פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
מה יקרה אם אני אחבר לקומפוננטס של 50 וואט אראמאס מגבר של 75 וואט אראמאס לערוץ??? ישרפו? ישרפו מיד? ישרפו בווליום גבוה?
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 4 תגובות
- 930 צפיות
ערב טוב לכולם. תקופה די ארוכה לא יחסית לזה משמעות אבל זה מתחיל לעצבן אותי כבר. ברכב של אבי (אני לא מכניס לסובארו שלי מערכת.. לא שווה את הכסף.) יש מערכת רגילה לכל הדעות.... 4 רמקולים ורדיו טייפ .. אתם יודעים רגילה.. שמתי לב שאני מגביר את הווליום למעל החצי המערכת מתחיל לקפוץ כאילו אתה שומע הפסקות מוזרת כאלו ... =\ מוזיקה הפסקה מוזיקה הפסקה מוזיקה הפסקה מוזיקה הפסקה מוזיקה הפסקה מוזיקה וכו..... (והוא משמיעה כזה רעש טה טה טה טה טה טה טה וכו....) ואז שאני מנמיך הוא ממשיך לעשות את זה .... רק אחרי שאני סוגר את המערכת בכלל ומדליק שוב הוא חוזר למצב נורמלי...... יש רעיונות או לשרוף את הכול
הודעה אחרונה מאת BigMan, -
האם המגבר הזה טוב? 1 2
מאת B.R- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
מישהו יכול להגיד לי אם המגבר הזה טוב רק מלהסתכל על המעגל שלו? במחיר של 2000 שקל.
הודעה אחרונה מאת B.R, -
איך המגבר
מאת IwanirElad- 12 תגובות
- 946 צפיות
הייי מישהו מכיר LANZAR VIBE 418 איך הוא? שווה את הכסף? מה הקטע...שהמגבר הזה הוא 100 וואט אראמאס ל4 ערוצים ועולה כמו המגבר של לייטנינג אודיו שהוא 50 וואט אראמאס ל 4 ערוצים... השאלה היא האם לייטנינג אודיו זה שם הרבה יותר חזק? או שפשוט יש איזה משהו מסריח בVIBE...???
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 31 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקנות קומפוננטים אני שומע בעיקר טרנסים וראפ איזה קומפוננטים עדיפים רוקפורד FNQ או מורל הייבריד ? ועוד שאלה .. יש הבדל רציני בין האליט להייבריד (אני מדבר על 2 WAY ) ? הבנתי שהרוקפורד מצוינים לסגנון המוזיקה שאני שומע איך המורל בסגנון ראפ וטרנסים?
הודעה אחרונה מאת Kicker Furious, -
- 4 תגובות
- 887 צפיות
לא הצלחתי להבין מההודעות שלכם מה זה אומר... ועשיתי חיפוש בפורום
הודעה אחרונה מאת IwanirElad, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
1.אתמול הלכתי לברר לגבי כל קומפוננט והציעו ליכל מיני סוגי קומפוננטים קנווד ,סרווין ווגה והמליצו לי גם על איזה רמקול מיוחד 200 וואט עגול של קנווד (לא קומפוננט)משהו כזה בלי מגנט מאחורה נשמע די טוב האם הייתם הולכים על אחד משניהם או בכלל על קומפוננטים אחרים ואיך בכלל הקומפוננט של סרווין ווגה? 2. האם צריך חוטים מסוימים בעובי מסויים כדי לחבר את הרמקולים האחוריים(קנווד 300) לרדיו דיסק (4*50) ? 3.האם ניתן לחבר גם קדמיים נגיד 200 וואט של קנווד וגם אחוריים 300 וואט לרדיו דיסק (4*50) ואת שני הסאבים מאחורה למגבר 4 *50 עם שני יציאות לסאב? ***חברים תודה רבה על כל העצות שאני מקבלממכם הם עוזרות לי מאוד
הודעה אחרונה מאת monosoul, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני חושב להתקין סאבוופר על המגש האחורי.(פז'ו 206) ברצוני לשמוע את דעתכם-האם יש השפעה מבחינת עוצמה,דיוק,רעשים וכדו... הסיבה שבגללה חשבתי על התקנה כזאת,היא ריבוי הפריצות לרכב שלי-נגנבה לי כבר מערכת,והרכב נפרץ כמה פעמים,וכל פעם שאני פותח את תא המטען-רואים את הסאב והמגבר. אשמח לשמוע על עוד רעיונות להתקנה נסתרת. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 3 תגובות
- 888 צפיות
אני רוצה לקנות את הקומפוננט של MAGNAT הזה: http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=BP-216&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=61&aff=zap וסאב פיוניר 600W http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=TS-W305C&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=63 איזה מגבר כדאי לי ? PLATINUM AUDIO http://www.netactive.co.il/product.php?item=2365&cat=166&ref=zap או BOSS C350 http://www.netactive.co.il/product.php?item=3256&cat=166&ref=zap ואם יש עוד מגברים שאתם ממליצים ב500-600 ש"ח
הודעה אחרונה מאת הונדה, -
- 2 תגובות
- 874 צפיות
שלום ברצוני להתקין את המערכת ברכב השמח לקבל אמלצות על מתקינים טובים וחשוב שיהיו גם זולים תודה מראש לכל העוזרים שלומי
הודעה אחרונה מאת הונדה, -
- 1 תגובות
- 625 צפיות
שלום לכולם! יש לי אפשרות לקנות סאב 10 אינץ 400 וואט של m b quart ב800 שקל או לקנות פיוניר 12 אינץ 800 וואט ב550 מה כדאי?
