Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש להם מוצר שנקרא "סופרטייט אלומיניום" שהתכונות שלו יכלות להתאים לאיטום באוטו

ברור שזה לא יהיה כמו חומרים יעודיים כמו דיינמאט וכדומה אבל בטוח שזה יעזור וישפר.

הבעיה שהחומר של פזקר בא בגליל של 20 מטר על מטר.

וזה המון חומר ואי אפשר לקנות רק 5מ'.

ביררתי לגבי גליל שלם והוא עולה 550 ש"ח ולפי דעתי גליל של 20מ' יכול להספיק ל 3-4 מכוניות.

אם מישהו מעוניין לקנות גליל כזה ביחד ולהתחלק צרו קשר בפרטי.

שוב אני לא מבטיח שהתוצאות יהיו כמו של דיינמאט אבל בהחלט אפשר לבדוק.

אם ימצאו עוד 2-3 מעוניינים לכל אחד יצא במקרה של 4 אנשים (550/4=138)

או 3 אנשים (550/3 =167).

קישור http://www.pazkar.co.il/10.html

פורסם

זה סאב פריאייר שאתה מתקין על המגש או סאב בתוך קופסא?

אם זה סאב בתוך קופסא (לא משנה ported/veted או sealed וכו') אז ממש אין טעם לאטום את התא מטען אלא להיפך - יש כאלה שעוד מוסיפים חריצים או חורים כדי שהאויר שהסאב דוחף יעבור יותר טוב לתא הנוסעים.

פורסם

EBARI, בקטע של סאב PORTED וסגור אתה טועה מסיבה אחת: סאב גורם לוויברציות של המתכת של הבגאז', וזה די מומלץ לאטום את הבגאז' כדי שהחלקים מאחורה לא ירעדו.

בייחוד במכוניות יפניות ששם המתכת שממנה עשוי הרכב מאד דקה והחלקים לא מקובעים טוב כמו במכוניות אירופאיות, דבר שעלול לגרום לנפילה באיכות הצליל.

פורסם

DDDIABLO - לאטום את התא למיטב הבנתי, וסילחו לי על הבורות, משמעו - ליצור תיבה גדולה (בגאז' לצורך העניין) מופרדת מהסביבה כך שאוויר לא יצא ממנה (ואם יצא, אז רק כמות מינימלית אפשרית). אם הכוונה היא דיפון של חלקים אז עמכם הסליחה אך לדעתי יש להקדיש קצת תשומת לב בבחירת המילים.

עכשיו, שהבחור מגדיר כי ברצונו "לייצר סאונד אקוסטי לסאב" לדבריו, אני מסיק שהבחור מעוניין להשיג אטימה, ולכך גם התייחסתי.

יעלה הבחור ויועיל להסביר.

פורסם

אולי לא הסברתי את עצמי נכון, הכוונה לאיטום בגאז הוא לצורך ייצור מקום אקוסטי יותר טוב באוטו,כלומר שהבאגז לא יספוג את כל העוצמה וגם כדי לא לשמוע את רעידות הבגאז.

אגב הסאב הוא בתיבה.

מש"ק זרזור

פורסם
הכוונה באיטום היא לא לאטום את תא המטען מסלון הרכב אלא לשים יריעות נגד ויברציות, יכול להיות שהמינוח "לאטום את תא המטען" קצת מטעה.
המונח דיפון יהיה אולי מתאים יותר
פורסם
יש להם מוצר שנקרא "סופרטייט אלומיניום" שהתכונות שלו יכלות להתאים לאיטום באוטו

ברור שזה לא יהיה כמו חומרים יעודיים כמו דיינמאט וכדומה אבל בטוח שזה יעזור וישפר.

הבעיה שהחומר של פזקר בא בגליל של 20 מטר על מטר.

וזה המון חומר ואי אפשר לקנות רק 5מ'.

ביררתי לגבי גליל שלם והוא עולה 550 ש"ח ולפי דעתי גליל של 20מ' יכול להספיק ל 3-4 מכוניות.

אם מישהו מעוניין לקנות גליל כזה ביחד ולהתחלק צרו קשר בפרטי.

שוב אני לא מבטיח שהתוצאות יהיו כמו של דיינמאט אבל בהחלט אפשר לבדוק.

אם ימצאו עוד 2-3 מעוניינים לכל אחד יצא במקרה של 4 אנשים (550/4=138)

או 3 אנשים (550/3 =167).

קישור http://www.pazkar.co.il/10.html

הרעיון נחמד והייתי מוכן להשתתף בו (אגב מאיפה אתה?), אבל אחרי עיון באתר לא מצאתי שום זכר לאיטום מרעש או וויברציות. כל המוצרים שם מיועדים לאיטום ממים, אדים וחום.

אשמך לשמוע רעיונות דומים ולא יקרים.

פורסם

הייתי ממליץ ללכת על הקיט של דאינמנט לתא המטען

עושה פלאים!!!

תחשוב ששמעתי באוטו שבתא המטען שלו היה סרוין וגה סטרוקר 15 אינץ'!!!!

ולא היו בכלל רעידות ממש מדהיים מפני שזה סאב

חזק!

או אפילו מאוד חזק :lol:

פורסם

ערכה לאיטום תא מטען עולה בסביבות 600 שח-לא סכום בשמיים

אז לה להתעסק עם חומרים לא יעודיים?נסיון הזול עולה יקר!!!!!!

• תוכן חדש...