פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
חבר של חבר רצה להתייעץ איתי בנוגע לרכיבים במערכת שלו .. יש לו פורד מוסטנג, עם סאב של באזוקה 10" עם הספק של כ200 אר אמ אס ב4 אוהם האוטו פשוט זז מצד לצד בצורה מטורפת, רציתי לדעת אם ההשפעה של גודל הבאגז משפיעה אפקט הבאס באוטו ? או שזה נטו עיניין של מבנה האוטו ואין קשר לנפח החלל שיש בבאגז עצמו ? (הבאגז פשוט מזערי, אין שמה אפילו 200 ליטר-הערכה)
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 1 תגובות
- 887 צפיות
איך הרמקולים האלה של MAGNAT ? http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=BP-693&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=61&aff=zap איך הם ישמעו עם מגבר ? והאם כדאי לקנות גם את הקומפוננט הזה שלהם? http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=BP-216&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=61&aff=zap תודה מראש
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי שני מגברים של פיוניר GM-X252, סאב בסיסי של MacAudio ומביאים לי HU של פיוניר (4650) מהדיוטי-פרי. אני צריך סט קומפוננט להשלמת המערכת, ואני מתלבט בין המילניום לדוטק. עד כמה יהיה הבדל ביניהם עם החלקים האחרים שיש לי ? אשמח לקבלת תגובות וסדר גודל של מחירים. תודה, יואב.
- 5 תגובות
- 886 צפיות
כשגלשתי נתקלתי במושג יעילות של מגבר ! רוב המגברים שראיתי מוגדרים כ60% יעילים אבל יש כמה סוגים של מגברים שרשום שהם יעילים ב90% על מה היעילות משפיעה? לפי מיטב הבנתי היא משפיעה על ניצול הזרם הנכנס ובכך מגבר אם הספק מסוים צורך פחות אמפרים (כשהיעילות שלו גבוהה) לעומת מגבר שונה אם אותו הספק אבל יעילות יותר נמוכה! האם זה נכון? ואיזה יתרונות או חסרונות יש למגבר כזה? תודה!
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש חנות לקנות ממנה קומפ' ומגבר....מישהו מכיר משהו טוב בת"א? חוץ מזה רציתי לשאול..מגברים של החברה LAZAR נחשבים טובים?
הודעה אחרונה מאת IwanirElad, -
- 22 תגובות
- 2 אלף צפיות
אשמח אם תעזרו לי תודה. עמנואל. נ.ב. בלי זבל בבקשה!
-
- 22 תגובות
- 2 אלף צפיות
קודם כל הרכב הוא מזדה 6 5 דלתות. ההד יוניט הוא המערכת המקורית של האוטו. קומפוננט: Rockford FNX 2614 6.5 מגבר 1: Lanzar Vibe 410 4x75 מגבר 2: Sherwood אין לי מושג איזהדגם כתוב עליו 100W סאב:Rockford Punch 400w 12 כמה שאלות: 1)כדאי לי לשים נאון מסביב לסאב? 2)איזהמתקינים יש באזור בת ים באיכות גבוהה? 3)כמה צריכה לעלות התקנה? 4)מזה "לפתוח" רמקול? זהבאמת עוזר?
הודעה אחרונה מאת arikbaron, -
רעשים במערכת
מאת eyalh99- 2 תגובות
- 973 צפיות
שלום חברים, לאחר בדיקה ב- FAQ לא מצאתי תשובה ולכן אני פונה עליכם בשבוע האחרון יש לי רעש קבוע מוזר מהרמקולים הקידמיים (דרך מגבר) רק כאשר המנוע עובר. כאשר הסוויטץ (Switch) פתוח אבל המנוע לא עובד אין שום רעש. כול רעיון לפתרון יתקבל בברכה נ.ב. הארכה לא מחוברת ישירות לשילדה
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 16 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
תיאורתית ... מה עדיף.(מבחינת ניצול כוח) 1.לחבר זוג אלמנטים של 4 אוהם ל2 יציאות 2.לחבר אותם בטור ולחבר בגישור למגבר מה יתן יותר הספק לדעתכם ? (אני יודע שנתונים אלו משתנים ממגבר למגבר ) אבל לפי הידע שלי זה נשמע כאילו עדיף לחבר אותם בטור בגישור אני צודק או שמישהו שולל את דעתי ? (כמובן שמדובר פה על ביטול הסטראו אך מדובר על רמקולים אחוריים בלבד.)
