Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר ל-pimp my ride העם בעל או בעלת הרכב לא משלמת אגורה על השידרוג של הרכב?? וואו לשים HU של 4800 ש"ח נראה לי קצת יקר לתת דבר כזה במתנה לא?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז לא יודע נשמה אני יודע שיש כזה לחבר שלי אני כיוונתי אותו והוא די מסורבל ולא אהבתי את המסך נגיעות עשיתי הכל עם שלט חוץ מהכיוון של הדולבי כי יש לו כמה מצבים...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
בקשר ל-pimp my ride העם בעל או בעלת הרכב לא משלמת אגורה על השידרוג של הרכב?? וואו לשים HU של 4800 ש"ח נראה לי קצת יקר לתת דבר כזה במתנה לא?

ברור שהוא לא משלם, עושים לו שם "קצת" יותר דברים מאשר לשים רדיו דיסק. זה נראה לך יקר? זה טלוויזיה, נתנו כבר יותר ממערכת ושידרוגים לרכב :)

פורסם

דבר אחד רק מעצבן אותי מערכת של קלריון 1350 דולר והיא נראה כמו הפיונר הכי פשוטה שיש היום !

חבל שמערכת מקצועיות כמעט ולא יפות...גם רוה הדגמיל של אלפין לא הכי יפים...

פיונר 760 זה ליגה אחרת ! ( מבחינת מראה..)

פורסם

זה קטע של ההיי אנד. זה הדרישה של הקהל, כמה שיותר נקי מקשקושים והרבה אוהבים עיצוב "עתיק". אני חושב שזה מיותר ועצם הדרישה הזו מראה שהקהל לקוחות הזה שומע גם עם העיניים (מה לעשות התצוגות של מכשירי ההיי אנד לא יפות וממש לא נוחות לעומת מה שיש היום אבל בשבילהם זה יותר נחשב).

אני חושב שדווקא אלפיין שיפרו את התצוגה של הF1 בליין החדש והוסיפו קריאת DVD/MP3. גם קלריון הוסיפו פיצ'רים נוספים להיי אנד שלהם שלא היו קודם.

פורסם

ברור שהוא לא משלם, עושים לו שם "קצת" יותר דברים מאשר לשים רדיו דיסק. זה נראה לך יקר? זה טלוויזיה, נתנו כבר יותר ממערכת ושידרוגים לרכב :)

מן הסתם כנראה שגם הטלוויזיה לא משלמת על זה.

כנראה שהם מקבלים את החלקים חינם עבור פרסומת.

מתי יש ת'תוכנית הזאת?

אוףףף... חבל שאין דבר כזה בארץ.

הייתי שולח לשמה ת'גאסטי.

הפורום מתנדב לעשות פרוייקט על הרכב שלי? :lol:

פורסם
זה קטע של ההיי אנד. זה הדרישה של הקהל, כמה שיותר נקי מקשקושים והרבה אוהבים עיצוב "עתיק". אני חושב שזה מיותר ועצם הדרישה הזו מראה שהקהל לקוחות הזה שומע גם עם העיניים (מה לעשות התצוגות של מכשירי ההיי אנד לא יפות וממש לא נוחות לעומת מה שיש היום אבל בשבילהם זה יותר נחשב).

אני חושב שדווקא אלפיין שיפרו את התצוגה של הF1 בליין החדש והוסיפו קריאת DVD/MP3. גם קלריון הוסיפו פיצ'רים נוספים להיי אנד שלהם שלא היו קודם.

לבחור מכשיר לפי תצוגה זו שטות.גם לתצוגה הכי יפה מתרגלים מהר(שבוע שבועיים גג)

ולאחר מכן לא מעיפים מבט.

פורסם

לבחור מכשיר לפי תצוגה זו שטות.גם לתצוגה הכי יפה מתרגלים מהר(שבוע שבועיים גג)

ולאחר מכן לא מעיפים מבט.

נכון אתה צודק זה מה שכולם מגיעים למסקנה בסוף.... (רק אחרי שיש להם אחד כזה...)

