פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 34 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מה ההבדל בינהם ??? מישהו יכול להגיד לי בוודאות מה יותר טוב \חזק \ איכותי ????...
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
אני עומד להחליף תמגבר שלי לסאב אז ככה יש לי שני אפשרויות יש את פיוניר: http://www.netactive.co.il/upload-images/2004Feb19_pioneer%20gmx952%20small.jpg דגם: PIONEER GM-X952 מחיר: 1750 שקל LPF/HPF Network : : 80 Hz, -12dB/oct Low load impedance capability (1-8 ohm) אפשרויות היציאות ב - RMS Continuous power output (RMS) 14.4V (20-20kHz/4ohms), 2 x 100W (20-20kHz/2ohms), 2 x 150W (Bridged 4 ohms), 1 x 300W 12V או ב (20-20kHz/4ohms), 2 x 100W (20-20kHz/2ohms), 2 x 150W (Bridged 4 ohms), 1 x 300W Frequency response (Hz) 10 - 50,000 S/N ratio (dB) 100 Max. current consumption (A/4ohms) 25 או שיש את הסוני: http://me…
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 9 תגובות
- 17 אלף צפיות
יש לי מגבר יש לי סאב אני ממש צריך לדעת איזה חוטים אני צריך כדי להתקין הסבירו לי משהו על חוטים מהמכסה מנוע, ואין לי שמץ על מה מדובר? כמה חוטים צריך? איזה חוטים? ומאיפה לאיפה צריך להעביר? תודה!!
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שאלה אחת יש לי שאני מאמין שהיו הרבה רוצים לשמוע את התשובה המיתולוגית: איזה סאב יורד לרמות שמרטיטות את הכבד בגוף.... אני מתכוון בסביבות ה800 900 ככה שאפשר להשיג מכל חנות אודיו לרכב נקרא לזה סאבים עממיים : פיוניר, רוקפורד, סרווין ווגה, סוני, דראגסטר או קנווד וכאלה לא KICKER MTX AUDIOBAHN וכל אלה... בבקשה תנו לי תשובה עכשיו יש לי פיוניר לא יודע דגם פרי אייר שהדוגמה שלו היא כמו שטיח אלומיניום בליטות כאלה בלי יהלום אבל...
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעונין לדעת האם זהו מגבר איכותי והוא יוכל להרים יפה קומפוננט של מורל דוטק או סאב פיוניר 800 וואט
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום. בשעה טובה הותקן ברכבי מגבר של dragster 4*50rms. בינתיים אין שינוי רציני..אבל אני יכוון את המערכת ויעדכן אותכם. שאלה-המגבר של הסאב שלי הוא 2 יציאות ומגושר לסאב,שאני מוציא יציאה אחת הסאב מפסיק לעבוד. אמרו לי שהיציאה שרופה ,זה נכון תודה ושבת שלום .
הודעה אחרונה מאת שייקה, -
רדיודיסק jvc
מאת nis1- 1 תגובות
- 792 צפיות
שלום. זכיתי במכרז ברדיו דיסק jvc kd-g205 .בשביל הרכב של אבא שלי. 450 שח". ללא mp3 זה לא מעניין אותו שכלולים ושטויות העיקר שיהיה אמין וישמעו טוב. מה דעתכם? למישהו יש נסיון עם הדגם הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת מושיקו, -
- 0 תגובות
- 703 צפיות
ברשותי מע' מיידיסק לרכב של PIONEER מדגם MEH-P5000. לצערי,לאחרונה הפסיק המכשיר לקלוט את המינידיסקים שאני מכניס לתוכו.כשהמיני כבר מוכנס למע' אז הוא לא מזוהה ולא מנגן כלל.בנוסף חלקי הגומי בפנל ההפעלה התבלו ונקרעו. מעבדה אליה שלחתי את המכשיר לתיקון דרשה ממני סכום מטורף. יש למישהו פיתרון או שכדאי לעבור בכלל למכשיר חדש MP3וכו'?
הודעה אחרונה מאת ofiros, -
- 4 תגובות
- 825 צפיות
בבקשה תעזרו לי ותגידו אם זה שווה את המחיר כי אני פוחד להשקיע סתם... http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1551 בבקשה תענו לי...
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 44 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אי רוצה לקנות סאב שהוא 8 אום עכשו לפי מה שאני יודע כל המגברים עובדים על 4 אום עם אני מחבר המגבר ישרף לי ?? ועשיתי חיפוש בנושא ולא מצאתי כלום תודה מראש
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו יכול לתת פרטים על הרדיו דיסק של קנווד דגם 4023G ?
