פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
אני רוצה להתקין מערכת באוטו ..מגבר וקומפוננטס... רציתי לדעת אם יש חשיבות לסוג החוטים שאקנה... לדוגמא של רוקפורד או של סתם חברה... תודה...
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקנות את הסט הבא: cadence flash-12 (סאב) cadence z1000 (מגבר מונובלוק) רציתי לדעת האים הסט הזה באמת טוב? האים שווה לקנות את הסאב והמגבר ב 1500 ש"ח? ובכלל אם יש לכם משהוא חשוב להוסיף...עשו זאת. תודה מראש ג'ניה
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בהמשך להודעתי מתחילת השבוע: נגנבו לי הרמקולים מהאוטו (פיוניר 150W 6X9) ומחפש רמקולים חדשים באותה רמה לפחות. מה דעתכם על פיוניר TS-A6960 240W 6X9 במחיר של 300 ש"ח???? שווה? יקר? הרמקולים טובים? אגב, יש לי מערכת של kenwood 2030R וללא מגבר!
הודעה אחרונה מאת T.s.R, -
שלום... אני רוצה להשים מערכת לאוטו שאני מתכוון להביא... לא בטוח איזה אני לא ישגע אותכם... התקציב שלי הוא בכיוון של ה3000 או 3500 אם אתה יכול לייעץ לי איזה מערכת להביא בסכום הזה... אני רוצה איכות ועוצמה... אם זה אפשרי כמובן.... תנקס!
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ככה, יש לי מערכת חדשה Pioner 9650 Mp3 שני צגים בצעונית אני יודע שאני יכול להוריד סרטונים אני יודע איך לעשות את זה רק אם מישהו יוכל להגיד לי ולתת לי אתרים עם אנמציות יפות וסרטונים יפים אני אודה לו על כך, זהו יש לי מערכת סופנית באוטו Pioneer Dehp 9650 Mp3 Cadence 600 - Morel 6X9 300 w, Component BOSS 350 w Logic 800 - Sab Planet Audio 600 w X 2 בכל אופן מחכה לתגובה, תודה רבה. TURBOV[/b] ***ברוך הבא, קרא את כללי הפורום, הכותרת נערכה.
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום! אני קודם כל אציין שהשאלה שלי לא ממש קשורה לאודיו לרכב, אלא לבעיה שיש לי עם מגבר גיטרה שרכשתי, ולא מצאתי תשובה לבעייה שיש לי בו באף מקום. אתם הצ'אנס האחרון שלי. הסיפור הוא כזה: הזמנתי מגבר מארה"ב, המגבר הגיע היום ארצה. מבעוד מועד רכשתי שנאי הממיר מ220V ל110V. רכשתי את השנאי הבא: http://www.bigmarket.co.il/Product.asp?Pid=2017024&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=36 היום כשקיבלתי את המגבר, חיברתי את השנאי, ואת הגיטרה. הדלקתי את המגבר, הנורת ביקורת נדלקה, אבל היה רעש סטטי מאוד חזק, שעלה בהדרגה עם הדלקת המגבר והתייצב לאחר כמה שניות. בנוסף יש בעיה בוויליום, הוא נורא נמוך ממה שהוא צריך להיות... עקרונית יש צליל והמגבר מנגן, אבל ברור שהמצב לא תקין…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני מעוניין בבקשה בחנויות שמוכרות קומפוננטים של מורל ואם אפשר את מספר הטלפון שלהם ואם מישהו יודע איפה נמצא המפעל שלהם?(נראה לי בנסציונה)מה מספר הטלפון שלהם בי ותודה
- 3 תגובות
- 848 צפיות
היי ...קניתי קומפוננטס ואני מתלבט היכן להקין אותם בלדתות הקידמיות או באחוריות בכל מקרה בדלתות בלי הומפוננטס יהיו רמקולים רגילים עגולים בסביבות ה 120 וואט...שזה חלש..השאלה איפה יותר משתלם להתקין אותם מקדימה או מאחורה... תודה
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 8 תגובות
- 993 צפיות