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
Pioneer DEH-1600/30 או את זה .. BLAUPUNKT BPV 650 תודה לכל העוזרים ..
הודעה אחרונה מאת Enzo, -
- 3 תגובות
- 892 צפיות
שלום לכם.... ברשותי רדיו דיסק של סוני.... הדגם לא חשוב מה שחשוב שזה אחלה מכשיר שבעולם ואני אוהב את המכשיר הזה. המחלה של סוני פגעה גם במכשיר שלי והוא בקושי קורא דיסקים משמע הלכה העינית. פתחתי את הרדיו דיסק והוצאתי את הקופסא שנמצאת בפנים... קופסא משהו כמו 10 ס"מ על 10 ס"מ שלתוכה נכנס הדיסק והעינית עצמה בפנים... פתחתי אותה וניקיתי את העינית ידנית. (ממש לא עזר). הרמתי טלפון לחברה לשאול כמה עולה לתקן את המכשיר... והודעתי להם שהלכה העינית ואני צריך חדשה.... הם אמרו לי שזה לא הולך ככה!! שאני יתן להם את המכשיר.. הם יעשו בדיקה (160 שקלים). ויזמינו לי עינית (260 שקלים). ויסדרו לי אותה..... ובמחיר הזה אני יביא חדשה!!!! אז השאלה שלי היא כזאת: העינית שאני מזמין ב…
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
- 3 תגובות
- 880 צפיות
שלום לכולם ! יש לי שתי וופרים של רוקפורד RFZ3412 ,אני מעוניין לבנות תיבה כפולה בשבילהם , אני צריך עזרה בקשר למידות הנדרשות לסאבים הנ"ל, כלומר את כל המידות המתאימות לוופרין הנל (אורך,רוחב,עומק וכו') בשביל לבנות תיבה כפולה (עדיפות לאטומה). ועוד שאלה שאלה אם יש משהו שמפריד את הסאבים בפנים , או שאין כלום בפנים ? תודה רבה לכולם מראש !
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עכשיו נתחיל בכך שהמערכת לא שלי, אלא של חבר. רדיו דיסק פיונייר 3100R רמקולים קדמיים: פיוניר G1610R 160W http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=49414522&sog=T-Speakers אחוריים: פיוניר TS-A6990 http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=49531073&sog=T-Speakers סאב: קנווד KFC-W3005 ('12) כל הציוד נרכש כבר. נרכש גם מגבר אבל הוא קנה ממש זבל(SAGA), ככה שהוא מעוניין לקנות מגבר אחר. שתי שאלות: א) איך נהוג לחבר את ההגברה ? מגבר 4 ערוצים, 2 ערוצים לאליפסות ו 2 לסאב ??? או 2 לקדמיים 2 לסאב ??? ב) איך הולך חיבור המגבר ?? מחברים את המערכת למגבר ומהמגבר לרמקולים המתוגברים, ואת השאר למערכת עצמה ?
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
3 יציאות מגברים קידמי+אחורי+סאב וופר מה זה אומר ישיש לי חיבורים לשתי מגברים ועוד חיבור ישיר לסאבוופר או למגבר מונו? בבקשה תענו לי... ****כל כך קשה לכתוב כותרת כמו בן אדם? תקרא את חוקי הפורום ואני מקווה שסוף סוף תפנים את מה שרשום שם. בנוסף העניין נדון לא ממזמן.