עדיף לקנות מכשיר לפי נתונים של סאונד לא תצוגה... או חזות ויזואלית...

קרא אותם.

פורסם

מה הקשר לבחור מכשיר לפי תצוגה? בוחרים מכשיר בגלל מכלול של דברים שאחד מהם תצוגה. בדיוק כמו שאתה קונה רכב או כל דבר אחר, אחד השיקולים שלך הוא המראה של המוצר.

לגבי PIMP MY RIDE, אתה צודק, הציוד בחינם והחברות מקבלות פרסום חינם. אני יודע שפנו לחברת איטום שקיבלתי ממנה חומר לא מזמן ושאלו אם הם רוצים לתת מוצרים לחנות ובתמורה הם כמובן יציינו את שמם.

עדיין יש שם חומרים כמו צבע, עור, ועוד דברים (בעיקר עבודה) שמישהו צריך לשלם עליהם. לא יודע אם זה MTV או החנות אבל בכל מקרה בשביל תוכנית טלויזיה זה כסף קטן.

פורסם
מה הקשר לבחור מכשיר לפי תצוגה? בוחרים מכשיר בגלל מכלול של דברים שאחד מהם תצוגה. בדיוק כמו שאתה קונה רכב או כל דבר אחר, אחד השיקולים שלך הוא המראה של המוצר.

לגבי PIMP MY RIDE, אתה צודק, הציוד בחינם והחברות מקבלות פרסום חינם. אני יודע שפנו לחברת איטום שקיבלתי ממנה חומר לא מזמן ושאלו אם הם רוצים לתת מוצרים לחנות ובתמורה הם כמובן יציינו את שמם.

עדיין יש שם חומרים כמו צבע, עור, ועוד דברים (בעיקר עבודה) שמישהו צריך לשלם עליהם. לא יודע אם זה MTV או החנות אבל בכל מקרה בשביל תוכנית טלויזיה זה כסף קטן.

אני יוצא נגד אלה שבוחרים מכשיר בעיקר לפי התצוגה כאילו מדובר בתמונה.אלו מכשירים

קוליים ואיכות הצליל צריכה להיות החשובה יותר.אני מניח שלגיל יש חלק בהתלהבות מלדים

שעונים והתצוגות למניהם.אם המכשיר איכותי ויש לו תצוגה יפה זה אוקי.זו דעתי וכמובן כל אחד חופשי לבחור כאוות נפשו.בזמנו(אתה היית אז בטיטולים אם בכלל)הגיעו מכוניות הסוברו הראשנות ולמרות שהיו גרועות מכל הבחינות,בארץ הן נמכרו כמו לחמניות בגלל כל מיני תוספות מנצנצות שעלותם כמה דולארים בודדים -לדעתי אלה שיקלים מוטעים.כמו שציינת

בסטראו ביתי ברמות הגבוהות המכשירים הם מינימליסטים מבחינה צורנית.חוץ מזה יופי זה דבר סוביקטיבי.לי למשל התצוגות צורמות(ענין של גיל?) והמכשיר אותו אהבתי מכל היה ה9815 אם כי גם ב9835 נדמה לי שניתן לבטל את התצוגה התלת ממדית.

פורסם

שוב פעם אני אגיד מה הקשר??????

ציינתי מצב קיים, אתה בא ומטיף כאילו אמרתי שאני בוחר מכשיר רק בגלל תצוגה או ממליץ למישהו לבחור ככה. אני החלפתי מ9813 ל9835 בגלל התצוגה. המכשיר אותו מכשיר בערך אבל התצוגה יפה ונוחה, זה שיקול וזה לא קשור לגיל ולראיה אנשים בגילך בפורום אודיו וקולנוע ביתי בתפוז נוהגים לשים תמונות של מכשירי היי אנד יפים, זה חלק מהכיף.

אם זה לא היה שיקול יכולת לא לקנות את ה9835. לא אמרתי שזה השיקול, אבל אם יש לך שני מכשירים אותו הדבר מן הסתם תלך על היפה יותר.