אתמול רכשתי במכירה פומבית מדבר של BOSS דגם C-350 הייתי מעוניין לקבל עליו חוות דעת המערכת כרגע באוטו מדובר בפאנל של פיוניר 1600R קידמיים אלה רמקולים מקוריים של הרכב ואחורים 9*6 של פיוניר 300W 4WAY ושאני מגיע לרמות ווליום של 15 ומעלה התאורה במערכת מתחילה לקפץ היית מעוניין לדעת אם המגבר יעשה את העבודה שאני מצפה ממנו
הודעה אחרונה מאת gabiyaniv, -
- 31 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום. אני מעוניין להרכיב מערכב סטריאו באוטו. אני לא מבין גדול בעיניין וצריך המלצות שלכם. מצאתי כמה דברים מעניינים שנכנסים לי בתקציב. יש לי כבר נגן רוקפורד MP3. 9120 מה שאני מעוניין לרכוש זה 2 מגברים, רמקולים וסאב. או שני סאבים. קומפונטים קדימה: מה דעתכם על מורל? לאנזר? שהם בערך באוטו מכיר.. מה לגבי MBQUERT? שהם יקרים יותר? איך הם? יש המלצות אחרות? אחורה: הבאנתי שעדיף לשים קומפוננט גם מאחורה מאשר 6X9, יש משהוא ספציפי מומלץ? או כדאי ללכת על סט זהה קדימה ואחורה? האם אפשר להתקין אותם בדלתות האחוריות? או שעדיף בפאנל בין המושב האחורי לשמשה? מגברים: לרמקולים חשבי על מגבר של לאנזר, הבאנתי שהם דיי טובים מה בקשר לדגם VIBE431? יש דגמים יותר חלשי…
- 0 תגובות
- 764 צפיות
למי שלא שמכיר את הרכב מדובר במישפחתית אני צריך לדעת את מידות הרמקולים מלפנים ומאחור תודה מראש לעונים דודו
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 6 תגובות
- 921 צפיות
שלום אני רוצה לדעת משהו :שאני מחבר סאב לאקרוליזר של הרדיו דיסק אז יש תכיוונים אבליש שם עוד שתי יצאות שהם לפי מה שהבנתי לרמקולים אחורים עכשו איפה הכיוונים של זה ברדיו אני לא מוצא את זה? תודה מראש ודרך אגב אחלה של פורום זה עזרתם לי מאוד בהרבה דבירים
הודעה אחרונה מאת rotem_rt, -
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לשאול כיצד לחבר DVD ומסך בנוסף לרדיו דיסק שיש לי היום יש לי ידע טכני ואת ההתקנה של המערכת שלי באוטו התקנתי בעצמי כך שרק רציתי לקבל דגשים כמו: *מאיפה לקחת פלוס ומינוס לDVD ? , האם אפשר לקחת מהרדיו דיסק או מכל מקום אחר? *איזה חיבורים דורש המסך מבחינת מתח וכו ואיזה הDVD? *הסבירו לי על ענין שנקרא AUXILARY שמתאם בין הרדיו דיסק לDVD על מנת שהרדיו ישלוט על הDVD ,האם ניתן לשלוט על כל DVD? *הרכיבים שיש לי באוטו מצוינים בחתימה למטה אשמח לקבל מידע מדויק ולענין ממישהו שמבין ,תודה ערן.
הודעה אחרונה מאת monosoul, -
- 4 תגובות
- 901 צפיות
יש לי רדיו דיסק פיוניר 1650,זוג רמקוליים קדמיים של מק אודיו 5/7 (אי אפשר אחרת,פורד פוקוס למי שמבין) זוג רמקוליים אחוריים מקוריים,טוויטרים,סאב,די חלש יחסית בביצועים של פיוניר שקיבלתי בהשאלה...ומגבר של רוקפורד,פאנץ' 50X4. עכשיו איזה סאב בא בחשבון?? אם אפשר תנו לי 3 אופציות....מחפש איכות טובה ובאסים טובים... (מגבר אני לא מתכוון להחליף!)
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
- 1 תגובות
- 996 צפיות
היום נכנסתי לרכב והפעלתי את המערכת כרגיל ולא היה צליל מהקומפוננטים למשהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה המצב? מצאתי רמקול 12" איפה שאני עובד.... לקחתי אותו חיברתי ו.... לא פועל .. למגנט החיה שלו יש שלושה ברגים כמובן פירקתי אותם וראיתי שהסליל שרוף . . . רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות משהו בשביל לסדר את זה אולי בדיל.. או להחליף סליל או לא יודע מה... הינה כמה תמונות כמה לא ממש ברורות... מצטער..
