Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיקמיק - אתה לא אבא שלי ואל תנסה לחנך אותי.

אתה ילד קטן וטיפש שכל הזמן מנסה להכנס לויכוחים ועם כולם.

לצטט או להסתמך על דעת גדולים זה טוב ותנחש מה - גם אני עושה זאת (ב99% מהמקרים)

אבל להתבסס על דעת גדולים וחכמים מבלי לרדת לסוף דעתם או לפחות להבין למה הם כיוונו בכלל זאת טיפשות וכפי שהדגמת לא אחת - תכונה די מאפיינת שלך.

אז אל תאמר לי לסתום את הפה ילד קטן וחוצפן שכל הידע שלו בסאונד מתמצה בשלוש מאות ומשהו הודעות מתחילת חודש יולי - דבר שמראה כי על כל דבר יש לך על מה לפתוח את הפה ולשחרר דברי שטות ממנו.

סע ברכה.

פורסם

רציתי להבהיר את הדברים שרשמתי....

יש לנו שני אלמנטים שקשורים ל preout.

1. preout voltage

2. preout source impedance.

(source impedance היא ההתנגדות בטור שיש לנו על הכבל, כלומר, בדיוק כמו נגד שמחובר בטור על הכבל).

אלמנט ראשון, ככל שיהיה יותר גבוה יתרום לנו למערכת שקטה יותר בגלל שנצטרך פחות להרים את ה gain, ול- signal to noise rate טוב יותר.

אלמנט שני, ככל שיהיה יותר נמוך (התנגדות נמוכה) יתרום לנו נגד רעש השראתי מהשילדה - inductive noise.

EBRAI, לא ניראה לי שיש לך בכלל מושג מה זה האלמנט השני, ולמה הוא קשור לרעש השראתי שמקורו מהשילדה.

לי ניראה שעד עכשיו הסתכלת אך ורק על preout voltage ולא יותר מזה.

אתה אומר שטויות על דבר שאתה לא יודע שהוא קיים בכלל.

אם אתה רוצה בכל זאת ללמוד ולהבין את העובדות לגבי הנושא הזה אז תבקש.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

LoudGuy - תשמע, תראה, ככה, נו מילא...

אין לי כח להתווכח.

אל תעלב באמרי שאם ארצה לדעת משהו לא אותך אשאל...

בכול אופן, בזאת אפרד ממך לא לפני שאברכך בשבת שלום ידידי, אושר, שמחה, בריאות ואחווה.

פורסם

תודה רבה על הברכות... 8)

להיעלב? אני יכול גם לא להירדם בלילה בגלל זה עכשיו...

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם
להתבסס על דעת גדולים וחכמים מבלי לרדת לסוף דעתם או לפחות להבין למה הם כיוונו בכלל זאת טיפשות.

מסכים ב100% מה גם שגם בין הגדולים והחכמים יש הרבה פעמים חילוקי דעות.

הדיון גלש לפסים אישיים וחבל. בכל מקרה זה כבר נטחן עד דק על גבי הפורום ומופיע בFAQ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...