Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גודל תיבה לINOX PRO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לי לאכזב אותך

אבל אני לא בטוח אם מדובר בסאב אמיתי עם הורים (חברה)

לפחות זה ממיטב ידיעתי.. אלה אם כן מישהו פה יכול לחדש לי מי ההורים שלו ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

דווקא שמעתי שהאמא רק סינית והאבא שגידל אותו הוא ישראלי.....אולי תפס איזה עובדת לא חוקית

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

בכל אופן אם כבר רכשת אחד כזה.. ואתה באמת מעוניין להשאירו .. (אם הוא עונה לדרישותייך).. פשוט תנסה לצמצם לו את נפח האויר שיש לו בתוך התיבה

אם הוא "מסכים" לזה .. אז תשנה את גודל התיבה

(איך להקטין את הנפח ? תכניס עצמים שתופסים מקום- עצמים מדודים מראש כמובן.. כגון בקבוקים ריקים וכו)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בקבוקים ריקים עושים רעש..

לא תמיד להקטין את נפח התיבה עוזר.. לפעמים דווקא מגדילים. אבל אם כבר להקטין אז לעשות את זה אם ספוג או משהו כזה. ואתה בטוח שהוא צריך להיות באטומה?

פורסם

אני בטוח שאפילו היצרן לא יודע אם הוא צריך אטומה או לא

לך תדע..חוץ מזה אני לא חושב שהוא מעוניין לשפר ביצועים אלה רק לחסוך מקום תתתקן אותי אם אני טועה

ובהקשר לבקבוקים כמובן שזה רק אומדן בשביל להעריך כמה נפח מקום הוא יוכל להוריד מהתיבה

לא דיברתי פה על משהו תמידי .. :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

את הסאב קניתי לפני כמה חודשים והוא בא בתיבה עם פורט. אני דווקא מרוצה מאוד ממנו ויצא לי כבר לשמוע סאבים אחרים באותו רכב שמחירם כפול ולא הרגשתי בהבדל רציני.

כמו שכבר אמרתי, הסאב בתיבה והכל טוב ויפה. חשבתי שאני אוכל לצמצם את גודל התיבה, כי החיה תופסת 3/4 מהבגאז'. חשבתי לבנות תיבה לפי הקימורים בבגאז' (עד כמה שניתן כמובן) כדי לפנות עוד קצת מקום למטען, הרי בשביל המטען יש תא מטען ולא בשביל סאב. :wink:

פורסם

לגבי הנושא הראשון : כן זה כמובן מומלץ לחסוך מקום .. להשתמש בקימור של הבאגז

אומנם לא הכי פשוט לעצב וליישם.. אבל אפשרי

לגבי הנושא השני אתה בהחלט הגזמת.. בהתחלה חשבתי שאתה בחור נחמד

אבל אחרי שנתת הערה מאוד מאוד קיצונית כגון :

"הרי בשביל המטען יש תא מטען, ולא בשביל הסאב"

אני חולק עליך בשם כל הפורום הזה .. אני בטוח שאני רוב :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
לגבי הנושא הראשון : כן זה כמובן מומלץ לחסוך מקום .. להשתמש בקימור של הבאגז

אומנם לא הכי פשוט לעצב וליישם.. אבל אפשרי

לגבי הנושא השני אתה בהחלט הגזמת.. בהתחלה חשבתי שאתה בחור נחמד

אבל אחרי שנתת הערה מאוד מאוד קיצונית כגון :

"הרי בשביל המטען יש תא מטען, ולא בשביל הסאב"

אני חולק עליך בשם כל הפורום הזה .. אני בטוח שאני רוב :)

ידידי הכועס, תא מטען מיועד למטען ולא סלאב, תא קפפות מיועד לכפפות ולא לדיסקים, אורות מפה מיועדים למפות ולא לראות אם הליפסטיק נמחק ובלם היד לא נימצא שם כדי שתישב עליו...

סאב שמים בבגאז' לא כי זה מהקום הכי טוב בשבילו, אלא כי זה המקום היחיד שניתן לדחוס אותו (ברוב הרכבים).

* את מה שכתבתי קבל בהומור, כי לכך היתכוונתי.

פורסם
.....ובלם היד לא נימצא שם כדי שתישב עליו...

הרגת אותי :roflmao:

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...