- 1 תגובות
- 750 צפיות
יש לי בעייה במגבר בבית הוא של גי וי סי 5032 הקטע הוא שהגברתי היום על 35 מתוך 50 במשך 30 דקות בערך והרסיבר החרא הזה הראה אובר לואוד עכשיו ניתקתי מהחשמל עשיתי הכול והוא עדיין רושם את זה כנראה אני יצטרך לתקן אותו יש לי אחריות אבל למה זה קרה? אגב הרמקולים שיש לי זה פירלס KIT 84 משהו בהמה הם יעני 230 RMS והגי וי סי יעני 5 כפול 100 אייל אבקש את המעורבות שלך הדיון בקשה עזרה
בעיית צליל.
מאת שייקה- 2 תגובות
- 811 צפיות
שלום לכולם,יש לי hu של jvc וכל הרמקולים באוטו הם של דראגסטר,לפעמים המוזיקה ממש צורמת לי באוזן..הטויטר של הרמקולים ממש צורח ולא רק בקומפוננט אלא גם באחוריים. יכולה להיות סיבה לכך או שזה הצליל ש"מאפיין" את dragster ? דרך אגב גם ההגברה של דראגסטר.
- 30 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
יש גם תמונות של האוטו יותר נכון הרוב של האוטו אבל לא חשוב האיכות קצת חרא אבל חפיף ( 2 עמודים ) http://matan5165.pic.co.il קישורים עפ פרטים על החלקים : ( אין קשר למחירם אלה סתם קישורים ) http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4061_35348_tab=B,00.html?compName=PNA_ProductDetailComponent http://www.stereo4car.co.il/Stereo4car/details.asp?num=267&type=19&store=1000&OrN=352375 http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=28&products_id=192&osCsid=ad11472bad6d4dacb526a2a05b5b6aaf http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/autoam/product.asp?pf_id=HL380 http://www.morel.co.il/car/sy…
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 4 תגובות
- 969 צפיות
ברשותי מגבר רוקפורד פאואר 400.4 . האם ניתן לחבר שני סאבים של 8 אוהם כול אחד לערוץ אחד מגושר ברוקפורד שלי? (יציב ב-4 אוהם מגושר)
- 31 תגובות
- 3 אלף צפיות
http://www.cheaper.co.il/Product.asp?productid=220 יש כזה חיה ועוד בארץ? מישהוא רוצה לקנות את ה LH300 שלי אני קונה את זה! מישהוא יכול להביא לי השוואה בין קלריון לבין האלפיין המדובר(שאלה רטורית)? אבל בכול זאת תראו את המפרט פשוט מדהים תראו את המפרט באתר החברה הם החסירו באתר מלא דברים 5.1 יאללא לקנות DVD
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
פיוניר 8600/860 , אלפיין 9833 וקלריון 845. המחיר של הקלריון נמוך יותר בערך ב-50$ ואומרים שמדובר במכשיר מעולה, שכולל בתוכו גם זכרון פנימי BUILT IN. עד עכשיו בכלל לא חשבתי בכיוון אחר מהאלפיין אבל הפיוניר עושה רושם של מכשיר ברמה גבוהה מאוד עם אקולייזר וקרוסאובר ברמה שמשתווה למה שהאלפיין נותן ואולי אף יותר. מה אתם אומרים? כדאי לשקול עוד דגמים? עוד יצרנים? אני מתכוון לחבר את המכשיר למערכת הכוללת שני קומפוננטים מסדרה KAPPA של אינפיניטי, שני רמקולים 6X9 מסדרת REF של אינפיניטי ומגבר 551X של רוקפורד מסדרת POWER.
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מתחיל לבנות תיבה אטומה לסאב ROCKFORD RFZ-3412, וחשוב לי שהוא יתאים ל-SQ . האם ישנן המלצות (מניסיון) היצרן ממליץ על תיבה אטומה עם קיבולת של 35 ליטר. האם מישהו בנה תיבה כזאת, והאם התוצאות היו טובות שאלה נוספת: האם יש חשיבות ללבד שעוטף את תיבת הסאב תודה.
