Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום, ברשותי רדיו דיסק של Pioneer דגם EEH-1400RB ומשומה - תוך כדי שמיעת רדיו - מדי פעם באופן לא קבוע, מתחיל הרדיו לצפצף, עשרה צפצופים רצופים ומפסיק כאילו לא קרה כלום...

נראה כאילו זו איזושהיא אופציה לחיפוש קליטה לרדיו, איך מפסיקים את זה ?!?

פורסם

ערב טוב,

נשמע מוכר. יש לי את ה-1300R , ולפעמים בעת האזנה לרדיו יש ציפצופים מוזרים.

מרפרוף קליל בחוברת של ה-HU , רשום שזה Alarm.

אין לי מושג מה הכוונה , אשמח מאוד אם מישהו ירחיב על הפונקציה הנ"ל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יש כפתור TA לחיצה ממושכת תבטל את הפונקציה(לא פעיל בארץ) ולא יהיו יותר ציפצופים.

אלפיין , תוכל להסביר מזה TA , אני מניח שיש אנשים שלא מבינים במה מדובר.

אם זכרוני אינו מטעה אותי , מדובר בפונקציה הקשורה ל-RDS.

ואשמח מאוד אם תסבירו מה עושה , פונקציית ה-Alarm.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אכן זה קשור ב-RDS .מדובר בפונקציה שדרכה מקבלים דיווחי תנועה זה קשור איכשהו למשטרה המקומית.כאשר הפונקציה מופעלת במקרה שמתקבל דיווח הוא פשוט עולה על השידור של תחנת הרדיו המשדרת באותה עת.

פורסם
אכן זה קשור ב-RDS .מדובר בפונקציה שדרכה מקבלים דיווחי תנועה זה קשור איכשהו למשטרה המקומית.כאשר הפונקציה מופעלת במקרה שמתקבל דיווח הוא פשוט עולה על השידור של תחנת הרדיו המשדרת באותה עת.

בוקר טוב,

תודה רבה על ההסבר.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

TA אני לא יודע עד כמה היא פעילה בהארץ אבל בזמנו שהיה לי את ה 7400 הוא היה מעביר לפעמיים לא קבוע למבזקי חדשות או תנועה (91.8 או 95.5) , את יכול לקבוע על מה הוא ידווח לך במידה ואתה לא רוצה את זה פשוט תבטל את זה ע"י לחיצה על הכפתור שלו

בקשר לAlarm ברגע שאתה מכבה את הרכב והפאנל מנשאר בפנים הוא מצפצף וגם את זה את יכול לכבות ולהדליק

יובל

• תוכן חדש...