה שאתה לא חושב שאני קצת מזלזל בך אבל רק לשם ביטול אופציות, בדקת ב-HU את כל הכיוונים של פאדר, FIE וכל השטויות האלה נכון?

פורסם

קח סוללה של שלט (9V) ותקצר את ה- +- של הרמקולים שאתה חושב שהם לא עובדים. אם אתה שומע פאק פאק סימן שזה המכישר (הרדיו דיסק).

אם לא - אלו לא החוטים של הרמקולים.....

אתה כנראה לא מחבר לרדיו דיסק את החוטים הנכונים...

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...