הודעה אחרונה מאת מושיקו, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חבר'ה, אחרי שגמרתי עם הצעות השיפורים שנתתם לי, ודי בניתי לעצמי בראש איך האוטו שלי יראה. אני נותן לכם להרכיב לי את ה-מ-ע-ר-כ-ת... אין לי כל כך ידע בציוד לאוטו, אני DJ במקצועי ולכן מבחינת סטודיו וכאלה, אני מצויד עד הסוף. אבל מבחינת מערכת לאוטו אני צריך את העזרה שלכם. התקציב עומד על 2000 - 2500 ש"ח. אתם יכולים גם להציע לי דברים מחו"ל אך עדיף מהארץ. הסאונד חייב להיות נקי ! הבאס חייב להיות חזק ונקי ! אני צריך מערכת שקוראת גם MP3 ! רמקולים אחוריים וקדמיים שיספקו אותי, צליל נקי וחברות טובות. מגבר גם לרמקולים וגם לסאבים (אתם צריכים להגיד לי אם צריך וכד') ואם כן אז כמה וואט אני צריך לדעת מה זה הקומפ…
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
- 2 תגובות
- 804 צפיות
יש מצב להוריד קצת ספוג מהחלק התחתון של המושב האחורי ולשים אותו שם ? אני מתכוון מבחינת פיזור חום...
הודעה אחרונה מאת B.R, -
- 2 תגובות
- 960 צפיות
דבר ראשון, אני יודע שהם חרא, דבר שני אני סטודנט אז אין לי כסף לפיוניר, JBL וכו'.... 1. saga 560W 2ch http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=HLSG4400 2. boss 400W 4ch http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1291920 3. מגבר 500 וואט של קונקורד ב 500 שח חדש. כעקרון אני צריך את המגבר לסאב 1000W (כן, אני יודע שגם הוא חרא...) http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1286011 שהוצאתי אותו ב 274 שח..... נאמר לי שאם מגשרים 4 יציאות אז מקבלים תמורה יותר טובה מאשר גישור של 2, כלומר RMS יותר גבוהה אשמח לקבל חוות דעת, בתודה מראש...…
הודעה אחרונה מאת master_bebe, -
- 10 תגובות
- 960 צפיות
סתם משהו שעלה לי לראש: האם מישהו יודע על מקרים בהם חיבורים (הברגות וכו'...) נחלשו/נפתחו כתוצאה מרעידות חזקות במיוחד של סאב? הרי כל חומר מגיע לעייפות מסויימת אם מופעלים עליו לחצים לאורך זמן מסויים ובכוח מסויים. מה אתם אומרים? אני חולה רוח שבכלל חשבתי על זה?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
מחפש קומפוננט זול 1 2
מאת WRX- 25 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
טוב זה הולך ככה אין לי מגבר ואני רוצה קומפוננט 6.5" שעובד טוב בלי מגבר אבל גם שיהיה זול כי נראה לי שמספיק לי הדגמים הפשוטים ביותר כי זה עדיין יותר טוב מהרמקולים המקוריים של הרכב. נציין שגם בינתיים אין לי כוונות לקנות מגבר. הייתי בחנות שהציעו לי ב-350 ש"ח קומפוננט של מגנט 120W 6.5" והייתה עוד חנות ששם הציעו לי ב-450 ש"ח חברה לא מוכרת... ובאינטרנט ראיתי את אלה: http://cheaper.co.il/Product.asp?productid=164&catcode=108 יש לו קרוס קבוע או קרוס שניתון לכוון באיזה תדרים הוא יחתוך? וזאת החברה האהובה עליכם: http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=18&Item_Id=16130 איזה מהם הכי הייתם ממליצים לי? אני שמתי את אלה כי זה מה שמצאתי בטווח…
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
- 7 תגובות
- 919 צפיות
בסטים קומפוננט או לחילופין כל רמקול בעל יותר מאלמנט אחד יש הרי נקודת חתך. השאלה שלי, נניח שנקודת החתך היא 2000HZ, האם הטוויטר והוופר נחתכים בדיוק בתדר הזה או שכל אחד נחתך קצת לפני כן? כלומר נניח הוופר ב 1800HZ והטוויטר ב 2200HZ? (אני בדר"כ רואה בגרפים של קרוסאוברים כאילו האלמנטים נחתכים קצת לפני ואז כל אלמנט יורד במספר דציבלים כבר לפני תדר החתך)
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 3 תגובות
- 868 צפיות
בבקשה מישהו יודע איפה אפשר לקנות מוצרים של קיקר בארץ? אפילו יד שניה ומעדיף מקום באינטרנט כדי שיהיה אפשר להזמין לפה...
