Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ebari מה זאת אומרת מגבר יותר טוב, אמרת שלכל מגבר סאונד משלו כי כל מגבר משנה את המוזיקה

בין אם זה לטובה ובין אם זה לרעה

במילים אחרות מה שרמזת זה שאתה יכול להבחין בשינוי הגברה במבחן עיוור

אני כבר עשיתי את הניסוי הזה עם מגברים עממיים ביותר

והניסוי שלי עוד היה אמור להיות קל בגלל העובדה שאני בטוח באלף אחוז שהכוח של המגברים אינו זהה והקרוס בטוח לא.

ובאמת שזה היה בלתי אפשרי בשבילי לפחות להבדיל בין המגברים, וגם בשביל חבר שלי שהוא טכנאי שידור

אז איך אתה מסביר את זה?

(אותה פאנל, אותו אוטו, אותו חיוט, אותו חשמל, אותו דיסק, אותו קרוסאובר אקטיבי, רק הגברה שונה)

דרך אגב אפילו עשיתי את זה יותר קל בזמנו, רמקול אחד חיברתי למגבר אחד. רמקול שני חיברתי למגבר שני ושיחקתי עם ה BALANCE בשביל להחליט איזה רמקול מחובר לאיזה מגבר

ועדיין ! זה היה בלתי אפשרי

אתה יכול להסביר לי את התופעה ? תודה מראש..

בהתייחס לשתי השורות הראשונות - לא הבנת את דברי - אני לא אמרתי שכל מגבר משנה את האות לטובה או לרעה כי אם משפיע על האות לרעה תמיד! יש מגבר שהשינוי יהיה לא מורגש גם באוזניו של אודיופיל בעל שמיעה אבסולוטית ויש שישפיעו במידה שגם חירש יבחין...

לשאלתך : כן, אבל בוא ונאמר מראש שזו לא תופעה.

לכל אחד מאיתנו שמיעה שונה.

כלומר, האוזן של כל אחד ואחד מאיתנו שונה ושומעת תחום תדרים שונה.

זאת יכולה להיות הסיבה שאתה אולי לא שומע תחום מסויים של תדרים (נגיד שמעל 10Khz) דבר שיכול להסביר מדוע אינך שומע הבדלים מאחר וכל מגבר פשוט לרכב יעשה יחסית סבירה עד לתחום זה ואכן לא תרגיש בהבדל אבל בן אדם ששמיעתו טובה משלך ירגיש ועוד איך.

האם היו לך בעיות שקשורות בשמיעה בעברך (לא בציניות, אני שואל בשיא הרצינות) או מחלה כלשהיא אשר יכול וגרמה לנשירה של השערות הקטנטת בתוך האוזן (ושוב - בשיא הרצינות)?

עכשיו, אתה נתפס לשמיעתו של טכנאי שידור, מה הקשר בין השכלתו ליכולות השמיעה שלו?

ואם אומר לך, סתם בשביל הצחוקים, שאני מהנדס אלקטרוניקה בוגר הטכניון בהצטיינות נשיא, מה זה עושה אותי - לבעל שמיעה אבסולוטית? מעניין מה תאמר על המרצים שהיו לי...

אני מקווה שהבנת שלאמר שטויות על הבדלי איכות בין מגברים והשפעתם על איכות הסאונד הוא דבר לא חכם ולא נכון לאמר מאחר והדבר סובייקטיבי.

יש לי שאלה, שינו את המתכון של ההמבורגר במקדונלד'ס ושמו חומר שרק חלק מהאנשים מרגישים וטועמים, בא אלייך חברך הטוב ואומר "וואלה, שונה הטעם" האם תאמר לו שהוא דובר שטויות?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי כל אלה הציניים לגבי "מהזה משנה אם הוא טכנאי שידור"

מין הסתם. אם הייתם נותנים למישהו עם חוסר מוחלט בניסיון עם מערכות לאוטו

לשמוע מערכת ולהחליט אם הוא טובה או לא

אז מן הסתם יש 2 אופציות, או שהוא יחשוב שזה הדבר הכי יפה בעולם כי זה הדבר היחיד שהוא שמע

או שהוא יחשוב שזה מעפן בגלל חוסר ידע לגבי יכולות של מערכות אחרות

אז כל הרעיון של החבר שלי , מן הסתם הוא טכנאי שידור הוא כל היום עורך סאונד וכדומה

אז אי אפשר להשוות אותו למוכר פלאפל שבחיים לא ניסה להשוות סאונד כזה או אחר

או מקור של סאונד כזה או אחר

או הגברה כזאת או אחרת

זה הכל- ואל תנסה להראות אתזה כדבר מטומטם ובל יעשה - "טכנאי שידור אפשר לחשוב"

בכל אופן זאת היתה השורה התחתונה. בהקשר אליך EBARI אמרת במפורש, יש שינוי שאפשר להרגיש אחרי הכל לא יחליפו שני מגברים שנותנים את אותו הספק בלי תמורה

סבבה

אני רוצה לעשות את הניסוי הזה עם אנשים אחרים - לא כמוני

כי אני יודע שלי יש חוסר בכל מה שנוגע לשמיעה (לא בציניות)

אם אתה אומר שאני זאת לא דוגמא מספיק טובה, ובן אדם שמתעסק עם סאונד ביומיום, אז יאללה נקח כמה חבר"ה כל אחד יעשה מבחן עיוור

אני רוצה לראות שבאמת כל אלה שיש להם "שמיעה אבסולוטית" באמת ידעו בלי שום בעיות איזה מגבר הגביר את איזה אלמנט

זה לא מסקרן אותך כמו שזה מסקרן אותי ?

(אני אומר לך מעכשיו שהתוצאות יפתיעו גם אותך.)

המבחן: אותו רכב.. אלמנטים, חשמל, חיווט, דיסק, פאנל, הכל. רק המגבר שונה

(קרוס אובר אקטיבי חיצוני)

מה אתה אומר? מקבל את המבחן?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

Name the time and place.

בכול אופן, אתה חושב שאת המגברים שהיו, יש ויהיו בחרתי רק לפי מראה?!

לא נראה לך הגיוני כי קניתי ואקנה בגלל שאהבתי איך שהם נשמעים?

במילים אחרות, ערכתי לעצמי את המבחן הזה כבר לא מעט פעמים.

בכול אופן, פה אני מניח שהגיע הדיון אל סופו, מקווה כי יצאת מהדיון שבאמתחתך ידע חדש.

שתהא לכולנו ולכל עם ישראל שבת שלום.

• תוכן חדש...