Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכנסת מערכת באוטו מליסינג

שימו לב! השרשור הזה בן 7530 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מה המצב?

אז ככה:

יש לי(ליתר דיוק לאבא שלי) סיטרואן C5 מליסינג,

עכשיו אני רוצה להכניס מערכת לאוטו...

להחליף את הרדיו דיסק אין לי בעיה.

עכשיו, חשבתי להחליף את הקומפוננט מקדימה, נראה לי לסרווין, יש עם זה בעיה?

(יש שם כרגע 6.5" מקורי)

מאחורה יש יותר בעיה, אני לא יכול לעשות חורים ב"מגש" שמאחורי המושבים.

אז חשבתי לקנות מגש נוסף מפירוקיה, לשים אותו במקום המקורי, את המקורי לשמור בבית, ואז את זה מהפירוקיה לחורר... אז כמה יעלה מגש אחורי ל C5 מפירוקיה? בערך?

מגבר וסאב אני לא חושב שתהיה בעיה להבריג בבגאז'.. נסתדר איכשהו....

השאלה היא עד כמה צריך לעשות חורים ולשנות דברים בשביל להעביר את כל החיווט אחורה? כי כרגע אין שם רמקולים אין כלום חייבים להעביר את כל החיווט מ-א ועד ת....

כמה צריך לעלות גם דבר כזה(ההתקנה)?

תודה מראש לעוזרים!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע האם זה שונה מחברה לחברה, אבל אחי החזיר לליסינג רכב עם מגש אחורי עם 2 חורים, אף אחד לא אמר כלום. אם יש רמוקלים מקוריים, מוצאים אותם, מתקינים משהו טוב יותר, ומחזירים את המקורי כאשר הרכב חוזר לליסינג, כנ"ל הרדיו דיסק. די פשוט...

גיא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי אז אנ י ישנה את השאלה שלי:

יש לי סיטרואן C5 שכרגע יש בה רדיו דיסק מקורי, טוויטרים מקוריים בפינות הדשבורד והחלון הקדמי, ורמקולים 6.5" מקוריים, אחד בכל דלת (כלומר 4).

אני רוצה מערכת שישמעו יפה ונקי, ושתהיה גם חזקה, אבל לא מאוד חזקה, בגבול הסבירות. אז מה אתם ממליצים לי לשים?

(נ.ב. אני מעדיף לשמור את הרדיו דיסק המקורי אם הוא מספיק איכותי כי יש לו שליטה מההגה ואם אני יחליף לא תהיה, כמו כן יש לי את האפשרות לבקש מהליסינג שיכניסו לי MP3 בחינם....)

התקציב יכול להגיע גם ל 4000-5000 אם צריך, אבל אני מעדיף שיהיה בהרבה פחות(2000-3000), שתהיה תמורה טובה למחיר....

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בזמנו החזרנו לליסינג מיצובישי סופר לנסר עם חורים אליפסות מאחורה

(המגש שם הוא ממתכת , החיתוך נעשה עם משור דיסק)

פשוט השארתי את הפלסטיקים של הרמקולים על החורים ובא לציון גואל...

יש לציין שהרמקולים המקוריים הקטנים לא יכלו להיות מוחזרים לתוך החורים הגדולים

כי הם היו עגולים והחורים אליפטיים, אז נתתי להם אותם זרוקים בבאגז' והם לא אמרו כלום.

(חברת אלבר)

אם הליסינג יכול לתת לך MP3 נורמלי בחינם (כלומר כל מכשיר של PIONEER אפילו מהסדרות הנמוכות) אז עדיף לך ללכת על זה ותהיה מרוצה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומה לגבי רמקולים?

על איזה אתם ממליצים? איזה קומפוננט? איזה רמקולים לשים ואיפה למקם אותם? (מישהו פה אמר שלא על המגש האחורי, אז בדלתות האחוריות עדיף?)

איזה מגבר?

איזה סאב? איך הסאבים של פיוניר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי שם מערכת ברכב ליסניג, הסבירות של פריצה של רכב ליסניג (אם יש עליו מדבקות של לוגו החברה) היא מאוד גבוה וחוץ מיזה שהרכב הולך לטיפולים או לכל מיני תיקונים ואתה לא רואה את הרכב ליום שלם או ליותר לך תדע מה קורה עם המערכת שלך... :?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האופציה הנכונה עבורך היא -קומפוננט קדמי,מגבר ארבעה ערוצים,וסאב-וופר. ככל שהאלמטים יהיו טובים יותר,התוצאה הסופית תהיה גבוהה יותר!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואגב - אני בטוח שהגנבים חכמים מספיק בשביל לא רק להסתכל על המדבקות, אלא מסוגל לשים לב לפלסטיק שמחזיק את המספר, שבו בדר"כ כתובים הפרטים של החברת ליסינג (לי כתוב ניו קופל, ככה שלמרות שאין לי מדבקות של החברה על האוטו, קשה שלא לדעת שזה רכב ליסינג :-))

בכל מקרה - אני חוזר לשאלה המקורית - מה הקשר לפריצות? אם כבר אז ההיפך. הרוב המוחלט של בעלי רכבי הליסינג לא מחליפים מערכת (כי זה לא אוטו שלהם, וכי זה בלאגן אח"כ להחזיר הכל וכו'). הליסינג, לעומת זאת, דוחפים לרכב את המערכת הכי זולה שהם יכולים למצוא שעונה על הקריטריונים (אצלנו למשל, דוחפים רדיו דיסק זול של Aiwa, ובמגאן שכרגע יש לי עד שיחליפו לי חזרה לפוקוס, אין רמקולים מקוריים, אז שמו איזה זבל שממש קשה לי לשמוע).

מה האינטרס של גנבים לפרוץ דווקא לרכבי ליסינג?

---

אמור לי באיזה רכב אתה נוהג, ואומר לך מיאטה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי שם מערכת ברכב ליסניג, הסבירות של פריצה של רכב ליסניג (אם יש עליו מדבקות של לוגו החברה) היא מאוד גבוה וחוץ מיזה שהרכב הולך לטיפולים או לכל מיני תיקונים ואתה לא רואה את הרכב ליום שלם או ליותר לך תדע מה קורה עם המערכת שלך... :?

צודק ב100% הפועלים במוסך יעשו לך "ניקיון" באוטו לא ישאירו כלום :twisted:

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה הסיכוי שיפרצו אליו יותר גבוה :)

ואני לא יודע מה איתך, אבל אצלי - גם כשהאוטו היה שלי, הייתי משאיר אותו במוסך ליום שלם ובא לקחת אותו בסוף היום....

ובכל מקרה - את הפאנל אני משאיר אצלי... רמקולים בדלתות.. (מסכים שצריך לעשות פשרות מסויימות...), ולגבי מגבר - הבגאז' שלי גם ככה תמיד מלא בג'אנק :-)

---

אמור לי באיזה רכב אתה נוהג, ואומר לך מיאטה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7530 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...