Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב,

בחודש הבא אני טס למשפחה של החברה אשר מתגוררת בדנמרק.

אני יוצא מישראל לפנות בוקר, עושה עצירה בת שעה באיטליה (מילאנו), ולאחר מכן טס לדנמרק (קופנהגן).

שם אני אשהה במשך עשרה ימים.

בדרך החזרה, אותו מסלול, רק שהשהייה באיטליה תיהיה 3 שעות.

רציתי לדעת, האם אפשר למצוא בעיירות אלו (מילאנו/קופנהגן) מוצרי אודיו במחירים זולים?

(כמובן שעדיף בקופנהגן, כי במילאנו אני לא אהיה/רוצה להסתובב יותר מידי, אלא אם כן זה קרוב לשדה התעופה)

עריכה: שכחתי להוסיף שאני גם עובר מן הסתם דרך הדיוטי פרי, האם יש מציאות מיוחדת שם?

תודה מראש,

אורן.

פורסם
שלום וערב טוב,

בחודש הבא אני טס למשפחה של החברה אשר מתגוררת בדנמרק.

אני יוצא מישראל לפנות בוקר, עושה עצירה בת שעה באיטליה (מילאנו), ולאחר מכן טס לדנמרק (קופנהגן).

שם אני אשהה במשך עשרה ימים.

בדרך החזרה, אותו מסלול, רק שהשהייה באיטליה תיהיה 3 שעות.

רציתי לדעת, האם אפשר למצוא בעיירות אלו (מילאנו/קופנהגן) מוצרי אודיו במחירים זולים?

(כמובן שעדיף בקופנהגן, כי במילאנו אני לא אהיה/רוצה להסתובב יותר מידי, אלא אם כן זה קרוב לשדה התעופה)

עריכה: שכחתי להוסיף שאני גם עובר מן הסתם דרך הדיוטי פרי, האם יש מציאות מיוחדת שם?

תודה מראש,

אורן.

הדיוטי פרי במילאנו לא מלהיב ויקר.לעיירה מילאנו-חחח....(מילאנו רבתי יותר גדולה מישראל)

לא תוכל להגיע(אין לך מספיק זמן).

בדנמרק יש הרינגים מעולים ורמקולים (קומפוננטים) מהטובים בעולם).אם שם יותר זול זו

שאלה טובה

פורסם

איזה קומפוננטים אפשר למצוא שם? (שמיוצרים שם)

עשיתי חיפוש בפורום, ראיתי שמדובר על אינטיפטי, ופירלס המקורי..

מישהו היה בדמנרק ויודע יותר פרטים (חברות/מחירים)?

תודה אריק,

אורן.

פורסם

אחת החברות הטובות בעולם vifa -scan speak היא דנית והיא

מיצרת לגנסיס לאלפיין לזטק ולעוד חברות

את הקומפוננטים היקרים ביותר בעולם(לדוגמא את הקומפוננט של גנסיס שיש לאיל

שעולה כמה אלפי- לי"ש לא שקלים)אני לא יודע אם לתחום מחירים הזה אתה מכוון אבל אותה חברה גם מוכרת

אלמנטים נפרדים כך שאתה יכול להרכיב קומפוננט בעצמך רק להוסיף קרוס מתאים(יעלה הרבה פחות)

פורסם

החברה היא DST ומה שאריק ציין הם מותגים בבעלותה. להפתעתי גיליתי שיש לה סט מוכן של פירלס בשם DEFINITION אבל חוץ מהסט הזה לא נראה לי שיש להם עוד סטים מוכנים.

מה שכן, חברה דנית מצויינת שמוכרת סטים מוכנים היא DYNAUDIO אם כי גם אם המוצר יהיה זול יחסית לארץ אחרת עדיין מחירו יהיה יקר (בארה"ב הם מתחילים מבערך 500$).

הנה קישור לאתר של איזה בחור שאני מכיר בדנמרק:

http://www.sound-base.dk/ המחירים הם בכתר דני שהוא 0.74560 ש"ח.

פורסם

תכלס, אני יותר מחפש לקנות מגבר 2 ערוצים. (בתקציב של 200$ בערך, שאפשר להכפיל את זה לרמה של הארץ ביחס למוצר / מחיר)

בגלל זה התעניינתי אילו חברות מייצרות שם.

האם בדיוטי פרי בארץ יש מציאות, או שזה על אותו עיקרון המוצרים אשר נמכרים בארץ?

מישהו היה בדמנרק ויודע יותר פרטים (חברות/מחירים)? רמות קצת יותר נמוכות ממה שדובר פה. :shock:

תודה! סופ"ש מהנה

עוד חמשו'ש יצא לדרך.. :-P

אורן.

• תוכן חדש...