Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

stereo4sale - מישהו ממליץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל על הזמן איזה שטויות אתם מדברים איזה לכלוכים סתם להשמיץ את השם של גיא ואורן חברה אמינים נחמדים והכי חשוב מקצועיים אני קניתי מהם לפני חצי שנה מכשיר מולטימדה של פיוניר דגם avh-p6500dvd אחרי שעשיתי סקר ראיתי שהוא נמכר ב15000 שקל בארץ פלוס מינוס ואז ראיתי במקרה באתר שלהם סטריאו 4 סייל במחיר של 8999 שקל(ועוד קיבלתי הנחה גדולה)אין פה שום גימיק עובדה המחיר עלה מאז אז אין פה איזה טריק למשוך סתם אנשים התקשרתי דיברתי עם אורן שיגעתי אותו בטלפון הבן אדם היה סבלני ענה לי על השאלות ולבסוף נסעתי אליהם בפתח תקווה ראיתי את המכשיר באריזתו המקורית חדש חדש אורן עשה לי התקנה שחבל על הזמן איזה מקצועיות איזה סבלנות עבודה נקיה השרות שלהם חבל על הזמן המכשיר כבר אצלי חצי שנה ללא בעיות ואני עדיין מתקשר אליהם לשאול כול מיני שאלות ויש להם סבלנות לענות לי על הכול מי שהיה בתערוכה אוטומוטור יכל לראות את הרכבים שלהם בתצוגה איזה יופי של עבודה ולגבי המחירים שלהם אין פה שום גימיק ומי שמלכלך עליהם מדבר בלי ניסיון איתם אז לכול הלכלכנים סיתמו פיות ותפסיקו להכפיש שם של אנשי מקצוע טובים סתם

אני ממליץ בחום ואפילו יותר

:2gunfire:if it`s too loud you`re too old :2gunfire:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46221

הבניה שלי בגולף (באקסית שלי )

:scatter:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...