Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאני מעביר מהרדיו דיסק את הבמה קדימה (fadar?)האחוריים נשמעים ושאני מעביר את הבמה אחורה הקדמיים נשמעים.

איזה מזל שיש לנו מתקינים טובים בעיר.. :mad::mad:

זה לא מפריע לי רק רציתי לדעת אם יכולה להיות איזושהי ירידה באיכות כשהחיבורים הפוכים?

8)
פורסם

לא, אין קשר בין חיברים הפוכים לירידה באיכות הרי ההאד יוניט מעביר בכל הערוצים שלו אותו הספק הוא לא מתייחס למיקום.

במעכות סאונד ברכב עדיין אין Dolby אז ככה שלא תשמע "צליל היקפי" שזה הדבר היחיד שאמור להפריע שחיבורים הפוכים

תבדוק שמבחינת BALANCE הרמקולים מסודרים כלומר ימין זה ימין ולא שמאל והפוך

פורסם

"תבדוק שמבחינת BALANCE הרמקולים מסודרים כלומר ימין זה ימין ולא שמאל והפוך"

ואם הם לא מסודרים,למה זה יגרום?(מבחינת איכות)

8)
פורסם

גם כן לא יגרום שום דבר זה כמו החיבורים שלך מאחרוה לקדימה אז גם בין הימין לשמואל אין קשר לאיכות (זה רק מעצבן ) למה שיהיה אצלך הפוך ולא כמו שצריך תחזור למתקין שיסדר לך את זה

:2gunfire:if it`s too loud you`re too old :2gunfire:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46221

הבניה שלי בגולף (באקסית שלי )

:scatter:

פורסם

שייקה ירידה באיכות הצליל לא תהייה כשמדובר בדברים האלה,

אך האם מדובר פה בהדיונט עם 2 יציאות פריאמפ?

כי אם לא, אז ליציאה אחת יש מנחת, שסביר להניח שיש נפילה קטנה באיכות

ואז כן תרגיש הבדל, (במידה והמנחת מחובר על הקידמיים שלך).

יכול להיות שהחליפו לך את האחורה והקדימה בגלל שיש לך מנחת על הקדימה, אז העדיפו לתת לקידמיים שלך את היציאה המקורית שהיא - "REAR" בשביל שהפגיעה באיכות לא תורגש.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא צריכה להיות ירידה באיכות עם האחורה והקדימה הפוכים. בכל מקרה אם זה כל כך מפריע לך, לך שיסדרו לך את זה. צריך להיות עניין של שתי שנית.

אלא אם כן מה שמיק מיק אמר זה נכון (בעניין המנחת) כי אז צריך למשוך או חוטים אחורה או להעביר RCA.

• תוכן חדש...