הודעה אחרונה מאת קראסטי, -
- 7 תגובות
- 885 צפיות
ראיתי את הרמקולים האלה של פיוניר שאני רוצה לרכב מקדימה : http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6802534&type=2&product=1&= ואז החלטתי לבדוק את המחיר בזאפ ומצאתי את זה: http://www.4x4.co.il/shop/addprod.asp?productid=822&stage=add&qty=1&deliver_fee=35&supplier_id=34&matkin_id=0&var_name=0 הפחד מהמחיר הזול מאוד, והערה שיש להם שם,"הזהרו מזיופים" קצת מרתיעה, האם זה נראה לכם בסדר? תודה אייל
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי חבר שיש לו מזדה 323 הכל רגיל לא שונה ולא שופץ שום רכיב חשמלי עכשיו יש לו HU פיוניר 8600, קומפוננט דוטק, ורמקולים אחוריים פיוניר 90 RMS עכשיו לקומפוננט יש מגבר שהוא 4 יציאות LANZAR כלשהו שהוא 600 W RMS שהוא נותן 2יציאות לקומפוננט על GAIN נמוך.., ו2 יציאות בנתיים שמורות לסאב החדש ועכשיו לי מגבר פיוניר 400 W RMS שהוא שתי יציאות שהם 400 W RMS בגישור, מה שזאת אומרת שיוצא לי 700 W RMS שידחפו את הסאב החדש, עכשיו הסאב החדש הוא STROKER של CERWIN VEGA למי שמכיר... והוא רשום ש1000 וואט זה המקסימום RMS אבל הוא מגיע גם ל1200 RMS ממונו אני ראיתי במו עיניי... עכשיו אם אני רוצה לחבר את שתיהם מה אני עושה כדי ששתיהם יהיו בדיוק על אותו עוצמה? אני חייב סקופ בשביל זה בכדי לבדו…
- 9 תגובות
- 846 צפיות
מקווה שרשמתי נכון(קרוסעובר) יש לי אחד ממש ישן וחצי מפורק.אני מעוניין להחליפו יש לכם משהו בין 500-800 שקל? הציוד שיש לי: 2 סאבים פיוניר 600. 2 מגברים של רוקפורד 400 פאנץ. מקדימה קומפוננט של סרווין ומאחורה 6*9 של סרווין. רדיו דיסק של פיוניר 850 פרמייר. תודה לכל המשקעים מזמנם למחשבה....
- 5 תגובות
- 956 צפיות
תגידו כמה וולט(V? ) יש בינדאי אקסנט למגבר 12.4 או 14 ואם יש 12.4 יש אפשרות לשדרג ל14כי אז הRMS שהמגבר יתן לי יקטן?
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
מצבר חדש לרכב 1 2
מאת 0ren- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם. המצבר שלי הלך לעולמו. (מצבר עם פז"מ רציני! משנת 96 ) בעקבות זאת, אני נאלץ לקנות מצבר חדש. האם יש מצבר שאתם ממליצים עליו שיכול לסייע לנושא האודיו ברכב? כמובן, שהמצבר צריך לעמוד בקריטריונים של הרכב (מיצובישי סופר-לאנסר). עד עכשיו המצבר שהיה הוא 60A. אין לי תקציב כדי לקנות את המצבר שהומלץ עליו בעבר בפורום YELLOW.. (כנ"ל גם לגבי אלטרנטור) אני יודע שקיימות כמה חברות בשוק, האם יש חברה מומלצת? אם אני יקנה מצבר יותר גדול (65A / 70A) זה יעזור? זה יתאים לשאר מערכת החשמל ברכבי? תודה לעוזרים. אורן.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 5 תגובות
- 969 צפיות
יש לציין את השירות שלהם לטובה. הגעתי אליהם היום עם רמקול שרוף שנקנה לפני שבוע,הגעתי ללא הקבלה וטלפון קטן למתקין סידר את העניין קיבלתי במקום(!) רמקול חדש. זה נקרא שירות וטוב לדעת שיש אבא ואמא למוצר שקונים.
