Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלומיניום באקסטרים זה החלק הכי פחות חשוב, מה שחשוב יותר הוא החומר שמרוח על האלומיניום. החומר נקרא BUTYL ולא רק הוא חשוב על גם כמה הוא דביק ועמיד לחום.

יש סיכוי שיש לפזקר חומר דומה, אבל אני לא יודע אם יש או אין. גם אם יש אין לי מושג מה העמידות שלו (וזה אפשר לדעת רק אחרי שמנסים או מכירים מישהו שניסה). מבירור שעשו כמה חבר'ה בעבר, לקנות פזקר במחיר זול צריך לקנות מהם גליל שלם שעולה לא מעט כסף, לא בטוח בכלל שאפשר לקנות רק כמה חתיכות (אולי רק מחנויות ואז זה גם עולה יותר).

אולי תנסה להרים טלפון ולברר איתם.

פורסם

פעם מישהו הביא את הלינק הזה.

המטרה שלך היא לבודד מרעש חיצוני ולמנוע וויברציות.... תמצא לי בקישור שהבאת את אחת מהתכונותהאלה.

תברר מה המחירים, מידות ואיך ניתן להדביק אותו לפח הרכב ואז אולי נוכל להתארגן כמה חבר'ה כדי לנסות את המוצר התחליפי הזה.

• תוכן חדש...