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מאסתי בכל המתקינים
הודעה אחרונה מאת eldorado, -
- 9 תגובות
- 922 צפיות
אוקיי אז אני חושב שאני אקנה מגבר של 4 ערוצים ..סאב וזוג קומפוננטס.. אני משקיע ככה שהחלקים איכותיים...(אז אני אקנה גם חוטים לא רעים מבחינת איכות) אני רוצה לדעת מה אני אצטרך בדיוק בשביל לחבר את הכל..(מבחינת חיווט) ובכמה בערך אפשר לסגור את הנושא? אם מישהו מכיר חנות אינטרנט טובה אני מאוד אשמח...(גם לגבי הקומפ' והמגבר) תודה.... !
הודעה אחרונה מאת IwanirElad, -
- 6 תגובות
- 929 צפיות
שלום לכולם יש לי רדיו דיוסק פיוניר פרמייר 760 ויש לי בעיה בשלט הגה, יש לו הרבה בעיות קליטה. ובכלל שהוא מורכב על ההגה כל סיבוב קטן משפיע על הקליטה שלו? למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?? תודה רבה..
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
- 38 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הדגם הוא: pb481x מסדרת קריסטל. האם שווה לקנות אותו ב-500? איך החברה במגברים? האם המגכבר הזה יכול להרים rockford fnx2614? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת eladmi, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רציתי לשאול שאלה מאוד עיניינית, האם אנחנו ממהרים לקטול מוצרים סיניים זולים ? תסתכלו, ניסיון עם מוצרים פגומים מסין יש לי בלי סוף, אך לא חסרים לי חברים עם מוצרים מבית "טוב" שהלכו לעולמם בלי סיבה מוצדקת.. (טוויטרים, קבלים, וכו.) השאלה שלי מדברת על טיבם של המוצרים מבחינת תמורה, לא מבחינת אמינות כי קשה לעמוד אמינות של מוצר. לקחתי את האוטו של הבוס של חבר לסיבוב.. אוטו חמוד.. GOLF GTI יש לו פאנל של ROCKFORD 9120 (אם אני לא טועה אל תתפסו אותי במילה) ושמעתי במערכת שלו .. כללה קומפיננט קידמי, 6 על 9 אחורי, סאב, שני מגברים, וקרוס אובר של RADIO SHACK כשחזרתי מהנסיעה המהנה.... ממש התרשמתי מהסאונד.. (יש לי באוטו מוצרים ממותגים כגון ALPINE MAGNAT MOREL COMPAQ אומנ…
- 6 תגובות
- 880 צפיות
לפני שבועיים קניתי רמקולים של בלאופונקט 210W (70 RMS) מבחינת צליל הם אחלה והם עלו לי נורא זול (300 ש"ח) חדשים בקופסא אני לא יודע את הדגם שלהם אבל הממברנה שקופה (רמקול 6X9) רציתי לדעת מה דעתכם על הרמקול ואם למישהו היה אותו כבר, אני שואל בגלל שברמקול אחד יש פגם ואני מחזיר אותם לחנות אז אני יכול לקחת שוב את אותו הרמקול או לקחת פיוניר 240W חדשים בתוספת של 150 שקל... (מניסיון אני יודע שהפיוניר אמינים ועמידים בשמש של ארה"ק) מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת מושיקו, -
- 17 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי היום הייתי אצל מתקינים של מערכות רצו לשים לי קומפוננטס של סרווין וגה 6 וחצי אינץ' ומגבר של לייטנינג אודיו 4 ערוצים 50 אראמאס לערוץ.... אמרו לי שרק החלקים זה 2200 ועם עבודה וחוטים וכו זה יוצא 2600.... הגיוני? נראה לי סתם מנסים לסחוט ממני עוד 400... אני בטוח שזה לא שווה כל כך הרבה...
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
Speaker Test
מאת Stas'Ka- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם ! לפניכם לינקים (אימול) של דיסקים המיועדים לכיוון/בדיקות של המערכת שלכם, שרובם שמים בתערוכות אודיו.. http://ed2k://|file|Bass_.Mekanik_-_Quad_Maximum_Full_Album.(spl-speaker.test-192kb-car.audio-competition.woofer.test).Shared.By.Mc-Bain.rar|102173126|CFC3A3F6B1E6801C51B4A387EFDB2ED8|/ http://ed2k://|file|Bass_Mekanik_-_Sonic_Overload_CD_1_(speaker-test-car-audio-woofer-db)Shared.By.Mc-Bain.rar|67414378|A81C42DA5B63987F6F452862A98FD02A|/ http://ed2k://|file|Bass.Mekanik.-.Db.Jamz.6.-.Cd.Test.Officiel.Db.Drag.Racing.2003.By.Strincker.rar|231775453|6CE83543BEF49A880BE79D6967B59657|/ http://ed2k://|file|Bass_Mekanik_-_Sonic_Overload_CD_2_(sp…
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם המגבר BOSS BA2900 יכול להרים את Rockford FNX 2164 אם אני עושה גישור במגבר שיהיה 2 יציאות על 4 האום?
