Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים קניתי רמקולים של בלאופונקט 210W

(70 RMS) מבחינת צליל הם אחלה והם עלו לי נורא זול (300 ש"ח) חדשים בקופסא

אני לא יודע את הדגם שלהם אבל הממברנה שקופה (רמקול 6X9)

רציתי לדעת מה דעתכם על הרמקול ואם למישהו היה אותו כבר, אני שואל בגלל שברמקול אחד יש פגם ואני מחזיר אותם לחנות אז אני יכול לקחת שוב את אותו הרמקול או לקחת פיוניר 240W חדשים בתוספת של 150 שקל... (מניסיון אני יודע שהפיוניר אמינים ועמידים בשמש של ארה"ק) מה לעשות?

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
לפני שבועיים קניתי רמקולים של בלאופונקט 210W

(70 RMS) מבחינת צליל הם אחלה והם עלו לי נורא זול (300 ש"ח) חדשים בקופסא

אני לא יודע את הדגם שלהם אבל הממברנה שקופה (רמקול 6X9)

רציתי לדעת מה דעתכם על הרמקול ואם למישהו היה אותו כבר, אני שואל בגלל שברמקול אחד יש פגם ואני מחזיר אותם לחנות אז אני יכול לקחת שוב את אותו הרמקול או לקחת פיוניר 240W חדשים בתוספת של 150 שקל... (מניסיון אני יודע שהפיוניר אמינים ועמידים בשמש של ארה"ק) מה לעשות?

ראשית סוג הדגם אמור להיות מצוין על הרמקול\

אם אתה מרוצה מהצליל אז קח כאלה

כי זה המבחן הקובע. 150 שקל לפה או לשם לא ישנו את האיכות בצורה משמעותית.

גם הפיוניר שהזכרת לא רעים\

פורסם

לפי דעתי השאלה אם אתה מרוצה. ואת התשובה נתת ... ועוד במחיר זול אז באמת אין לך על מה להתלבט.. תישאר עם הבלאופנקט

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

יש מגבר, SABA 500W X2

מספיק לי, האוטו הוא 106 XSI ככה שהוא גם ככה קטן ויש בו אחלה אקוסטיקה (יחסית לרכבים שהיו בבעלותי)

מה דעתכם על הפיוניר? שווה 450 ש"חים? (תוספת של 150 ש"ח)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

לא יקר קצת 450 שקל פיוניר 240 וואט? הסדרה הכחולה נכון?

יש לי אותם זכיתי בהם ב-150 שקל, הם לא מוגברים אז קשה לי להגיד לך איך הם אבל פיוניר זה פיוניר.

אני חושב שתלך על הבלאפונקט.

• תוכן חדש...