Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני קודם כל אציין שהשאלה שלי לא ממש קשורה לאודיו לרכב, אלא לבעיה שיש לי עם מגבר גיטרה שרכשתי, ולא מצאתי תשובה לבעייה שיש לי בו באף מקום. אתם הצ'אנס האחרון שלי.

הסיפור הוא כזה:

הזמנתי מגבר מארה"ב, המגבר הגיע היום ארצה. מבעוד מועד רכשתי שנאי הממיר מ220V ל110V.

רכשתי את השנאי הבא:

http://www.bigmarket.co.il/Product.asp?Pid=2017024&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=36

היום כשקיבלתי את המגבר, חיברתי את השנאי, ואת הגיטרה.

הדלקתי את המגבר, הנורת ביקורת נדלקה, אבל היה רעש סטטי מאוד חזק, שעלה בהדרגה עם הדלקת המגבר והתייצב לאחר כמה שניות.

בנוסף יש בעיה בוויליום, הוא נורא נמוך ממה שהוא צריך להיות...

עקרונית יש צליל והמגבר מנגן, אבל ברור שהמצב לא תקין, ואני מפחד להשאיר אותו דולק יותר מכמה שניות.

מחר אני אלך להיוועץ עם בעל מקצוע, אבל בכל זאת, אם למישהו יש מושג או כיוון אני אשמח מאוד לכל תגובה!

תודה רבה לכל המגיבים!

איתי

פורסם

ידידי היקר,

אני מציע לך לראות אם המגבר המדובר עובד על אותו התדר בו אנחנו משתמשים בארצנו

(50HZ) ודבר נוסף הוא שישנם הרבה ממירי מתח שפשוט הורסים את הגל של המתח המתקבל מחברת החשמל.

מקווה שתצליח

גבי

פורסם

בוקר טוב!

המגבר עובד על 60 הרץ...

אבל אם אני לא טועה המגבר ממיר במילא את המתח לזרם ישר, כך שתדירות הזרם אינה משפיעה...

בכל אופן במידה ואתה כן צודק, יש איזה פיתרון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...