Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורך הארקה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבל ארוך גורם להארקה להיות פחות טובה, יש כמו לאודגאי שטוענים שזה יגרום רק לנפילת מתח (מזערית ברוב האורכים ברכב) ויש כאלו שטוענים שזה גם יכול לגרום לרעשים. בכל מקרה אני תמיד טוען שבדברים שיש חוסר וודאות ולו הקטן ביותר, עדיף ללכת על בטוח בעיקר כשזה לא עולה עוד כסף. סביר להניח שההבדל לא יהיה רציני ולא יגרום לרעשים אבל אם יש ברירות אחרות מה להסתכן (הרבה פעמים יכול להיות רעש מסיבה שונה ואז שוברים את הראש אם זה בגלל אורך הכבל או לא - מיותר).

פורסם

איל להגיד לך את האמת, אני לא חושב שנתקלתי באורך הארכה כאחת הסיבות לרעשים

יכול להיות שלא שמתי לב, בכל אופן

איזה טיעון יש פה , מה הסיבה?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ebari, זה נשמע לי הגיוני משום מה, אין לי הרבה ידע בנושא.. אם היית אומר שכבל אר סי אי ארוך יכול לספוח רעשים, אז כמובן שתהייה השפעה על המערכת

השאלה פה אם הרעשים שכבל הארכה יספוח, ישמעו ? למישהו יש תשובה חד משמעית אם רעש שכבל הארכה סופח, אכך משפיע על המערכת עצמה?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא. אין חד משמעיות בדברים הללו.

רעשים זה התחום הקשה ביותר לצפייה ולהשערות.

זה ממש לא מסתכם ב-"שים כבל באורך מטר"...

יש הרבה בעיות בתחום הזה ולאמר לך שישמעו או לא - לא תשמע ממני אבל כמו שאייל ניסח זאת וטב (בהשראה צבאית משהו הייתי אומר) כשיש ספק - אין ספק!

במיוחד שלא עולה לך כסף...

פורסם

:-D

איבארי קלעת בול, כל פעם שאני רושם משהו בסגנון אני נזכר בצבא (ובגלל זה גם משנה קצת את הנוסח :wink: ).

האמת, גם כתבת בדיוק מה שרציתי לכתוב - שלצפות רעשים ולהגיד בול מה ישפיע ומה לא זה בעיה. בדיוק מהסיבה הזו אני תמיד אומר שאם אפשר לנקוט בכל אמצעי הזהירות, אז לא להסס לרגע.

פורסם
:grin:

איבארי קלעת בול, כל פעם שאני רושם משהו בסגנון אני נזכר בצבא (ובגלל זה גם משנה קצת את הנוסח :wink: ).

האמת, גם כתבת בדיוק מה שרציתי לכתוב - שלצפות רעשים ולהגיד בול מה ישפיע ומה לא זה בעיה. בדיוק מהסיבה הזו אני תמיד אומר שאם אפשר לנקוט בכל אמצעי הזהירות, אז לא להסס לרגע.

:grin: :grin:

פורסם

טוב שכנעתם.. הלכתי לבדוק מתחת למושב ומצאתי רק את החיבור של החגורה לשלדה. כנראה לשם אני יחבר.

• תוכן חדש...