Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות בנוגע לסאב שלי(כבר השתגעתי!).

שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

כולכם כבר מכירים את הסאב שלי(rockford rfz 3412).

עכשיו הבעיה היא שפשוט לא שומעים אותו ביחס למוזיקה!

פעם שהיה לי רמקול 30 rms מקדימה הוא היה נשמע יותר חזק אבל מאז ששמתי קומפוננט הסאב לא נשמע אותו דבר!

הוא פשוט "נופל" ביחס למוזיקה, רק שתבינו שהרמקולים שלי מקבלים 50 rms (ביום טוב עם רוח גבית) כל אחד,שזה לא הרבה בכלל!

זה צריך להיות ככה?

אולי המגבר מעאפן?(פירמיד 600 וואט,200+rms בגישור.)

אולי הrca לא מספיק עבה?(הוא ממש דק.)

אולי התיבה לא מתאימה(ported)?!?!?

עכשיו אם התיבה לא מתאימה אז חשבתי כך- אם אני יסתום את הפורט היא בעצם תהפוך לתיבה אטומה,לא? :twisted:

מומלץ לעשות כזה דבר?

אני יכול להזיק לסאב?

8)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

דבר נוסף....אם זאת תיבה "אוניברסלית" כזאת....אז קח בחשבון שרובם לא חזקות מידי.....וסתימת הפורט תגרום לה "להפתח" ככה שאני מציע...או : לפתוח ולחזק אותה כמו שצריך, או לבנות אחת יעודית....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואם היא מקצועית אז אין בעיה לסתום את הפורט ולהפוך אותה לאטומה (כמוון לאטום עם חתיכה של עץ עם ברגים וסיליקון....בצורה מקצועית)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא.

הסברתי שפעם שהיה לי רמקול חלש יותר אז הסאב היה נשמע יותר חזק,עכשיו שיש לי רמקול חזק יותר הסאב נשמע חלש ו"נופל" ביחס לרמקולים.

8)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן.

אבל ת'אמת ניסיתי לכוון את הסאב שהרמקולים מנותקים והגעתי למסקנה שאו שהסאב חלש או שמשהו בסעיפים שרשמתי למעלה לא טוב..

וחוץ מזה אני לא מוכן לוותר על העוצמה של הרמקולים בשביל הסאב!

הסאב אמור להיות יותר דומיננטי מהם ואם זה לא ככה אז כנראה שזה סתם סאב.

אכזבה מבית רוקפורד. :cry:

בעקבות ההודעה של soundwave ,אם יש כאן מישהו שמוכן לנדב את המגבר שלו לטובת בדיקת הסאב שלי אני אודה לו מאוד!

רצוי שיהיה מאזור המרכז.

8)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נו מה אתה מתפלא?! הסאב 150 RMS שזה לא כל כך חזק. ואם הרמקולים שלך עכשיו 50 וואט אז הסאב ביחס אליהם יותר חלש.

בקשר לעובדה שהסאב נשמע לך חלש, אני בספק שהסאב עצמו אשם. או שאתה צריך לשחק עם האפשרויות ב-HU או במגבר או בכלל לבנות לו תיבה נכונה.

אמרת שהתיבה מותאמת לסאב, אתה בנית אותה או שקנית אותה מותאמת מהמוכר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דיאבלו הקדמת אותי.

הייתי עכשיו למטה ניסיתי לבדוק מה מפריע לי,מה שהפריע הוא שהקומפננט נתן באס והרס את האפקט של הסאב!

לא שמתי לב לזה בכלל..הורדתי את הבאס מהקדמיים וכבר הסאב נשמע יותר חזק.

בקשר לתיבה,קיבלתי את הסאב עם התיבה.

*שאלה-תיבה עם פורט אמורה להדגיש תדר מסוים?

מהו?

8)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...