Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סט קומפוננט, של MORAL או LIGHTING AUDIO??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז למה אתה שואל על 6.5 ?

טוב בכול מקרה אני שמעתי מאנשים שמלניום עדיף על הפולס מרות שלא שמעתי הבדל מוחד ביניהם...תלך על אחד מהם לא תצטער

אני רק אמר מראש שלא שמעתי את הסט של ליטינג אודיו

פורסם

אישית, הייתי לוקח את הMOREL . גם בפולס, וגם במילניום, הם נשמעים טוב יותר לטעמי

מהלייטנינג . המורל בועטים ודופקים, ואילו הלייטנינג צורמים בגבוהים, ונשמעים חסרי חיים.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אני חוזר על עצמי כבר בפעם המיליון אבל...

אתה חייב לשמוע את הרמקולים לפני שאתה קונה.

שמיעה זה דבר נורא סובייקטיבי, אני אוהב לשמוע צליל הרמוני ועמום קצת אולי (אני מוצא את זה בד"כ ב-JBL).

יש כאלו שאוהבים צלילים יותר חדים, דגש על באסים וכו'.

בקיצור - לך תשמע את הרמקול ואז תדע מה נשמע יותר טוב.

פורסם
כאשר ביררתי בחנות נאמר לי שהמילניום הוא דגם של שנה שעברה והפולס הוא אותו הדבר רק של השנה האם זה נכון??
המילניום הוא אכן דגם ישן יותר שהוחלף השנה ע"י הPULSE כדגם הזול יותר של מורל. לא שמעתי את הפולס אבל רבים ששמעו אמרו לי שהם מעדיפים את המילניום. למרות זאת כמו שנקאמיצי'י אמר, האוזן שלך היא זו שצריכה לקבוע.
פורסם

לפי דעתי זה המורל אבל אני מדגיש דעתי כי כל אחד זה משהו אחר... זה כמו בגד או משהו אתה לא יכול להגיד לי זה יותר טוב...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
המילניום הוא אכן דגם ישן יותר שהוחלף השנה ע"י הPULSE כדגם הזול יותר של מורל. לא שמעתי את הפולס אבל רבים ששמעו אמרו לי שהם מעדיפים את המילניום. למרות זאת כמו שנקאמיצי'י אמר, האוזן שלך היא זו שצריכה לקבוע.

האוזן שלי זאת שקובעת אבל עד היום לא מצאתי אף מקום בו מותקן במורל או הליטנינג ...

פורסם

גם בנורמלי יש רמות. אם מדובר בחיווט RCA, חוטים לרמקולים, מתח רדיו דיסק, רמקולים ומגבר כולל פלטה מאחורה מצופה בלבד הייתי אומר ש500 ש"ח זה מחיר טוב לעבודה טובה.

יש כמובן כאלה שמתקינים בפחות (וכאלה שביותר).

• תוכן חדש...