Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאלא, לא שלושה כאלה

אני מדבר על זוג מגברים של 4 ערוצים והוא בנוסף,

ואם הדבר הזה לבד שותה 90 אמפר- האוטו שלי לא נותן 90 אמפר

נראה לי שהאלטרנטור זה בכלל 80

עם מה אתה מריץ אותו ? (כמה מגברים מסביב,?)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1500??????

גל אני לא מאמין!!! אתה עבדת על כולנו! בפירוש אמרת שהוא עולה 1400 ועכשיו אתה מעלה את המחיר, זה לא רציני. אני בטוח ששברת המון לבבות כאן בפורום :!:

מיקמיק צדקת, כנראה שבאמת אי אפשר למצוא אותו ב1400 :twisted:

ועכשיו שניה של רצינות, מיקמיק עם התגובות שלך אני מרגיש שממש אני צריך לחשוב עשר פעמים על כל מילה שאני כותב שלא בטעות יהיה איזה סיכוי שתוכל להבין את זה או לקחת את זה למקום אחר. לא צריך לנסות לתפוס במילה. מה שכתבתי לא מוכיח שהוא לא יציב, אלא אם כן שתי שורות שלי שוות יותר מבדיקת מעבדה (מודה לך על המחמאה :wink: ). אני מקווה שמה שאני כותב עכשיו לא יפתח את זה שוב לקשקשת נוספת, אני כותב את זה למען הודעות שיבואו בעתיד.

פורסם

רק המגבר הזה.

ישנן נפילות מתח (גם לאחר ה big 3) ואני בקרוב אמדוד במדוייק ואפרסם כאן.

אני פשוט מחכה למפגש הבא ולמצלמה החדשה שלי... :wink:

פורסם

eyal 100%

אבל אני לא מבין למה היית ציני בהקשר לקטע של ה1400 שקל..

:wink:

עכשיו אתה יכול לתת לי פיתרון יצירתי איך כן אני אוכל להשתמש בשני מגברים של 4 יציאות שעובדים ב4 גישורים (2 כל אחד) ולהוסיף למשוואה הזאתי את הלאנזר 1200

מבלי להחליף אלטרנטור?

חושב שזה בכלל משהו שאני צריך לחשוב עליו או שאני אפסול את זה עוד לפני שאני ניכנס לזה?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

למה הייתי ציני? סתם אתה יודע לשחרר קצת לחץ :wink:

אין פתרונות יצירתיים לתת לך כי אין כאן חוכמות. תלוי גם באיזה רכב יש לך, מה גודל האלטרנטור, מה גיל הרכב וכו'. בסך הכל ברוב הרכבים תהיה לך בעיה כלשהי עם הספקים כאלה.

תעבור לSQ, יותר טוב :lol:

בעצם...לא בטוח.

פורסם
למה הייתי ציני? סתם אתה יודע לשחרר קצת לחץ :wink:

בהקשר לשאלה של הציניות .. זה נושא לא גמור מבחינתי

כי לא שאלתי מה הסיבה שהיית ציני . שאלתי למה הנושא היה בציניות .. :)

בכל אופן עזוב את זה יש דברים יותר חשובים .. מדובר ברכב חדש.. משפחתי..

משהו בסיגנון mazda3/impreza/civic

מי יודע אולי אפילו HONDA ACCORD

אבל רכבים חדשים- אז מה אתה אומר ? יש לי ציפיות לפתח?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני יכול לנחש שכל גישור נותן 200 אר אמ אס ב4 אוהם סך הכל 800

ובהקשר לאוטו נתתי דוגמאות משום שכל שנה הוא מוחלף. (היום זה אימפרזה, שנה שעברה אלמרה.. וכו)

אותו סטנדרט איך שאומרים

אני זוכר שבזמנו היה מעין נוסחה לגלות כמה אמפר המגבר צורך - אך היא גולתה כמזוייפת בגל שהעובדה שכל מגבר יכול להיות יעיל או פחות יעיל מבחינת צריכת חשמל..

אז איזו אופציה אחרת יש לי בשביל מדידה מסוג זה?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

טוב נראה לי מיצינו אתהעניין של הפיראמיד.

איזה מגברים אחריםאתם אומרים יספיקו לרוקפורד FNX?

• תוכן חדש...