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעניין אותי אם מישהו קנה ממנה משהו ואיך הרושם שלו מהחנות... תודה
הודעה אחרונה מאת מושיקו, -
בחירת סאב SQ
מאת DDDIABLO-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי חבריה , אני מחפש סאב-וופר SQ שישלים את החלק החסר במערכת שלי. הכוונה שלי היא לייבא סאב מחו"ל למרות העלות הגבוהה. אין בארץ סאבים שמספקים מבחינת תמורה למחיר ומבחינת היצע עבורי. המגבר שלי נותן 250 RMS עבור הסאב, ולכן אני מחפש סאב שקרוב בערך להספק של המגבר. התקציב שלי הוא עד 250 דולר עבור סאב של 12". כרגע הנה כמה ששמתי עליהם עין (מהכי מועדף להכי פחות): 1. JL AUDIO W3V2. 2. Image Dynamics IDQ. 3. Infinity Kappa Perfect. אם אתם חושבים שאני טועה בסדר העדיפויות שלי אנא תקנו. שמעתי גם על ה-IDQ דברים טובים רק שה-JL משום מה נפוץ מאוד. אפשר לזרוק הצעות לגבי הסאבים שאתם הייתם מעדיפים, אני לא מבקר הצעות של אנשים שמוכנים לעזור. הנה כמה קישורים בינתיים …
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם יש למישהו תוכנה למחשב שמדמה רכב ואפשר לבנות בו מערכת הכוונה שיהיה תפריט ותכניס בתפריט איזה רכיבים אתה רוצה או אפילו סתם גרף שאפשר לעשות איתו מערכת לרכב בוא נגיד לקחת את ההד יוניט ולגרור ממנו סימן כלשהו לבוקסות או למגבר... תבינו אותי בבקשה .... אייל בטוח יש לך משהו אתה...
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 3 תגובות
- 840 צפיות
המערכת שלי צריכה את זה נ.ב איזה אתר מדליק יש למורל, אני תמיד נכנסתי ל the new morel car line כשבעצם כל האתר המושקע נמצא ב enter morel web site http://www.morel.co.il/
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 1 תגובות
- 817 צפיות
Lanzar HTG 224 ? 2X150 והאם הסאבים של אוריון נחשבים לאיכותים?
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אולי אפילו לא בודקים? ואם בודקים להחביא אותם או לעבור איתם בתיק גב?
איוורור של מגבר 1 2
מאת IwanirElad-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הייי.... קראתי הרבה בפורום והבנתי בערך איך עושים את כל הנושא של ההתקנה של המגברים... קראתי באוטו סאונד..המדריכים שם מצויינים... בכל מקרה מה שרציתי לדעת זה...אני רוצה להתקים בצורה יפה את המגבר אז חשבתי לעשות מן תיבה כזאת מעוצבת שנכנסת בדיוק מאחורי המושבים האחוריים ותתאים ממש יפה בבגאז'... הבעיה היא שאני ראיתי אנשים (בתמונות) שהמגבר שלהם מכוסה בפרספקס ...שזה ממש יפה אבל אאני לא מבין איך האיוורור עובד אצלם....יש משהו שהם עשו מאחורה? או שזה פשוט יפה ולא מומלץ? תודה רבה לכולם...אחרי שאני ארכיב את המגבר שלי אני אשלח תמנות ...יהיה טוב... ****יהיה יותר טוב אם תקרא את כללי הפורום ותאחד נושאים. נסה לערוך חיפוש בנושא, הוא נידון פעמים רבות.
-
איך לחבר שני סאבים על יציאה אחת ? 1 2 3
מאת Guest amit100- 30 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני רוצה לחבר שני סאבים האפשרויות שייש לי הם ככה המגבר יכול לעבוד על שני יציאות של רמקולים רגילים(שזה לא טוב לסאבים) ויש אפשרות שהייה יציאה אחת לסאב אבל כאן הבעייה אני רוצה לחבר 2 ולא אחד אם אני יחבר מינוס מסאב אחד לפלוס של סאב השני (ככה אני לא מוריד את ההתנגדות) ואז אני יתן פלוס אחד לסאב אחד ואת המינוס לסאב השני מותר לי לעשות את זה או שאני יהרוס את המגבר? עמית
-
- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
איך הקומפוננט הזה? http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1826
הודעה אחרונה מאת Kiryati, -
- 0 תגובות
- 819 צפיות
הייתי רוצה לקבל תגובות על הקומפוננט של מורל לפני שאני רוכש אותם ... האם כדי ללכת על משהו אחר ,ומה המחירים פחות או יותר המוכרים בשוק? תודה! ***הייתי רוצה שתשרשר את ההודעות שלך ולא פתח כמה נושאים. קרא את כללי הפורום.