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- 13 תגובות
- 1 אלף צפיות
לפני כשבוע קניתי מגבר חדש של פייל 1400 וואט, יש לי עוד מגבר של אודיו גודס 400 וואט. כרגע יש לי ברכב חיווט של 8 גייג , ופיוז של 30 אמפר על כבל המתח ובמגבר האודיו גודס יש גם פיוז של 30 אמפר. במגבר החדש יש פיוז של 40 אמפר. התקנתי את כל המערכת עם החיווט שהיה לי של ה8 גייג על 2 המגברים, והשארתי את הפיוז של ה30 אמפר על כבל המתח. השאלה שלי היא למה הפיוז לא נשרף??????הריי בייחד המגברים צורכים 70 אמפר ועל כבל המתח יש פיוז 30 אמפר. שתי המגברים צורכים בסביבות ה600 ארמס לא יותר! עוד דבר לפעמים באמצע נסיעה יש לי נפילות מתח אחרי כשעה שהמערכת פועלת עד הסוף. זה לא כל כך מפריע ולא כל כך קריטי כי זה ממש כמעט לא מורגש. יכול להיות בגל שהחיווט לא מספיק עווה אז המ…
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לחברת פזופון יש ליין מוצרי יריעות שנדברות מאליהן, ולחלקן אף ציפוי אלומיניום כמו ל DYNAMAT EXTREME. לדוגמא "סופר טייט אלומיניום" ו "פז דביק DS". http://www.pazkar.co.il/10.html#1 האם מישהו ניסה את אחד המוצרים?
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איזה מכשיר יותר טוב אני סתם בונה מערכת חלומות בוורד (זה מהשיעמום אין עבודה קשה קשה). alpine cda-9770 F#1 או alpine CDA-7998R או alpine CDA-9835R או alpine CDE-9828RB בבקשה תענו לי ואם יש מכשיר יותר טוב מזה שהוא אלפיין או לא תגידו... ועוד שאלה בSQ איך הסאב הזה טוב? http://www.caraudio.com.cy/show.php?pID=410
- 4 תגובות
- 963 צפיות
שלום חברים! לאחר חיפושים ארוכים ומעמיקים בבחירת סב למטרת SQ יגעתי ל שתי אפשרויות אלו: 1. Alpine- swr1221d 2. JL Audio- 12w3v2 ואכשיו נתקלתי בבעיה שאני לא מצליח למצוא יבואן שיקח על עצמו עבודה זאת... האם מישהו יכול לעזור לי למצוא בארץ איש כזה? הערה: מגבר שיזיז את סב הוא CADENCE Z4000 בגישור, האם סבים אלו יתאימו למגבר הנ"ל לקבלת בס איכותי? אם יש למישהו עצות אחרות בקשר לסב אני פתוח ל עצות.... תודה על עזרה
הודעה אחרונה מאת Jokerito, -
תוכנה לכיוון
מאת monosoul- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם שמעתי שינם בשוק כל מיני תוכנות לכיוון של המערכת ברכב ,אם הדבר יעיל ואם יש למישהו משהו לא מסובך מדי אשמח מאוד לקבל קישור,תודה
- 6 תגובות
- 893 צפיות
זה קרה לי אתמול והיות ממש מוזר! אני נוסע עם מוזיקה סבירה פתאום הימני לא עובד אני עוצר בצד משחק עם החוטים והופ המוזיקה בימני חוזרת היום כשאני נוסע זה שוב קרה....הייתי בכביש מהיר ולא יכולתי לעצור... רציתי קצת להגביר ופתאום הימני חזר הנמכתי ואחרי דקה הוא שוב הפסיק לעבוד שוב הגברתי ושוב הוא חוזר לעבוד ממש מוזר! כשאני שומע חלש הימני בלבד נוטה להפסיק לעבוד וכשאני מגביר מעל מס מסוים(וליום:29-30) בלבד ברדיו דיסק פתאום הוא מתחיל לעבוד והגעתי למסקנה שזה לא חיבורים רופפים! ברגע שאני מגביר זה עובד אבל אני בכלל לא שולל את זה שאולי משהוא רופף כי החיבורים של הרמקולים למגבר שלי לא כמו הרגילים ותמיד שאני משחק עם זה הרמקול חוזר לפעול מישהוא הצליו!...
הודעה אחרונה מאת maphisto, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 979 צפיות
היה ברשותי טלפון 5110 של נוקיה של חברת אורנג והדיבורית עבדה יפה על הדיבורית יש סימן ולוגו של סלקום ושוב היא עבדה יפה טעינה שמיעה דיבור . החלפתי את הפלאפון ל 6310I אני רואה שיש טעינה נידלק סימול של חיבור לרכב אבל היא לא עובדת עם הפלפון הזה אין קול כאשר לוחצים על המקשים אין התקשרות דרך הדיבורית בקיצור משותקת רק טעינה וסימול של רכב קטן על הפלאפון. בתודה על עזרתכם ... בני.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -