Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
MIKMIK

א.בקשר לקבל נתתי סתם דוגמא ללא קשר להתקנה

ב."מתקין" זה לא איזה כינוי לאדם שמרכיב מע' זה מקצוע (במקרה ולא ידעת)

תאר לך רופא במקום לחבר עורק ראשי לראש יחבר לך אותו לתחת (ויגיד לא אני סתם מנסה) מה יגידו על זה!?

אז אותו דבר אם המתקין הזה ,אם המתקין לא יודע אז שלא ינסה על חשבוני ועל חשבונך!

ג.דרך אגב לא שללתי אותו בגלל ניסיון אם מוצר .(דיברתי מניסיון שלי אם המתקין)

אני קניתי ממנו מגבר והוא בכלל לא חרטטן!......וגם לא מנסה לשכנע אותך אני כבר הייתי לחוץ לשלם לו והוא לא אחד כזה שמנסה לדחוף סתם. באתי אליו ואמרתי לו אני צריך X וואט בארמס הוא אמר לי סלח לי אדוני אבל אין לי כאן משהו בסדר גודל כמו שאתה רוצה

אם היה כמו שאתה אומר היה דוחף לי איזה מגבר מעפן שלא היה נותן לי בכלל מה שאני צריך.

ודרך אגב אם כבר אני גם רציתי את הפלטיניום 1200 והוא אמר לי לא מוכר לך אותו אני לא לוקח סיכון.

הלכתי לשני יש עוד אחד רוסי רצה לדחוף לי זבל את הבוס הזיוף ה2900 הורדתי אותו מ600 ל400 שקל וזה סתם דוגמא איך שבאתי אמר לי בוא יש לי מגבר אם הX ארמס שאתה צריך ומה זה היה הבוס הזה.

בקיצור לי יש התרשמות מהבחור והוא נראה אמין מאוד ולא סתם חרטטן.

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

• תוכן חדש...