- 8 תגובות
- 909 צפיות
אז ככה...מחר אני הולך לשים מערכת.... ורציתי לדעת מה היתרונות והחסרונות של מגבר 4 ערוצים שיהיה מחובר 2 ערוצים לסאב של פיוניר 450 וואט מקס ושני ערוצים לקומפוננט של סרווין וגה... עכשיו מה שהכי חשוב לי הוא לדעת אם זה בסדר לחבר מגבר לקומפוננטס ולסאב... תודה רבה רבה ****קרא את חוקי הפורום. הודעה עם כותרת "שאלה" או כל כותרת אחרת שלא תעיד כל תוכן ההודעה, תמחק.
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 4 תגובות
- 868 צפיות
1) האם המגבר Pioneer GMX352 יכול להרים את Rockford FNX 2164 ? 2) מהי הדרך הכי טובה לבדוק כמה מגבר שווה?( איזה אתרים ועלמה להסתכל) 3)כמה צריכה לעלות התקנה מקצועית למזדה 6 הכוולת 2 מגברים קומפוננט וסאב? ויש לכםמישהולהמליץ עליו? (פרטי)
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 13 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם. מדובר ברדיו דיסק בלאופונקט. לפני כמה שבועות פתאום נעלמה התאורה במסך , לא רואים את המספור או כל סימן אחר על המסך (למען האמת, נותר אור חלש מאוד שניתן לראות בקושי, ביום בלבד ). חוץ מזה, הרדיו דיסק עובד ללא בעיה. איך אפשר לתקן, מבלי לצאת בנזק של כמה מאות שקלים רק על כניסה לחנות שמתמחה בנושא? תודה
הודעה אחרונה מאת vireXtyle, -
יש אולי למישהו ניסיון איך יעבוד הסאב של פיוניר 800 וואט על תיבה פתוחה בנפח 60 ליטר
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 2 תגובות
- 976 צפיות
אהלן חבר'ה. קיבלתי רדיו-טייפ של בלאופונקט חדש דגם סנט-לואיס C32. הבעייה היא שאין לי את צמת החוטים אני מחפש צמת חוטים למכשיר ואין לי מושג איפה ניתן לקנות/למצוא אחת. אנא עיזרו לי, אפשר להגיד שזה דיי דחוף מכיוון שמחר אני מתקין דיבורית לרכב ואני רוצה שהמתקין ישתמש באופציית ה-MUTE שנמצאת במכשיר הנ"ל. תודה על העזרה, שי.
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
- 1 תגובות
- 712 צפיות
הרכבתי הייבריד שבוע שעבר והשארתי את הרכב לאחותי והיא הגבירה טיפה יותר מידי בנסיעה ורמקול אחד התחיל לזייף טיפה בווליום גבוהה עכשיו מה אני אמור לעשות?ללכת עם הקבלה למורל והם פשוט יחליפו אותו במסגרת האחריות או שמה?
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לשים במדף האחורי שני רמקולים 6*9 וזה לא הולך כי גיליתי שיש שם הפרדה של פח! מתחת למדף העץ. באוטו יש 4 רמקולים מקוריים בארבע הדלתות בלבד... ויש כאלה שהמליצו לי לבצע חיתוך במדף הפח שמאחור ולהתקין שם שני רמקולים כאמור. האם ניתן להתקין 4 רמקולים "טובים" בדלתות בלבד? אגב, כל זה בנוסף לתיבת בס שיש לי ומגבר אחד. מישהו נתקל בבעיה כזאת?? מה אתם ממליצים לי?
- 1 תגובות
- 805 צפיות
האם יש חשיבות למיקום הפתח בתיבה בצד או במדף העליון של התיבה או בצד או שזה לא משנה
- 3 תגובות
- 797 צפיות
מישהו יודע אם יש את הדגם הנ'ל בארץ?
הודעה אחרונה מאת machinehead, -
- 3 תגובות
- 738 צפיות
לא מצאתי בחיפוש.. אז אם אפשר לינק בבקשה.. רצוי באימיול.. תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת EyalR,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 924 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- יובל .מ.
- TvrSpee12
- itamar_by
- chrono
- samg
- dinnnn
- `Infinity
- farkash7
- ברווז
- גולד1
- TheArcane
- GTאי