Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם רציתי דבר ראשון לשתף אותכם שקניתי את הדגם הנ"ל

ורציתי להגיד שיש שינוי גדול מאוד האיכות הצליל!(אחרי שהיה לי sony cdx 4000)

אני מאוד נהנה מהמכשיר והכל וקניתי אותו ב- 1100 ש"ח כולל התקנה(שווה?)

עכשיו לשאלתי: מישהו יודע איך לכוון את השעון? אני לא מצליח לשנות את השעה!

ועוד שאלה איך לעשות בזמן שאני מקשיב לאיזה תחנת רדיו ירוצו לי כל מיני מספרים ומילים או שם של התחנת רדיו על המסך? או שאין את האופציה הזאת במכשיר?

אפשר לשנות צבע התאורה על הכפתורים מירוק לצבע אחר?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בנוגע לשעון אתה צריך באופציות של הCLOCK (לוחצים על ה FUNC שהמכשיר מכובה...) להזיז עם החצים מעלה ומטה זה הכינוונון ולצדדים זה איזה מהם לכוון.

ועכשיו לתצוגה זה רק אם יש תחנה שיש לה זיהוי אם לא מופיע גם אז, אז יש מין פונקציה שנקראת SCROLLING או משהו וזה משפיע על זה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

צר לי לאכזב אותך ידידי אך את שם התחנה כמו שאר מספרים, אותיות וכו' לא תצליח לראות במכשיר הזה וזאת מאחר ואין לו RDS. יותר מדוייק לאמר שיש לו אך המכשיר הזה מיועד לשוק האמריקאי בו שיטת השידור טיפה שונה וכאשר מכיילים אותו בארץ ה-RDS לא מותאם לתחנות. שום Scrolling ושום דבר...

פורסם

באסה!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תתנחם בעובדה שבמחיר ששילמת (שהוא בסדר, אגב) קיבלת מכשיר שנותן תמורה רבה מאוד.

אם RDS היה כ"כ קריטי עבורך היית צריך להביא מכשיר מאירופה או לחילופין לקנות מעוזי רדיו (ונציגיו) ותנחש כמה זה היה עולה לך אז (למען הדיוק הדגם יהיה 5600 שהוא לא פרימייר וכמה שינויים).

• תוכן חדש...