Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מחבר רדיו דיסק של SABA מדגם CDC-X9450

המכשיר אינו קורא דיסקים, עכשיו אני סבור שזו אינה העינית מכיוון שניסיתי להכניס דיסק, כשמכניסים דיסק, אז נכון בשלב מסויים המערכת מושכת אותו לבפנים וקוראת ?

כאן היא פשוט לא מושכת אותו, והוא לא מתיישב איפה שצריך.

למישו יש מושג מה עבר על המערכת ואיך אני מסדר לבד ?

תודה ויום טוב

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אולי המנוע של הגלגל שמכניס אני הדיסק לבפנים היתקלקל

או האולי הבעיה הכי פשוטה ניקרעה גומיה בפנים שמכניסה את הדיסק

בכל אופן זה קשור למנגנון הכנסה של הדיסק ולא לשום עינית

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אם הוא עדיין לא היה בשימוש אז אתה תראה בחלק העליון של הרדיו 2 ברגים, פתח אותם עד הסוף תוציא אותם וזה יעבוד.

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

הברגים אינם, הרדיו היה בשימוש.

עכשיו ככה, אם אני מכניס את הדיסק בכוח עד למקום שלו, הוא נכנס, ושאני לוחץ להוציא הוא יוצא כמו שצריך, אז רק להכניס יש בעיה.

מה אתם אומרים ?

פורסם

לא שווה לי בכלל להתעסק בזה.

יש לי באוטו פיוניר 560 אמפי, זה מכשיר שסתם הבאתי לחבר שתקוע עם רדיו מעפן, בנסיון לקדם אותו, אך ללא הצלחה.

פורסם
תן לו שתי כפות!!

אם לא עובד, תפרק אותו לבד תנסה לשחק לראות מה מוזר.

בוריס מה קרה לך?

השתנית בזמן האחרון...יציאות ממש מוזרות.

בכל אופן אני חושב שלא שווה לך להשקיע בתיקון שלו, אני חושב שכדי שיחפש משהוא יד שניה.

ג'ניה

:king:

פורסם

silver.d מחזק את דבריך,(לגבי B.R) תשאל אותו שאלות לגבי דברים מהעבר, אני בספק אם הוא יזכור משהו מנושאי השיחה שלנו בהודעות פרטיות...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אנשים, תבינו, המכשיר שיש לי באוטו לא רואה את הרדיו הזה ממטר, יש לי פיוניר פרמייר 560.

רציתי את זה לחבר, עדיין לא אבדה התקווה, אני מחפש את המברג שענים שלי מאתמול בערב כדי לפרק את המכסה של כל המערכת.

וחוצמזה, יש לי חבר שהוא מתקין מערכות וגם מתקן, אולי הוא יצליח לסדר, אם לא ?

עוד רדיו בארון.

ועוד משו:

סילבר די, למה יש לך חלק שמאל אחורי של לגאסי באייקון ?

פורסם

אם יש לך חבר מתקין אז תן לו לנסות לתקן.. זה חינם לא?

יש לסילבר לגאסי בסמלון כי זה הרכב שהוא חולם עליו!!

ומיקמיק.. תזכיר על נושאי השיחה שלנו בפרטי?? פשוט אני לא יכול בדוק את התיבה שלי..

פורסם

אמממ זה אמור להיות חינם :)

וסילבר די, אני מוכן למכור לך את הלגאסי שלי, שנת 92 הוא לא רכב מציאה, לצעירים.

• תוכן חדש...