Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש אלטרנטור שיכול לספק 150A? אם לא אז בטח צריך לחבר לאלטרנטור כמה מצברים עד שיגיעו למצב שיוכלו לספק זרם כזה.. ואז כל הזרם יגיע מהמצברים ולא מהאלטרנטור נכון?

וכמה עולה היום אלטרנטור הכי חזק?

יש אלטרנטור שיכול לספק 200A 300A ואפילו יותר... אפשר לשלב כמה

אלטרנטורים יחד.

אי אפשר לחבר לאלטרנטור כמה מצברים ואז הם יספקו זרם, בגלל שככה לא עובדת מערכת אספקת החשמל ברכב. (הדבר אפשרי אבל לא יתרום שהאוטו יהיה מותנע)

המצבר לא יכול לייצר זרם, וכמו שאמרנו פה, כשהרכב מותנע המצבר הוא עומס נוסף על האלטרנטור... אם תוסיף כמה מצברים אתה רק תעמיס על האלטרנטור ולא תתרום מבחינת אספקת חשמל למערכת שלך.

מספר מצברים יוכלו לעזור אך ורק מתי שהאוטו לא יהיה מותנע, ככה תוכל להפעיל את המערכת שלך למשך יותר זמן לפני שמצבר אחד יתרוקן.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

מבחינה תיאורתית זאת אופציה, לא אופציה טובה

אך אפשרית, אתה לא מסכים LOUDGUY ?

אם מצבר אחד יכול להחזיק מערכת במקסימום צריכה, 10 דקות ? 8 דקות ?

אז 3 מצברים יכולים להחזיק אותה כ-חצי שעה?

אז בוא נצא מנקודת הנחה שהוא לא שומע כל הזמן רק גבוה, ושומע על שלוש תרבע ?(הנחות ..)

אז הגענו ל40 דקות עבודה ?

עכשיו צריך לחשב את כמות הטעינה שיקח לאלטרנטור לספק ובכמה זמן.. ואז אולי זה רעיון

תשמע זה רק בתיאוריה , בפועל אולי מה שאמרתי כרגע זה קישקוש..

ב40 דקות עבודה שהם יכולים לפעול "כימעט לבד" כמה אחוז מהמצברים האלטרנטור ימלא ? 20 אחוז ?30 אחוז ? אז תוסיף עוד 20-30 אחוז ל40 דקות עבודה.....

תתקנו אותי אם אני טועה, ולא אני לא מצפה לתשובה של "אתה טועה" אני מצפה לתיקון.

תודה :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...