Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מר אודיו אני רואה שאתה אשקלוני אז ייתן לך דוגמא לרכב שכולם התלהבו ממנו ותכלס לפי דעתי לא משהו

הב.מ.וו X5 של שי אלמקייס,כולם התלהבו נכון?שמעו יפה אני לא יגיד שמעו מגעיל אבל שמעו יותר חזק מאשר יפה

זו הכוונה שלי.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

כי מה אתה רוצה (NEO19) אחי היה לו שמה שתיבזוקות כל אחת 400W RMS ועוד KICKER SOLOBARIC L7 שלושתם מוגברים על ידי מגבר 5 יציאות של KICKER ממש האוטו היה מתפוצץ מסכים כל הג'יפ והיה לו 4 MBQ קומפוננטים והוא החליף אותם בסט של 4 ALPINE עלה לו 20 אלף שקל

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אחי היה מותקן לו שם בדיוק ככה (במקרה אני והוא חברים)

שתי רוקפורד 3412 שאחר כך הוחלפו ל304C ואחר כך ל305C.

רוקפורד FNP קדימה

סט של אלפיין אחורה לא זוכר דגם

מגבר של קיקר 50X2 מהסדרות הישנות (הניקל והשחור)

רוקפורד 600.5 מגבר

קבל 1 פראד

אקולייזר של לאנזר אם אני לא טועה עם שליטה על הסאב מקדימה

ושתי זוגות פיוניר 300W על המגש האחורי (?!!!!!!!!!!!) שהוא הכין מעץ.

זה בנוסף לצ'נג'ר DVD ולפיוניר DVD עם HU 7450.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

שמע שמע נשמה הוא התקין הכל אצל מישל במיגון 2000 אני יודע מה היה לו הוא החליף עם שלומי על הסאבים של רוקפורד ושלומי הביא לו את הסולו

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

באיביזה הזאת שהייתה בEMMA יש מאחורה סט של DLS, לא יודע איזה דגם. שתי סאבים של אודיובאן כמו שאתם רואים. נראה לי 400W כל אחד. DVD, מגבר לאנזר 1200D ןמגבר קאדנס לא יודע איזה דגם. הסט נשמע פצצצההה. הכי יפה ששמעתי בחיים שלי. צליל מושלם. גם האוטו הכי יפה בתחרות לדעתי.

• תוכן חדש...