- 4 תגובות
- 788 צפיות
אתמוך האוטו שלי עבר טיפול סטרטר וניתקו לי את מצבר מאז המגבר שלי לא עובד עכשו בדקתי את הפיוז הגדול זה שליד המצבר לא שרוף בדקתי את זה שעל המגבר לא שרוף ! אולי זה יוכל להיות ה רימובט שהתנתק ? הוא שיוכל להיות עוד משהו שנשרף או התנתק? (יוכל להיות שהמגבר נשרף?) תודה מראש
השלמת מערכת לרכב 1 2
מאת monosoul- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם. לפני כחודש התקנתי מערכת חדשה ברכב ,בעיקרון היא מצויידת באמפי 3 של JVC החדש עם המסך מגע 4*50, מגבר DRAGSTER סאב פיוניר 800 ,זוג אחוריים 300 KENWOOD האמת ששומעים לא רע באוטו אבל הבעיה היחידה שהקדימה שלי לא מספיק חזק והוא נבלע בסאונד שמגיע מאחורה ,הסיבה היא שמקימה אני משתמש ברמקולים המקוריים של הרכב ,האם אני צריך לרכוש קומפוננט לקדימה או שאוכל להסתדר עם רמקולים רגילים נגיד קנווד או פיוניר סביבות ה180 וואט ,תודה מראש על העזרה
הודעה אחרונה מאת monosoul, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אנשים יש לי שאלה, מה באמת הם ההבדלים בין רדיו-דיסק של פיוניר, לבין אלו של פיוניר פריימיר? במקום אחד קראתי שהפריימיר (כשמו) עדיף ויותר טוב, ואילו במקום אחר קראתי שהפריימיר הוא בעצם גירסה פחותה מפיוניר הרגילה? ישנו הבדל טכני בין שני הרדיודיסקים (בהתאם לדגמים)? ומה בקשר לייבואם ארצה? ואחראיות? תודה מראש
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה לדעת אם משהו פעם קנה מאיביאיי וקיבל את זה פשוט אני רוצה להזמין איזה סאב משמה אבל אני מפחד שידפקו אותי אחותי קנתה משם פעם משקפיים ב 150 דולר והם לא הגיעו אומנם היא קיבלה את הכסף מהביטוח של הוויזה אבל עדיין שאני לא סתם יתחיל להתעסק עם הבנקים וכו אז בקיצור אני רוצה להזמין סאב משם ששוה בערך 170 דולר ואני רוצה לדעת אם עוצרים את זה במכס ואז יפנו אלי? או שזה יצליח לעבור ... אם משהו הזמין משם משהו שקשור למערכות אודיו לרכב אז בבקשה שיגיד לי מה הוא קנה ואם זה הגיע אליו ואם עצרו לו את זה במכס... תודה
הודעה אחרונה מאת arikbaron, -
חיתוך התדרים הנמוכים 1 2
מאת ADVANT- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
המערכת שלי כמעט מושלמת והכול מחובר אבל כאשר אני שם מוזיקה אני רואה שהקומפוננט מקבל גם את התדרים הנמוכים ולכן הסקתי שאני צריך לחתוך את הנמוכים, ואין לי במגבר קרוס לכן המליצו לי לקנות קרוס אובר חיצוני . זה הפתרון הכי טוב? שמעתי שיש אפשרות לקנות את החלק הזה שיש בסטים של קומפוננט הקופסא הזאת רק את זה אפשר לקנות האם זה יכול לפתור לי את הבעיה? ואם לא אפשר קישורים לקרוסים חיצוניים של 2 ערוצים במחירים של עד 500 שח בתודה מראש ADVANT
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שווה את המחיר שלו ום יש משהו אחר יותר משתלם אותי מעניין בעיקר SPL אבל גם איכות ואני מיתכוון לחבר לו שני סאבים של פיוניר 305 עד עכשיו היה לי שני סאבים פיוניר 304 F באוטו על מגבר של פלטיניום אדיו 1200 ואט ככה שמה אתם אומרים יהיה שיפור רציני ???
הודעה אחרונה מאת mikmik,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 924 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- יובל .מ.
- TvrSpee12
- itamar_by
- chrono
- samg
- dinnnn
- `Infinity
- farkash7
- ברווז
- גולד1
- TheArcane
- GTאי