Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרצו לי לרכב, שוב.

שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז כן בסוף גם זה קרה... דפקו לי גם את ה HU + הארנק שלי + השלט של המערכת...

אבל מה... הפאנל אצלי... מישהו יכול להסביר לי למה לעזעזל הם צריכים את הHU בלי הפאנל?!?

בסוף גם יפרצו לי לבית ויקחו לי את הפאנל מהחדר הזונות האלה!!!

חייב לעוף מרמלה!!!

אגב פרצו לי בחוף פלמחים ואני די בטוח שזה שוב לודאים שעשו את זה... אל תלכו לשם.

אז בחודש הספיקו הרבה... HU + מגבר די טובים מישהו הולך לקבל ב200 שקל או בשביל מנה! :mad::shock::evil::twisted::?::!::!::!:

***עם כל הצער והיגון, עדיין צריך לכתוב כותרת נורמלית.

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פשוט כואב הלב לישומעה את כול זה...

מה לעשות זו "התרבות" בארץ... :?

כרגיל המישטרעע לא עושה כלום..אבל תמיד יש ניידות כדי ליתפוס נהגים מסכנים שעשו טעות..

שיעשו חוק אשר קונס גנבים אולי ככה המישטרה תתפל בבעיה..

ד"א

לפני הרבה זמן גם לי פרצו וגנבו ואחרי זה מיסתבר שזו הייתה כנופיה של ממש אפשר פרצה לרכבים בשכונה שלי..

המישטרה הזיז את התחת ווהופה אין פריצות טפו טפו טפו..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, רק בארץ גונבים :roll: . אכן מצער, אבל שרשורים כאלה אף פעם לא מביאים לכלום. אם אתה רוצה לשמוע ניחומים תקרא את השרשור הקודם שלך על כך שגנבו ממך, לא יהיה כאן משהו חדש.

באמת צר לי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...