בקשר לטיטולים, תראה, לך יש לוקסוס גדול שאין למרבית הפורום, אתה יכול לוותר על הטוויטרים שכן בגילך אתה בוודאי לא שומע מעל 5KHZ :lol::wink::ok:

פורסם

ב- pimp my ride ממש בונים להם רכב חדש ולא סתם שמים רדיו ב-5 אלף..

ממש משאירים את השלדה של הרכב ושמים הכל חדש מושבים פחחות מערכות ג'אנטים והכל.

אני ממש אוהב את התוכנית הזאת ומן הסתם הם עושים את זה בשביל פרסום בטלויזיה.

למוסך הענק והמקצועי הזה קוראים west side משהו..והם נחשבים למקום הכי גדול ומקצועי בחוף המערבי.

בקשר למכשירים וואלה אין לי ממש דעה כי אני יודע שאני לא הולך להתלבט ביניהם.. :D

פורסם
שוב פעם אני אגיד מה הקשר??????

ציינתי מצב קיים, אתה בא ומטיף כאילו אמרתי שאני בוחר מכשיר רק בגלל תצוגה או ממליץ למישהו לבחור ככה. אני החלפתי מ9813 ל9835 בגלל התצוגה. המכשיר אותו מכשיר בערך אבל התצוגה יפה ונוחה, זה שיקול וזה לא קשור לגיל ולראיה אנשים בגילך בפורום אודיו וקולנוע ביתי בתפוז נוהגים לשים תמונות של מכשירי היי אנד יפים, זה חלק מהכיף.

אם זה לא היה שיקול יכולת לא לקנות את ה9835. לא אמרתי שזה השיקול, אבל אם יש לך שני מכשירים אותו הדבר מן הסתם תלך על היפה יותר.

בקשר לטיטולים, תראה, לך יש לוקסוס גדול שאין למרבית הפורום, אתה יכול לוותר על הטוויטרים שכן בגילך אתה בוודאי לא שומע מעל 5KHZ :lol::wink::ok:

איל !אתה בכלל לא הנושא אלא אלה שפונים לפורום ורוצים מכשיר פצצה עם תצוגות מדהימות ואיכות הסאונד לא מזיז להם.

אגב התדרים שאני שומע בעזרת מכשירי השמיעה שלי -הדיגיטליים והמאוד משוכללים

-בספק אם צעירים ממני שעברו כמה מועדונים מפוצצי אזניים מסוגלים לשמוע ואני אומר לך זאת בתור ד"ר. :lol::lol::lol:

את ה 9835 קניתי כי "עקבתי" אחריך והוא מיועד למישהו שלא רצה את ה9815

אלא את הדולפינים של הפיוניר אז עשיתי סינטזה ויצא ה9835 גם יופי וגם אופי

פורסם

אוקיי, עכשיו הבנתי אותך אריק, זה פשוט נראה כאילו אתה מכוון את דברייך אליי (באמת נראה לי תמוה :D ).

אני לא הייתי בוחר ולא הייתי ממליץ למישהו לבחור ע"פ תצוגה, אבל אם אפשר להנות משני העולמות (ביצועים ותצוגה) אז למה לא 8)

פורסם
אוקיי, עכשיו הבנתי אותך אריק, זה פשוט נראה כאילו אתה מכוון את דברייך אליי (באמת נראה לי תמוה :D ).

אני לא הייתי בוחר ולא הייתי ממליץ למישהו לבחור ע"פ תצוגה, אבל אם אפשר להנות משני העולמות (ביצועים ותצוגה) אז למה לא 8)

בגלל זה המוטו שלי הוא תקנו את הפיוניר 9450 מכשיר גם אופי וגם יופי ואילי תאמין לי או לא אני רק בן 17 וחצי וכבר החלפתי משהו כמו 12 13 מערכות באוטו ורק בראשונה התלהבתי מהיופי אחרי זה זהו.... (אני הייתי עובד בחנות מערכות אז תבין..)

קרא אותם.

• תוכן חדש...