Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רציתי לדעת איפה יש חנות שמוכרת סחורה טובה וגם מבצעת התקנה אצלה בחנות (אני מתכוון שלא שולחת אותך אל מישהו אחר שיתקין מטעמם)

כשאני אומר סחורה טובה אני לא רוצה מותגים סינים..אני רוצה להשקיע קצת...אני מחפש רוקפורד ..לאנזר...סרווין וגה...

הייתי רוצה לקבל מידע על חנויות באזור המרכז או באזור ב"ש...

תודה רבה..אם למישהו יש ניסיו ן עם אחת החנויות זה יהיה נהדר תודה!

HU - Pioneer DEH-1650

Components - Morel Pulse 6

Amplifier - Lanzar HTG 424

SubWoofer - Pioneer TS-W33C 150W RMS

:vamp:

פורסם

הכול תלוי בתקציב שלך... יש חניות שיציאו מחירים יקרים בעד התקנה מיקצועית ויש חניות עם חירים נמוכים אבל אתהלא תקבל את אותה התקנה(אני מדבר על דברים לא פשוטים)..

ככה גם בציוד יש ויש

פורסם

במקומך הייתי מחפש לאט לאט ולבד , כמובן בעזרת אנשים מפורומים או אחרים , קונה לבד , והולך למתקין , אם אתה מחפש מחירים טובים

פורסם

יש חנויות שנותנות מחירים ממש זולים אם קונים אצלם ולפעמים עושים התקנות בחינם!

רוב המשווקים עושים את זה, הם גם מוכרים מוצרים וגם מתקינים.

אני חושב שהכי כדאי זה להזמין מהאינטרנט המחירים יותר זולים מחנות.

ויש להם גם התקנות מסודרות ואחריות גם על ההתקנה מנסיון של מקום שאני מכיר!

פורסם

לי אישית יש נסיון מצוין איתם.באופן כללי אני מיעץ לך להיות נוכח במקום בזמן ההתקנה אלא אם אתה בוטח בצורה עיוורת במתקין.לפני כשנה אטמו לי הדלתות בלי שהייתי נוכח ולפני כחודש כשעשיתי התקנה חדשה .התברר שהאטום שנעשה היה חפיפי ומצומצם ואחרי שהרכיבו הכל לא היתה לי אפשרותלבדוק.כלפי חוץ הכל היה נראה מקצועי אבל בפנים.....כמו בכל ענף גם באודיו לרכב ישנם מתקינים שמנצלים בשיטה זו או אחרת את הלקוחות שלא תמיד מתמצאים בנושא,וטוב שישנו הפורום שמאפשר לשאול וללמוד ומי שחכם ורוכש ידע לפני הרכישה יכול לחסוךהרבה כסף ועוגמת נפש.

.

• תוכן חדש...