Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אצלי מערכת של רוק פורד שכוללת בה

מגבר רוק פורד 501X

רדיו דיסק רוק פורד 9120MP3

עכשיו אני רוצה לקנות קומפוננט חזק וטוב שיתאים למערכת שלי חשבתי על כמה סוגים

קומפוננט של רוק פורד דגם 2614 FNX

או קומפוננט של MB QUART רק שאני לא יודע איזה דגמים טובים

או על קומפוננט של INFINITY גם לא יודע איזה דגם הוא טוב

עכשיו אני צריך את חוות דעת שלכם איזה חברה לקחת ואיזה דגם

תודה מראש!

ודרך הגם עם אתם רוצים להמליץ לי על מורל אז יש ברשותי קומפוננטים של מורל הגירסה הכי גבוה שלהם היברד 6 הרמקולים מעולים חבל על הזמן הבעיה שלי שהמגנט שלהם גדול מדי וכשה הרכבתי אותם ברכב שלי טויוטה אבנסיס 2002 אז החלון כשה הוא יורד הוא פשוט מגיע למגנט ולא יכול להמשיך האלה אז בגלל זה אני רוצה להחליף קומפוננטים

ודרך הגב אני עוד מעט ימכור את המורל שלי גירסת היברד 6

פורסם

מה עם התקנה עם הגבהה ????

אם כבר יש לך הייבריד, למה לא תתקין אותו עם הגבהה כדי שלא יצור בעיות עם החלון ?

נראה לי הכי משתלם.

פורסם

זה הקטע אחים שלי עשו לי הגבה וזה לא ממש עזר כי עם אני מפעיל חזק את הרמקול אצמו נוגע בדלת וזה הורס אז אני לא רוצה להרוס את הרמקולים אז אני נתקתי אותם בגלל זה אני מבקש המלצה לקומפוננטים אחרים

פורסם

לפי ההסבר, עשו לך הגבהה פנימית. ז"א הרמקול כולו נמצא בתוך הדלת לא ניתן לראות אותו.

מה לגבי חיתך הפאנל של הדלת, ויצירת הגבהה חיצונית ? כך הרמקול לא יפריע לחלון ולא יפגע בדלת בעת ניגונו.

אם זהו רכב פרטי הייתי ממליץ לעשות זאת בשל עלות נמוכה בהרבה מקניית קומפוננט חדש.

אם זה לא רכב פרטי אז חכה להמלצות לגבי הסטים שביקשת מאחרים שהתנסו איתם ויכולים להביע דעה.

החיסרון היחידי שיש להגבהה חיצונית - הרמקול יכוסה כנראה ע"י גריל (תלוי ביצרתיות המתקין) ויהיה ברור לכל עובר ושב שיש שם רמקול ולכן חשש לפריצה.

אני אישית הייתי הולך בכל מקרה על מציאת פתרון התקנתי (שוב, באם הרכב הוא פרטי ולא חברה/ליסינג).

פורסם

קודם כול תודה רבה על התגבות המהירות דבר שני האוטו הוא פרטי הקטע שזה אוטו שלההורים זה אוטו חדש שנת 2002 ולא ניראה לי שההורים שלי יסכימו לחתוך את הפנל של הדלת ועם כן העם יראו את זה משמעותי ועם באמת שווה לעשות את זה או כבר שווה למכור אותם וללכת על רמקולים אחרים?

פורסם

אני אישית מסתכל על זה מנק' מבט כזו (אתה יכול לבחור להסתכל כמוני או לא):

כשקניתי את האוטו שלי, לא הייתי מוכן לחתוך/לשנו וכו', לאחר קצת ניסיון הגעתי למסקנה שאם זה יפיק איכות סאונד יותר טובה עדיף לחתוך.

דבר שני - יש לך את הרמקולים, סביר להניח שהיית מרוצה מהם ברכב הקודם (אחרת היית מוכר אותם לפני ניסיון ההתקנה על החדשה). אני אומר - יש לך כבר משהו טוב, בשביל מה לך ללכת לחפש, להתלבט להתעסק בתיזוזים של קניה/מכירה ובסוף אתה עלול לאחר ההתקנה לצאת לא מרוצה עם מה שתקנה... תישאר עם מה שיש ותמצא פיתרון יצירתי.

אם יראו את זה משמעותית - שוב, הכל עניין של יצירתיות בהתקנה. אתה יכול להשקיע בבניית פייבר שתגביה את הרמקול בדלת ותרחיק אותו מהחלון (עלות גבוהה) וייתכן שאם העבודה תהיה מאוד איכותית ותקלע בדיוק לצבע של םאנל הדלת יהיה מאוד קשה להבחין. ניתן לעשות הגבהה פשוטה עם טבעות MDF ובמקום להשתמש בגריל שחור של הרמקול לשים מעל הרמקול את הגריל המקורי שנחתך מפאנל הדלת וכך זה גם יהיה טיפה פחות בולט מאשר גריל שחור.

ככה אני רואה את פני הדברים, והבחירה שלי הייתה כמו שאמרתי כבר, לחפש פיתרון התקנה יצירתי (על אף החיתוך) ולשמור על הסט שכבר יש לי (ביחוד אם הוא איכותי כמו ההיבריד).

אם ההורים שלך לא רוצים לחתוך כי "כשנמכור את האוטו לא נוכל למכור אותו עם חורים..." ואתה בטח לא תרצה למכור את הרכב עם הסט הזה, תמיד ניתן לקנות רמקולים של פירלס מהאינטרנט ב 100 ש"ח ולהתקין אותם במקום הרמקולים הקיימים ולמכור איתם את האוטו.

פורסם

תודה רבה אחי אני באמת יבדוק את הענין ותגיד לי אולי אתה מכיר איזה מתקין מקצוי שיכול לעשות לי את זה בצפון?

פורסם

עד היום התלהבתי מ- 4 סטים של קומפוננט :-

3 "יקרים" - מורל ו- xtant ו- planet audio

1 "זול" ולא פחות טוב power pase

בהצלחה

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

ישנם חברות המייצרות קומפוננטים דגם יורו,המתאפיינים במגנט ועומק דקים במיוחד,המתאימים בדיוק למקרים כאלו.

Quality, thats what it alll about !

• תוכן חדש...