Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשורה תחתונה תנו לי הצעות ופרטים על המערכת בקורולה 2003

טוב אז ככה יום ראשון כנראה אנחנו קונים טויוטה קורולה גי אל איי שנת 2003 אני רוצה הצעות לשיפור של המערת.. כן אני יודע עוד לא שמעתי וכבר אני רוצה לשפר...

נו זה יצרן מה ההפתעה שיכולה להיות כבר?!?!

בעיקרון יש לה רדיו דיסק מקורי בילד אין (אולי בעסה אולי לא אתם תגידו לי ..) יש לה זוג טוויטרים צמודים למראות הקדמיות (בפנים).. זוג פול ראנג' בדלתות הקדמיות וזוג בדלתות באחוריות.. (נראה לי)

אין לי מושג מה הגודל כמה וואט ומה הולך שמה בדיוק אני רוצה שמישהו יגיד לי מה שווה לי לשים ואם בכלל יש רמקולים שיתאימו לי ויהיה שווה בשבילם לפרק ולשים חדשים או שאולי עדיף להישאר עם הקיים ולא להתעסק במיוחד..

ואני אוהב לשמוע באיכות!!

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

סביר להניח שתרצה לשים זוג קומפוננט איכותי.

אבל הייתי ממליץ לך קודם לקנות אותה, לשמוע, למדוד, ואז לנסות להחליט מה

לשים בה, ואם בכלל, וכמה... :?:

לא כך?

פורסם

בעיקרון זה טוב שיש הכנות לטוויטרים ומידים כי ההתקנה יותר פשוטה וזולה, ואין ככ מה לעשות בקשר לרדיודיסק (אם אתה לא מעוניין להשקיע בהחלפה של כל הפאנל).

מקדימה יש לה מקום לרמקולים של 6.5 אינץ' ומאחורה 6*9.

סט קומפוננט יהיה אידיאלי מקדימה, ובקשר לאיזה סט, סאב, מגבר, רמקולים אחוריים וכו' תסתכל בפורום תראה מה הכי עונה לך על הדרישות.

פורסם

דבר ראשון תתחדש

מכיוון שניראה לי שאתה רוצה מערכת שמכבדת את עצמה ולא יותר

ככה אני מנחש

אני הייתי ממליץ שתשים מגבר 4 ערוצים הכי פשוט שיש

2 ערוצים לקומפוננט חמוד ולא יותר

ולגשר 2 ערוצים לסאב 10 אינצ

מגבר פשוט וטוב יעלה לך ...700 שח

קומפוננט טוב 400 שח

וסאב כולל תיבה 400 שח

1600 שח לפי דעתי אחלה של מערכת!

אם תרצה דגמים יותר מפורטים תרשום ואני יתן לך

פורסם

advant היתי משתמש ב"פשוט" ולא במונח "טוב".

אומנם מערכת.. אך אי אפשר להגיד שבמחירים האלה מקבלים דברים טובים, אני אפילו לא בטוח אם מקבלים דברים סבירים, ולא אני לא מדבר על ביצועים אני מדבר על אמינות, שירות ,אורך חיים, התחממויות, בלאי, וכדומה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
advant היתי משתמש ב"פשוט" ולא במונח "טוב".

אומנם מערכת.. אך אי אפשר להגיד שבמחירים האלה מקבלים דברים טובים, אני אפילו לא בטוח אם מקבלים דברים סבירים, ולא אני לא מדבר על ביצועים אני מדבר על אמינות, שירות ,אורך חיים, התחממויות, בלאי, וכדומה.

צודק.

סאב כולל תיבה ב400 ש"ח? :shock:

8)
פורסם

השטיח לתיבות שלי עלה כימעט 400 שקל

בכל אופן, בשביל איכות צריך לשלם, אם אינו מעוניין באיכות או במערכת ברמה "סבירה"

הוא צריך לדעת שהוא מתפשר על המוצרים ומתעסק עם דברים שבכלל לא מומלצים עד כדי כך שעדיף לעבור ליד שניה, ולחפש דברים קצת יותר "הגיוניים"

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תאמינו לי אני יודע מה טוב !

ועל איכות משלמים זה ברור!!

המון תודה קודם כל !! כיוונתם אותי מעט..

טוב ככה הרכב חדש יחסית, אז מבחינת ההורים הם לא יתנו להחליף את ה-HU אז נשאר המקורי..

סאב בנתיים לא בא בחשבון אולי בשלב מאוחר יותר...

אני מעוניין בקומפוננטים !

קומפוננטים מקדימה יכולים להיות נאים ביותר אני פתוח להצעות !

אני לא ארכיב מגבר בנתיים אז בטח זה יוריד את העלות של הקומפוננטים כי הרציניים יותר חייבים מגבר..

אני רוצה קומפוננט שיתאים במידה שיהיה מחיר טוב (לא קמצנות) שיהיה איכותי והכי

חשוב שהם יוכלו לפעול כמו שצריך עם הרדיו דיסק המקורי של טויוטה.

תנו לי תווח מחירים ודגמים

ושוב תודה

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

במקום שאנשים יעלו לך המון הצעות ואז תשאל מה יותר טוב וכו'

אני אחסוך לך עבודה וגם להם !

בחלון של האתר יש "חיפוש" כנס לשם תקליד "קומפוננט" ותתפלא כמה דברים מעניינים יקפצו...מחירים,מגברים ,דגמים וכו'

ואם גם אחרי זה תיהיה לך שאלה על דגם שלא נמצא שם או שאלה ספציפית על דגם מסוים אז תשאל!

:!:

חוץ מזה אם אתה לא מתכוון לקנות מגבר אז עדיף תשאר אם הקומפוננט המקורי של הרכב כי הבדל משמעותי אני לא חושב שתקבל על ידי קניית קומפוננט "איכותי" וחיבורו לרדיו דיסק מקורי של הרכב! :idea:

פורסם

אוקיי בוא נתחיל

אני מקווה שמותר לפרסם קישורים (הכול נעשה ונמצא הכי זול דרך זאפ)

מגבר 4 ערוצים - טיפה יותר טוב ממה שהתכוונתי.

http://cheaper.co.il/Product.asp?productid=144&catcode=93

יש לי מישהוא שמוכר קומפוננט של מאק אודיו שאין מארץ הוא הביא 12 חתיכות

מכיוון שהמחיר היה מאוד זול וחד פעמי אני קניתי ממנו 3 אחד לי ואחד מכרתי נישאר עוד אחד ב400 שח 120 ואט והוא איכותי אמין ומי שחולק עליי מוזמן לבוא ולשמוע אותו!

וסאב של מגנט(לא מזמן דובר עליו) שהוא דגם מאוד מוצלח וכו..

http://www.e-net.co.il/Product.asp?productid=1906&catcode=348

המגבר הוא מאוד ברמה! הסאב ממוצע פלוס עם מחיר מאוד טוב!

והקומפוננט לא משהוא מפציץ....או שכן! במחיר הכי פצצה שתראו! רוב הקומפוננטים האחרים שמגיעים לרמה שלו עולים 1000 שח!!!

מי שמעוניין לחלוק עליי בבקשה......

פורסם

כמו שאמרו כאן הרבה בפורום ובכללים: אם אתה לא בטוח על תענה

הסאב הוא מקורי! ולא זבל סיני

ומה הכוונה שהמגבר לא שווה 1000?

• תוכן חדש...