הודעה אחרונה מאת monosoul, -
- 9 תגובות
- 989 צפיות
היי לפני שאני קונה את הקומפ' הייתי רוצה לדעת איך אני אמור לחבר אותם למגבר.... לא מצאתי במדריכים מידע על זה... השאלה היא...האם אני צריך מהרדיו דיסק להעביר כבל RCA למגבר ומשם עוד כבל לקומפוננטס? (זאת אומרת כבל מהקדימה של האוטו לאחורה ואז שוב לקדימה?) או שיש דרך אחרת? תודהה
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הי לכולם לאחר תקופה ארוכה של המתנה ורכש של חלקי מערכת(חלקם בהזדמנות נדירה)הוכנסו החלקים להתקנה ב sound fx ולאחר שבוע של עבודה מתישה נולדה מערכת מהיותר טובות בסבב. כהד יוניט נבחר מידענו אלפיין 9835 מכשיר מדהים נבנו קיק פנלים עבור היהלומים שבכתר-מידים scan speak revelator(תודה איל) שכל מי ששמע אותם נותר בפה פעור\ בדלתות הוכנסו וופרים של mb quart qsd באיכות מדהימה הטוויטר המקורי שנבחר של מורל הייבריד הגיע פגום(או נפגם תוך כדי התקנה)הוחלף על ידי טוויטר של חברת dego הגרמנית.הטוויטר עדין ובאיכות מצוינת. את השילוב הזה דוחף מגבר xetec p4 שנותן 125*4 וואט ר.מ.ס כשהוא מחובר ב biampling הסאב שנבחר הוא מיודענו idmax12 כשאותו דוחף מונובלוק dimension …
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראיתי פירסום באתר אולסייל על מכירה של רדיו דיסק: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6760572&type=2&product=1&= ואז החלטתי ללכת לזאפ ולחפש ולראות את המחיר האם הוא ריאלי וטוב, והגעתי לזה: http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=720 ואז התחילה הדילמה: האם יש rds כמו שרשום באולסייל או שזה כמו באתר השני? האם זה 4*45 או 4*50?? לא שה-5 האלה יעשו שינוי, אך ההגיון אומר שאם אתה קונה מוצר שהוא אותו דגם, לא יכולים להיות כל כך הרבה הבדלים ומהותיים (כמו ה-rds), האם משהו פה מפוברק? האם זאת הונאה?? אנא עזרתכם. תודה אייל ***קרא את חוקי הפורום, להבא ההודעה תנעל.
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
חבר שלי הביא מגבר SAGA SQ-4400 4X180W ב 400 ש"ח (משומש) עכשיו חיפשתי מידע על המגבר הזה (RMS למשל) ולא מצאתי. מישהו מכיר ? כמה RMS יש לכל יציאה ?
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 4 תגובות
- 844 צפיות
יש שתי סאבים באותו הם מחוברים שתיהם ביחד על היציאות של המגבר. המגבר הוא בוס בי איי 2900. 60 אר אמ אס ליציאה(4 יציאות) הסאבים כל אחד 800 וביחד 1600 וואט. לא אר אמ אס. כל סאב ליציאה אחת של הרמקולים. והשתי יצאות של הקדמיים עובדים על הרמקולים אחורה. בגלל זה אולי שהמגבר התאמץ יותר מידי הוא נשרף?
הודעה אחרונה מאת matan_z, -
- 3 תגובות
- 728 צפיות
שלום רציתי לברר לגבי היציאת AUX של KENWOOD 2020 , איזה פלאג בידיוק ניכנס שמה? (יציאה בערך בקוטר של ס"מ וחצי או משהו בסגנון-כימעט כמו בי אנ סי) והאם זה באמת AUX, או שאני מתבלבל? עכשיו לגבי EQULIZER יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא תוכנה שעושה את אותם אלמנטים שוינאמפ עושה, רק לכל הוינדוס ולא רק לשירים שמושמעים דרכה?
הודעה אחרונה מאת mikmik,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 924 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- יובל .מ.
- TvrSpee12
- itamar_by
- chrono
- samg
- dinnnn
- `Infinity
- farkash7
- ברווז
- גולד1
- TheArcane
- GTאי