Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הזמנתי סאב וופר קיקר סולו-באריק "12" L7 עכשיו יש לי אופציחה באותו להחליט איזה דגם

יש 2 אוהם ויש 4 אוהם ואני חושב ששניהם 2 סלילים .

מה ההבדלים בינהם ועל מה מומלץ ללכת?

ועוד שאלה אני רוצה לבנות לסאב הזה תיבה שתיהיה לאיכות אפשר בבקשה מידות?

הבנתי שאם ככל שהתיבה תיהיה יותר גדולה ואטומה ככה יהיה יותר איכות זה נכון?

בי ותודה

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

הבחירה של הסלילים תעשה לפי המגבר שיש לך. באיזה מגבר מדובר?

לגבי תיבה, יש באתר של קיקר שרטוטים ותכנונים. כעקרון זה נכון, אטומה וגדולה תתן איכות טובה יותר (כמובן גודל שמתאים לסאב).

פורסם

כנראה שאני קונה מגבר מונובלוק קיקר 600.1

300 RMS ב4 אוהם

600 RMS ב2 אוהם

בקשר לסלילים של הסאב הבנתי שאני צריך להביא 2 סלילים בשביל המגבר הזה

אבל לא הבנתי מה ההבדל בין הסאב של ה4 אוהם לבין ה2 אוהם.מה ההבדל?

מה יותר מתאים למגבר הזה?

בי ותודה

פורסם

מה ההבדל? ההתנגדות של הסלילים בדיוק כמו כתבת. אם אתה מביא את המגבר קיקר הזה אתה תרצה סאב שתהיה לו התנגדות של 2 אוהם. אם תקנה סאב בעל שני סלילים של 2 אוהם תוכל לחבר או במקביל ולקבל 1 אוהם או בטור ולקבל 4 אוהם - לא טוב.

אם תקנה סאב עם שני סלילים של 4 אוהם תוכל לחבר אותם במקביל ולקבל התנגדות של 2 אוהם - מה שאתה צריך.

פורסם

אז אם אני מביא את המגבר הזה של הקיקר ומחבר אותו לסאב 2 סלילים של 4 אוהם אז אני יקבל עבודה של המגבר ב2 אוהם ?.

אם כן אז עזרתה לי מאוד

תודה רבה

פורסם

EyalR - שאלה לי אלייך:

אם ברשותי מגבר שיורד ל 1OHM (לדוגמא LANZAR 1200D), האם עדיף לי לקנות את הסאב בעל התנגדות של 2OHM?

לפי מה שהבנתי ככל שהמגבר יורד יותר נמוך (בהתנגדות) כך הוא מספק יותר RMS - אז לא עדיף לחבר את ה SOLOBARIC המדובר למגבר שיורד ל 1OHM ?

פורסם
EyalR - שאלה לי אלייך:

אם ברשותי מגבר שיורד ל 1OHM (לדוגמא LANZAR 1200D), האם עדיף לי לקנות את הסאב בעל התנגדות של 2OHM?

לפי מה שהבנתי ככל שהמגבר יורד יותר נמוך (בהתנגדות) כך הוא מספק יותר RMS - אז לא עדיף לחבר את ה SOLOBARIC המדובר למגבר שיורד ל 1OHM ?

יהיה עליך לקנות סאב עם סליל אחד של 1ohm

או שני סלילים של 2ohm

או ארבע של 4ohm

וכו'... :)

• תוכן חדש...